fbpx

_MG_0209-eevsku

Niin paljon olisi teille kerrottavaa, että en meinaa pysyä täällä tuolissani!! Enkä oikeastaan pysynytkään, oli pakko siirtää tietokone tuolille ja kirjoittaa tätä lattialta käsin. Haha!

No mitä on nyt oikein tapahtunut? Ihan sellainen pikkujuttu, että löysin taas lisää itseäni. Se oli ehkä hieman kadoksissa, enkä edes oikein tajunnut sitä täysin. Välillä etsii vastausta vaikeisiin tilanteisiin ulkopuolelta vaikka oikeasti ne löytyvät aina itsestä. Aina. Ja tämä on asia, mikä on tottakai vaikea myöntää, koska me kaikki olemme inhimillisiä ja etsimme vastauksia ongelmiimme ulkopuolelta. Mutta sitä vastausta saa etsiä vaikka vuosikausia ennen kuin oikeasti menee itseensä ja etsii ne avaimet sieltä.

Olen kokenut suuria oivalluksia viimeisen viikon aikana ja siitä suuri kiitos menee kurssille, jossa aikaani vietin aikamoisen määrän torstaihin saakka. Voisin tästä kertoa erikseen teille lisää, sillä nyt en ehdi aivan kaikkea kertoa. Lyhyesti kuitenkin kyse oli siis itsensä kehittämisen valmennuksesta, joissa olen kyllä ollut aiemminkin. Ensimmäistä kertaa näihin asioihin tutustuin vuoden 2012 alusta ja sen jälkeen se on ollut menoa. Paljon on muuttunut ja paljon on opittu, mutta ai että kuinka paljon on vielä opittavaa – ja se vasta siistiä onkin!

_MG_0203-eevsku_MG_0208-eevsku_MG_0213-eevsku

Ainoa todellisuus joka meillä on, on meidän päämme sisällä. Me luomme itse sen, mitä elämältä haluamme, millaista elämää haluamme elää ja millainen tulevaisuutemme on. Itselleni yksi tärkeimmistä oivalluksista oli se, että osaan oikeasti jättää vanhat asiat entistä paremmin taakse ja keskittymään tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Viimeisten viiden vuoden aikana elämässäni on tapahtunut niin suuria muutoksia, että aina ei ole itse pysynyt perässä ja siksi jotkut asiat ovat pyörineet päässä pitkään, ennen kuin niistä on osannut päästää irti. Haluan päästää tästä eteenpäin asioista nopeammin irti ja siirtyä eteenpäin. Toki joitain juttuja on pakko käsitellä, ennen kuin eteenpäin pääsee, mutta tässä täytyy nimenomaan punnita mitkä ovat sellaisia asioita, joita on pakko vielä puida.

Kesän aikana olen ottanut ison askeleen kohti kasvua sellaiseksi urheilijaksi, mitä haluan olla. Sellaiseksi urheilijaksi, mitä tavoitteeni vaativat. Se tuntuu niin mielettömän hyvältä. Viimeisin viikko vain vahvisti sitä, että olen oikealla polulla. Nyt vain kaasu pohjaan, mutta järki mukana. Kaikki vanhat epäilyt ja uskomukset, jotka ovat osakseen tulleet muiden sanomana, haluan jättää taakse. Niillä ei ole mitään merkitystä. Merkitystä on sillä, mitä itse haluan ja että lähellä olevat ihmiset ymmärtävät ja tukevat sitä.

Olen matkalla kohti unelmiani ja ne saavat kasvaa ja muuttua matkan varrella, mutta tärkeintä on se, että pitää oman mielen ja uskon mukana tekemisessä. Kun usko meinaa hiipua ja visio hämärtyä, on etsittävä ympärilleen ihmisiä, jotka auttavat niiden kirkastamisessa.

Elämä on täynnä mahdollisuuksia – ja mikä vain on mahdollista. Haluan kannustaa omalla esimerkilläni samaan myös teitä muita! Uskaltakaa unelmoida, visioida ja lähteä tavoittelemaan juuri sellaista elämää, jota te haluatte.

”Freedom is everything and love is all the rest”

-Richard Bandler

<3

Eevsku

Kuvat parin viikon takaa by Eevi

Total
117
Shares