fbpx
 • Yhteistyössä Puhdas+

eevsku-puhdasplus

Käytän ympäri vuoden ravintolisiä täydentämään ravinteiden saantia, sillä raskasta fyysistä kulutusta tulee paljon. Lisäksi lajini vaatii jaksoja, jolloin kulutusta nostetaan entisestään, kun taas ruoasta nipistetään. Tarkoituksena on kuitenkin ylläpitää mahdollisimman hyvin suorituskykyä myös diettauksen aikana ja tottakai varsinkin pysyä mahdollisimman terveenä. Tähän olen kokenut saaneeni apua lisäravinteista. Tällä hetkellä käytössäni on normaalikautta laajemmin valikoima lisiä, mutta perusjutut, kuten D -ja C-vitamiinit, magnesium ja kalsium ovat käytössä aina. Yleensä otan nämä kaikki aamuisin ja illalla magnesiumin parina sinkkiä. Joillakin sinkki saattaa piristää, jolloin se kannattaa ottaa aamuisin.

Nyt olen ihastunut täysin näihin uusiin suihkutettaviin vitamiineihin ja ne varmasti imeytyvät jauheita ja pillereita paremmin. Nämä suihkutetaan suoraan suun limakalvoille, josta niiden annetaan imeytyä. Ekstrana kilpailudietillä tulee käyttööni aina säännöllisesti suolistoa tukevat tuotteet ja boulardii on yksi aivan ehdoton tuote. Sitä käytän itse yleensä kokonaisen purkin loppuun, jonka jälkeen pidän pienen tauon (esim viikko) ja aloitan uuden. Aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen käytän apuna vihreä kahvi -kapseleita ja matcha -teetä.

eevsku-puhdasplus1

puhdasplus_eevsku puhdasplus_eevsku1

Koska olette niin ihania, niin jaan Puhdas+ kanssa 2 kappaletta 99e arvoista tuotepakettia instagram & facebook -sivuni seuraajieni kesken! Käy tykkäämässä profiileistani niin sinulla on mahdollisuus voittaa tuotepaketti itsellesi. Kilpailu päättyy viikon päästä 4.9.

Kannattaa myös jokatapauksessa käydä tilaamassa itsellesi syksyyn energiaa antavat lisäravinteet, sillä nyt niistä saat -15% koodilla Eevsku15. Tilaamaan tästä!

Aurinkoista sunnuntaita <3

Eevsku

Total
141
Shares

6 kommenttia

 1. Hei, ihanaa <3
  Just olisin vitamiinien tarpeessa 🙂

  Mukavaa tulevaa viikkoa!

 2. Mulla on käytössä pelkkä monivitamiini, joten ehdottomasti tulisi tarpeeseen 🙂 Tykkäsin facebookissa ja seurasinkin jo instagramissa!

 3. Ite käytän myös vitamiineja, varsinkin syksystä kevääseen, kesäaika riippuu ihan Suomen keleistä. Oon kuullu puhdasplussan tuotteista pelkästään hyvää, ja olis mahtavaa päästä itekkin testaan niitä.
  Ps. Tykätty jo molemmista, sekä instasta aiemmin ja nyt facebookista.

 4. Hei! Maistuuko nuo suihkutettavat sitten joltain? hyvältä? 😀
  ei ole instaa mutta facebookissa tykkäsin.: )

Kommentointi on suljettu.