fbpx

T2T_5663-eevsku1

Osaan yllättää aina itsenikin kaikista tilanteista, joihin päädyn. Olen päätynyt siihen, että rakastan muutoksia ja se kuuluu luonteeseeni. Olen nopea tekemään päätöksiä ja hyppäämään välillä täysin kohti tuntematonta, jopa hieman riskillä. Tällainen elämäntyyli sopii minulle ainakin tällä hetkellä ja minulla on täysi vapaus ja mahdollisuus tehdä mitä huvittaa. Pidän myös erittäin paljon vapauden tunteesta ja siitä, että saan itse päättää elämästäni täysin. Välillä olen varmasti liiankin itsenäinen, mutta olen oppinut pyytämään ja ottamaan apua vastaan. Myös lepäämistä ja priorisointia olen opetellut ja näistä puhuinkin paljon keväällä. Näin jälkeenpäin viisaana pystyy taas myöntämään, että tuli sitä otettua aika iso pala taas purtavaksi alkuvuonna. Mutta tulipahan tehtyä! Vaikka hieman lopussa tuon rupeaman jälkeen olikin, niin kyllä siitä enemmän saa voimaa, koska huomaa pystyvänsä aivan jäätäviin suorituksiin. Uskonkin siihen, että meissä on niin paljon enemmän potentiaalia, kuin mitä osaamme hyödyntää. Vaikka pitää tottakai osata höllätäkin välillä, niin itse olen kyllä täysin sitä mieltä, että jos jotain haluaa saavuttaa, niin on tehtävä aivan hitokseen duunia sen eteen. Oli kyseessä sitten mikä asia tahansa.

Oma kesäni tuntui menevän aivan hujauksessa ohi ja suurin osa siitä meni palautuessa keväästä. Suunnittelemani reissut ja ”lomat” jäivät pitämättä, mutta eipä haittaa tippaakaan. Tällä hetkellä minulle on niin selvää, mitä haluan ja vaikka välillä on edelleen niin hemmetin haastavaa ja vaikeaa, että itku pääsee, niin en silti halua mitään muuta. On päiviä, kun mietin miten ihmeessä tämä kaikki panostaminen ei tuota haluttua tulosta. On päiviä, kun ajattelen ettei tässä ole mitään järkeä. Mutta jos pitäisi keksiä jotain muuta mitä haluaisin yhtä paljon kuin tavoitteitani urheilussa, en vain keksi. Urheilu on tällä hetkellä asia, joka herättää minussa suurimpia tunteita – niin hyviä kuin huonojakin. Ja se merkkaa. Niin kauan, kuin se herättää näitä fiiliksiä molemmista ääripäistä ja kaikkea siltä väliltä, tiedän että teen oikeaa asiaa.

T2T_5669-eevsku

Blogin puolella on ollut välillä hiljaisempaa ja haluaisin kyllä tuottaa tänne enemmän. Enemmän tekstejä, videoita, treeni- ja ravintovinkkejä. Jakaa kaikkea tietoa ja ajatuksiani teille enemmän! Jakaa myös niitä kaikkia tarinoita ja oppimiani asioita tässä urani aikana. Sekä urheilijana, että yrittäjänä. Miksei myös opiskelijana. Mutta koska olen oppinut priorisoimaan ja on ollut myös pakko levätä enemmän, niin blogin kirjoittaminen on se, mistä on ollut pakko jättää vähemmälle. Toivottavasti tilanne muuttuu tässä syksyn aikana ja saan enemmän resursseja tuottaa teille blogia ja mahdollisesti niitä videoitakin.

Tosin vaikka blogissa on ollut hiljaisempaa, niin olen tänä syksynä monessa muussa mukana, joiden kautta voi seurata myös juttujani sekä esimerkiksi niitä treenivinkkejä! Näistä projekteista olen pitänyt teitä ajantasalla ainakin aktiivisesti instagramissa ja snapchattinikin on taas hieman aktiivisempi kesän jäljiltä. Kauan puhumani verkkovalmennus-projekti on myös saatu käyntiin ja tulossa on kuuden viikon bodyweight training valmennus by Eevsku. Tämä setti sisältää niitä treenejä, joita itse teen kuntosalin ulkopuolella.

Syksyn duuniprojektit ovat pitäneet sopivan kiireisenä treenien lisäksi, mutta olen tyytyväinen siihen, miten olen oppinut sanomaan ei ja kalenteri näyttää aiempia kilpailuvalmistautumisia paremmalle. Suurin osa työjutuista on tarkoitus saada tehtyä hyvissä ajoin ennen NFEtä ja päästä rauhoittamaan vikat viikot täysin kilpailuille. Ihan super mahtavaa! Vielä ei kuitenkaan kilpailuja fiilistellä, vaan töitä on tehtävänä niin kunnon kuin vapaaohjelman osalta. Fiilis tekemisestä on kaikkine ylä-ja alamäkineen kuitenkin erittäin hyvä ja huonojen kausien jälkeen osaa arvostaa niin suuresti hyviä hetkiä! Tuntuu, että kaikesta tulee selviämään entistä paremmin vaikka opittavaa on aina.

T2T_5677-eevsku

Juuri nyt olen onnellinen, hyvä työ- ja treeniviikko takana sekä edessä vielä treenit valmentajan kanssa. Pikku flunssa meinasi yllättää kesken viikon, mutta se nujerrettiin samantien lepäämällä ja vitamiinitankkauksella. Vielä ehdit muuten mukaan Puhdas+ vitskujen arvontaan ja kannattaa hyödyntää alekoodia! Postaukseen tästä.

Ihanaa perjantaita,

<3

Eevsku

Kuvat Tomi Salakari

Vaatteet Adidas

Meikki ja tukka @makeup_minna

Total
54
Shares

4 kommenttia

  1. Moikka!
    Osaatko kertoa mistä löytyisi noita adidaksen takkeja? Aivan ihana!

Kommentointi on suljettu.