fbpx

IMG_1304__

Syksy, arki ja treenit ovat startanneet monilla jo hyvin käyntiin, mutta jos et vielä ole päässyt vauhtiin niin ei hätää. Ehdit hyvin kyllä mukaan! Tärkeää olisi löytää itselleen sopiva treenirutiini, jota on helppo ylläpitää muun arjen ohessa. Pienikin määrä liikettä päivään tuo lisäenergiaa ja pitää koko kehon toiminnallisena sekä turhat jumitukset poissa! Liikkuminen lisää myös aivojen toimintaa, joten jos välillä tuntuu ettei ihan ajatus luista, voi olla hyvä idea tehdä pientä taukojumppaa väliin.

Treenaaminen sujuu hyvin ilman treenivälineitä ja vaikka kotona, ei siis ole tarvetta välttämättä suunnata salille. Toki oikea treeniympäristö lisää myös usein motivaatiota mukavasti. Nämä Sportyfeel Reboot -treenihaasteen liikkeet soveltuvat sekä kotona, ulkona, että salilla tehtäviksi, joten jos treeni-ideat ovat vähissä, suuntaa Sportyfeelin instagramiin nappaamaan ideoita ja inspiraatiota!

IMG_1211__ IMG_1420__

Muistakaa myös uudet sekä jo mukana olevat pistää omia treenikuvianne #sportyfeelchallenge & #sportyfeelreboot niin osallistutte joka viikkoisten palkintojen sekä pääpalkinnon arvontaan. Hyviä treenejä kaikille ja aurinkoista sunnuntaita!

IMG_1406__

<3

Eevsku
Seuraa myös
Instagram @eevsku
Snapchat eevsku