fbpx

_MG_0218-eevsku

Uskon siihen, että jokaisella kohtaamisella on tarkoituksensa ja tarkoitan tällä nyt sitä, että se kohtaaminen antaa sinulle elämääsi tai ajatusmaailmaasi jotain, mitä olet tarvinnut. Ehkä se kohtaaminen sai sinut ajattelemaan jostain asiasta eri tavalla, ehkä se antoi juuri tarvittavan pienen tönäisyn oikeaan suuntaan tai ehkä se toi mukanaan sellaisia vaikeuksia, että jouduit oikeasti miettimään mitä haluat ja mikä on tärkeää. Joskus kohtaamiset antavat paljon, joskus ne haastavat. Molemmilla on oma paikkansa ja tarpeensa, jotta voi mennä elämässä eteenpäin.

Jos mietin oman elämäni ”tärkeimpiä” kohtaamisia, tulee mieleeni heti ne tilanteet, jotka ovat muuttaneet elämäni suuntaa radikaalisti. Suurin osa näistä tilanteista liittyy jollain tapaa urheiluun tai ihmissuhteisiin. Parhaiten muistaa ne kohtaamiset ja tapahtumat, jotka ovat olleet niitä suuria risteyskohtia. Välillä sitä saattaa miettiä, millaista elämä olisi ollut, jos olisin siinä kohdassa valinnut toisin? Mutta en ainakaan itse kadu yhtään valintaani, sillä mitä tarkemmin niitä mietin ja mitä pidemmälle elämässäni menen, huomaan yhä paremmin kuinka niillä jokaisella hetkellä on oma tarkoituksensa. Niin kliseistä kuin se onkin, mutta suurimman osan tarkoituksen voi huomata vasta jälkeenpäin ja helpottaa ajattelua kummasti, kun vain koittaa hyväksyä sen, ettei kaikkea tarvitse juuri nyt tietää.

_MG_0220-eevsku_MG_0225-eevsku_MG_0233-eevsku

Se mikä johtaa yleensä niihin kaikkein tärkeimpiin kohtaamisiin on rohkeus. Rohkeus pistää itsensä likoon. Rohkeus myös epäonnistua ja pettyä. Ehkä yksi tärkeimmistä oppimistani asioista –  uskalla epäonnistua. Sen opettelu on ollut itselleni vaikeaa ja ennen olin aivan liian ankara itselleni. Edelleen saa opetella sitä, että jos jokin asia menee pieleen, niin osaisi ottaa sen rennosti. Olen kuitenkin iloinen siitä, että olen oppinut tämän suhteen paljon lisää. Se antaa myös lisää resursseja edetä elämässä, koska ei ota kaikkea enää niin raskaasti.

Kannattaa välillä pysähtyä pohtimaan oman elämäsi tärkeitä kohtaamisia. Miten niihin päädyit ja mitä siitä seurasi? Uskalla luottaa siihen, että elämä tuo sinulle juuri oikealla hetkellä oikeat ihmiset eteesi. Välillä polut voivat erota toisistaan hyvinkin pitkäksi aikaa, joskus kokonaan, mutta välillä ne myös kohtaavat uudelleen – kun aika on oikea.

_MG_0296-eevsku _MG_0302-eevsku _MG_0303-eevsku

<3

Eevsku

Kuvat Eevi

Reppu & tennarit Adidas

Shortsit Bikbkok

Toppi Zara

Aurinkolasit Prada

Total
62
Shares

2 kommenttia

  1. Minusta jännittävimpiä ovat ne kohtaamiset, kun tietää tavanneensa jonkun huikean tyypin ja hiljaiseloa saattaa silti olla vuosia ennen kuin selviää mikä sen kohtaamisen tarkoitus oli.

    Esimerkiksi en olisi ehkä ikinä päätynyt valokuvaamaan jalkapalloa ellen olisi ensin päätynyt kannattajajoukon sekaan exän kautta ja toisaalta taas saanut juuri oikealla hetkellä lainaan eräältä randomisti tavatulta henkilöltä zoomiputkea. Pitkään oli myös aika epäselvää miksi kuvata jotain lajia huvikseen/mitä tehdä niillä kuvilla, mutta tässä sitä ollaan tekemässä 8 muun kuvaajan kanssa kuvakirjaa suomifutiksesta jne 😀 ..aina ei tarvitse tietää miksi mitäkin, koska joskus se sitten selviää 🙂

    1. Ajattelen aivan samoin! Jotenkin ihan mielettömiä ne hetket, kun hiffaa jonkun aiemman kohtaamisen tai tapaamisen tarkoituksen. Elämä vie juuri sinne minne meidän kuuluu mennä; kun vain uskaltaa antaa sen viedä 🙂

Kommentointi on suljettu.