fbpx

eevsku_adidas_blogi

Ehdin käsitellä kilpailupettymyksen jo sunnuntai-illan aikana ja kuten edellisestä tekstistäni pystyi lukemaan, maanantaina olin vain onnellinen koko projektista. Kuntoni ei ollut vielä tähän syksyn kilpailuun riittävän kireä ja sen tiesin, mutta tiesin myös koko ajan, että MM -kilpailuihin olisi ollut juuri sopiva aika tämän projektin loppuun viemiseen. Se tietenkin hieman harmitti, että ei pääse näyttämään mihin vielä minusta riittäisi, koska tiesin koko ajan kapasiteettia olevan jäljellä myös valmistautumaan olemaan parempi MM -lavalla.

Heti maanantaiaamusta olin täynnä motivaatiota ja oli mahtava huomata, kuinka on kasvanut ihmisenä ja urheilijana – osaa ottaa pettymykset erittäin hyvin vastaan ja kääntää ne nopeasti uudeksi motivaatioksi. Heräsin maanantaina aikaisin aamulla ilman kelloa ja päässäni surrasi uudet suunnitelmat tulevaisuutta varten. Kirjoitin ylös ajatuksiani, jonka jälkeen lähdin lenkille ja soitin valmentajalle. Ruokavaliooni palasin heti ja iltapäivällä olin tekemässä jo ensimmäistä kovaa salitreeniä. Halu mennä eteenpäin, halu olla parempi urheilija, halu kehittyä. Halu päästä itselleen asettamiin tavoitteisiin. Itseään, ei ketään muuta varten.

Aikaisin nukkumaan ja tiistaiaamuna mäkijuoksu -treenit. Hyppäsin treenin jälkeen bussiin ja kohti kotia syömään aamiaista, kun avasin sähköpostini puhelimella ja melkein putosin bussin penkiltä. Valehtelematta olin hetkeä ennen ajatellut, että olisipa huvittavaa, jos olisin saanutkin nyt viestin siitä, että minut valittiin mukaan MM -kilpailuihin. Melkein samantien silmiini osui yhden viestin otsikko ”Fitness MM-kilpailut 11.-14.11.2016, Bilyastok Puola” ja viestin ensimmäiset sanat ”Onneksi olkoon! Sinut on valittu mukaan Suomen Fitnessurheilu ry:n edustusjoukkueeseen Fitness MM- kilpailuihin”.

Avasin viestin ja luin sen ainakin viisi kertaa, jonka jälkeen pienessä shokissa laitoin vielä varmistusviestiä, että tulihan tämä sähköposti nyt varmasti oikeaan osoitteeseen. Varmistuksen jälkeen ilmoitin heti parhaille ystäville, perheelle, valmentajalle. Pääsin bussista ulos ihme kyllä oikealla pysäkillä ja aloin itkemään. Onnesta. Kiitollisuudesta. Tästä mahdollisuudesta. Nyt olen jo sisäistänyt sen, että oikeasti sain sen paikan. Se ei ollut unta. Huh. KIITOS.

eevsku_adidas_blogi2 eevsku_adidas_blogi3

Miten voikin tapahtua näin paljon muutamassa päivässä? Koko vuoden valmistautuminen, jonka jälkeen suuri pettymys sijoituksesta sekä itsensä kasaaminen ja jo uusien suunnitelmien punominen. Yhtäkkiä saankin juuri sen, mitä halusin ja lähdin viime viikonlopulta hakemaan. Toki voittokin olisi maistunut, mutta tämä oli se mitä eniten sieltä halusin. Paikan ensimmäisiin yleisen sarjan MM -kilpailuihin (olen ollut junioreiden MM-kilpailuissa 2012). Neljännet kansainväliset kilpailuni. Kunnia edustaa Suomea omassa sarjassani. Jatkaa tätä valmistautumista ja saada tehdä se loppuun, niinkuin olin alunperin ajatellut.

Olen pistänyt tähän lajiin, urheiluun, mahdollisuuteen elää urheilijana peliin tällä hetkellä kaiken. Askel askeleelta olen rakentanut uraani tähän pisteeseen ja vasta hiljattain päässyt toteuttamaan asioita enemmän ja enemmän niin, kuin visioni oli viisi vuotta sitten. Tehnyt koko ajan enemmän valintoja pelkästään sen pohjalta, mitkä ovat tavoitteeni urheilijana. Niin paljon tämä kaikki minulle merkitsee. Ja tiedän, että kun annan kaikkeni, tulen saamaan mitä haluan. Silloin, kun hetki on oikea.

