fbpx

_MG_2494_spartan

Olen toiminut Spartan Gear -kouluttajana vuodesta 2013 ja päässyt Bodyweight training -koulutuksen suunnittelun ja kouluttamisen lisäksi kouluttamaan ulkomailla sekä olemaan mukana Spartan Gear Toiminnallisen Personal Trainer -koulutuksen kokonaisuudessa. Näistä koulutuksista moni aina kysyy ja tässä olisikin seuraavaksi loppuvuoden koulutuksista.

Ensinnäkin syksyllä alkaa kolmas vuosikurssi Spartan PT -koulutusta ja se pidetään tällä kertaa Helsingissä. Koulutus sisältää 8 viikonloppua, joista jokaisen on rakentanut oman alansa rautainen ammattilainen. Spartanin koulutuksissa pidetään huolta myös ammattitaidon lisäksi siitä, että koulutuksissa on hyvä meininki. Syksyn PT koulutus alkaa syyskuussa ja haku on nyt päällä! Muutamia paikkoja on vielä vapaana.

Lisätiedot ja ilmottautumisohjeet PT -koulutuksesta löydät täältä ja lisäksi voit lukea Spartanin blogista kevään kurssiviikonlopuista Annetten kirjoittamana.

Seuraajilleni on nyt kesän kunniaksi erikoistarjous PT -koulutuksesta ja sen saa kauttani hintaan 2400e (norm. 2900e). Alennuksen saat laittamalla suoraan kyselyn ja ilmottautumisen Antti Nurmelle () ja sanomalla lukeneesi tarjouksen blogistani.

IMG_2159_spartanP5140587_spartan_MG_2477_spartan

Lisäksi Spartanin sivuilta löytyy kaikki syksyn lyhyemmät koulutuskokonaisuudet eli esimerkiksi Bodyweight training, Toiminnallisen harjoittelun, Kahvakuulan ja Lihashuollon -ohjaajakoulutukset, jotka ovat yhden viikonlopun mittaisia.

Nämä kaikki koulutukset ja niihin ilmottautumiset löydät täältä. Itse olen mukana tosiaan syksyn PT -koulutuksessa kouluttajana ja lisäksi ainakin Bodyweight training -koulutuksessa syyskuussa. Tervetuloa mukaan! Koulutuksiin saa tulla, vaikka ei itse haluaisikaan muita ohjata – eli itseään varten treenaamaan ja oppimaan kaikki halukkaat ovat myös tervetulleita.

<3

Eevsku

Total
23
Shares