fbpx

eevsku_iloveme2016

Viikonloppu oli kyllä kaikinpuolin onnistunut – aikaa ystävien kanssa ja messuilla, pieni irtiotto 24/7 treenielämästä lauantaina ja erittäin chill sunnuntai onnistuneen treenin kera. Viimeiset 12 kuukautta ovat menneet aikalailla tuossa 24/7 treenielämässä ja vaikka siitä nautinkin, niin kyllä pienet irtiotot tekevät tottakai hyvää. Se ei omalla kohdallani nyt kuitenkaan mitään kovin radikaalia tarkoita tai vaadi – pääasiassa tuli syötyä hyvin terveellisesti, mutta vain enemmän. Treenit vaihtui messuilla sosialisoitumiseen, ravintolassa syömiseen ja leffailtaan kotona. Nukkumassa olin kuitenkin jo kymmenen jälkeen, eli aika hurja lauantai sanoisinko! Hahah. Kymmenen tuntia syvää unta teki kyllä hyvää.

Messuilla oli niin paljon ihmisiä lauantaina, että vaikka siellä tuli pyörittyä useampi tunti, tuntuu etten ehtinyt nähdä läheskään kaikkea mitä oli tarkoituksena! Mutta oikeastaan se ei nyt haittaa yhtään, sillä arvostan paljon enemmän niitä kohtaamisia, keskusteluja ja uusia tuttavuuksia, joita messuviikonloppu minulle tarjosi. Paneelikeskustelumme Aminin, Pasin ja Janin kanssa lauantaina oli myös mielestäni onnistunut ja oli mahtava huomata kuinka paljon paikalla oli porukkaa kuuntelemassa! Kiitos vielä jokaiselle ja varsinkin teille, ketkä tulitte minua moikkaamaan henkilökohtaisesti. Kaikki teidän sanat ja tarinat antavat minulle lisää energiaa ja inspiraatiota jatkaa omaa tekemistäni entistä enemmän!

Joitakin uusia tuotetuttavuuksiakin tuli vastaan ja niistä kerron teille erikseen enemmän. Ainakin muutama ihonhoitotuote ja uusi superfood / lisäravinne löytyi omaan käyttööni! Monta pistettä jäi tosiaan käymättä, missä oli alunperin tarkoitus käydä, mutta onneksi näitä voi tsekkailla ja kontaktoida myös jälkeenpäin.

iloveme_eevsku6 iloveme_eevsku7

Niin ihanaa kun lauantaina messuilla olikin, oli kuitenkin eilen pakko kerätä energiaa ja keskittyä tulevaan treeniviikkoon ja viimeiseen 3 viikon puristukseen ennen MM -kilpailuja. Tätä on hieman vaikea edes selittää, kuinka paljon nuo kilpailut minulle merkitsevät ja paljon ne vievät tällä hetkellä kapasiteettiani. Toki koko vuoden kilpailut ovat vieneet aika paljon kapasiteettiani ja sen vuoksi blogi on ollut aiempaa hieman hiljaisempi. Tällä hetkellä haluan keskittyä treeneihin, kilpailuihin, palautumiseen, urheilu-uraani. Varsinkin näin lähellä kilpailuja sitä ei vain yksinkertaisesti pysty antamaan itsestään juuri mihinkään muuhun. Tai pystyy jos on pakko, mutta tällä kertaa minun ei ole. Aiemmin on ollut pakko repiä itseään enemmän joka suuntaan ja siksi tuntuu vaikealta olla oikeasti nyt niin itsekäs, kuin mihin minulla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus. Mutta nyt aion olla. Hoidan seuraavan 3 viikon aikana vain pakolliset jutut urheilun lisäksi, mutta pääasiassa mielessäni on vain MM -kilpailut. Se asia, joka ei voi 3 viikkoa nyt odottaa, ei varmasti ole sitten sellainen, jota tarvitsen.

Nyt jokainen treeni, lepohetki, uni, lihashuolto, mentaalipreppi valmistavat minua tulevaan kilpailuun. Vielä on kunnon suhteen pientä viilattavaa ja haluan sen olevan parasta Eevskua. Tiedän, että minulla on mahdollisuus olla parempi kuin kertaakaan aiemmin. Vapaaohjelmaan tehtiin myös pieniä muutoksia ja kokonaisuus on vielä astetta hiotumpi, kuin SM -kilpailussa. Vaikka siellä vapaaohjelmakierroksen voitinkin, ei se minulle riitä. Haluan olla aina parempi itseäni vastaan.

Haluan, että kaikki on valmista, mietittyä, hiottua. 

Joten seuraavat 3 viikkoa – minusta kuuluu jos kuuluu. Luultavasti instagram ja snapchat (eevsku) pysyvät jollain tapaa aktiivisina, mutta blogista en aio ottaa mitään ylimääräistä mietittävää. Se kyllä odottaa ja aktivoituu tämän kilpailukauden jälkeen! Olen nyt viimeiset 12 kuukautta antanut kaikkeni siihen, että pääsen kilpailemaan MM-kilpailuissa ja nyt ne ovat pian täällä.

Kaikkeni olen jo antanut, mutta nyt on aika mennä vielä yksi askel eteenpäin.

Kiitos tuesta & ymmärryksestä <3

eevsku_iloveme2016_1

Total
79
Shares

8 kommenttia

  1. Ihan hurjasti tsemppiä viimeisiin viikkoihin! Täällä ruudun toisella puolella pidetään varpaat ja peukut pystyssä että voitto tulis sulle,sekä eletään hengessä mukana ihan täysillä! Oot mieletön esikuva,inspiroiva ja silti niin helposti samaistuttava. On niin kannustavaa seurata ihmkstä joka tekee omaa juttuaan täydellä sydämellä. Oon sitä mieltä että kova työ palkitaan aina,vaikkei heti siltä tunnu. Oot ihan super! Jos joku on voiton todella ansainnut, ni se on epäilemättä sinä.

  2. Katoin sunnuntaina selänne leffan ja siinä just puhuttiin sitä et huippu-urheilijan on osattava olla itsekäs. On siis hyvä että pystyt olemaan, mutta sähän oletkin huippu-urheilija! Sulla on taidon lisäksi sellanen luonne ja palo urheiluun, jota mä ihailen valtavasti! Nyt valtavasti tsemppiä ja tuohan se voitto sieltä kotiin! <3

    1. Kiitos Nea <3 Näinhän se just on, mutta perusluonteelleni on hyvin vaikeaa olla näin itsekäs, mitä tämä vaatii. Kaiken voi onneksi oppia 😉

      Parhaani teen <3

  3. Eli onko tää yksi askel eteenpäin nyt se, että keskityt aiempaa intensiivisemmin kilpailuvalmistautumiseen? Ja yrität eliminoida kaikki turhat häiriötekijät? Jos näin, niin kuulostaa mielestäni todella hyvältä! Toivon todella että pystyt nappisuoritukseen kisoissa! Olet ansainnut superhyvän vslmentautumisen kisoihin! Tsemppiä

    1. Just sitä! Aiemmin mulla ei ole ollut mahdollisuutta näin paljoa keskittyä urheiluun ja kilpailuihin, koska on ollut töitä, koulua, ihmissuhdeongelmia…. 😀 Nyt vihdoin voin vain keskittyä itseeni ja urheiluun ja nautin kyllä tästä täysillä! Kiitos <3

Kommentointi on suljettu.