Minulla on tässä täydellinen aika rakentaa kokonaisuudestani parempi MM-kilpailuihin ja aion olla parempi kuin EM-kilpailuissa keväällä. Kroppakin taas alkaa toimia paremmin, kun suurin stressi ja paine purkautui viime viikonlopun jäljiltä. Vaikka kuinka yritin olla stressaamatta, ei sille voi mitään, että sitä kerää itseensä niin paljon. En nukkunut kilpailua edeltävänä yönä juuri ollenkaan vaikka normaalisti minulla ei ole siinä mitään ongelmaa. Vielä on harjoiteltavaa. Onneksi nyt fiilis on enemmän kuin hyvä, stressi laskenut ja tekeminen tuntuu ”helpommalta” kuin viime kuukaudet vaikka treeneissä on otettu kisamotivaatiolla lisävaihdetta! Tuntuu kyllä kropassakin. Laatu kuitenkin tässäkin ratkaisee, ei niinkään määrät.

Nyt väsyttää, mutta on tosiaan koko viikko menty todella kovaa eli ei ihme! Onneksi olen myös nukkunut hyvin ja tiedän taas yön jälkeen olevani paljon virkeämpi. Viikonlopun tulenkin viettämään itselleni tutuissa maisemissa Vierumäellä, kun olen valmentamassa Delight Finland -kilpailun voittajia hyvinvointiviikonlopussa. Onneksi mukaan mahtuu myös omat treenit ja lepoa! Vierumäki on myös luvannut minulle kisavalmistautumiseeni sopivat ruoat ja siitä olen erittäin kiitollinen.

Ihana viikonloppu siis tiedossa hyvässä seurassa! Seuraa viikonloppua snapchatin ja instagramin puolella (eevsku), tänne blogiin tulen kirjoittamaan ja kertomaan siitä jälkeenpäin. Ensi viikolla on kanavissani tiedossa muuten myös I love me – messulippujen arvontaa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Kiitos taas kaikille onnitteluista, tsempeistä ja ihanista viesteistä. Annatte minulle energiaa jatkaa entistä kovemmin!

<3

Eevsku

eevsku_adidas_blogi1

Kuvat Tomi Salakari / T2Tuotanto

Kynnet ja ripset Salon Milagro

Hiukset Minna Puustinen / Gyyli

 

Total
134
Shares

6 kommenttia

 1. Huikee saavutus, iso hatunnosto ja lämmin onnittelu! 🙂

  Mä oon seuraillu sua somessa ja lukenut sun blogia ihan vaim seuratakseni sua urheilijana ja sun huippuenergistä ja positiivista asennetta. Sun lajista oon täysin pihalla, olen kuvitellut että fitneksessä saa jo olla lihaksikkaampi kuin esim. bikinissä, mutta katselin NFE:n suoritukset youtubesta ja hämmennyin miten rimpuloita sun kilpatoverit oli! Näin ummikon silmiin sanoisin, että sun fysiikka ei oikein sopinut joukkoon ja tuli sellanen olo, että sähän joudut paiskiin ihan järjettömän työmäärän päästäksesi samoihin mittoihin. Ihailtavaa miten kova palo sulla on tota lajia kohtaan, ihan todella.

  Hyvää valmistautumista ja tsempit MM-kisoihin, nauti!

  1. Kiitos paljon Emilia! 🙂

   Ei mun onneksi tarvitse tästä itseäni lihasten puolesta kuihduttaa, vaan saada vain rasvaprosenttia vielä alemmas. Suomessa hämää myös se, että mun kilpakumppanit itseasiassa kaikki ovat mua pidempiä, jolloin myös rakenne on eri. Omassa lyhyessä sarjassa kansainvälisissä kilpailuissa kilpakumppanitkin ovat lihaksikkaampia 🙂 Ja rakenteeni ja lihaksistoni on oikeastaan juuri lajiini sopiva, kunhan vain tosiaan saadaan vielä hieman kiristettyä kroppaa. Joten no worries – olet oikeassa, että lajissani saa olla lihaksikkaampi kuin bikinissä 😉

   Kiitos tsempeistä ja ihanaa syksyä sulle!

 2. Aivan huikeeta, suurimmat onnittelut 🙂 olet mulle tosi iso inspiraato urheilun ja positiivisen ajattelun yms suhteen.
  Olisin mielenkiintoista kuulla, millä perusteella sinut valittiin sittenkin MM-joukkueeseen? 🙂 Ja siis, jotta vältytään väärinkäsityksiltä, olet paikkasi ansainnut <3
  Nyt kova tsemppi päälle, treeniä unta ja lepoa 🙂

  1. Kiitos Mimmi! 🙂

   Voittajalla Oonalla oli jo paikka MM -kilpailuun, joten meidän sarjassa oli vielä yksi paikka mahdollisuus kilpailuihin antaa. Lisäksi kilpailemme Oonan kanssa MM-kilpailussa eri pituusluokassa, minä lyhyessä ja Oona pitkässä!

 3. Olen niin onnellinen sun puolesta! Ihan mahtavaa, paljon tahtoa lopputyöhön 🙂

 4. Vautsi sä olet jälleen niin upea, tsemppiä sinne MM-kisoihin, sä todella oot ansainnut sen paikan!

  Mistä löydät tasapainon ja voimavarat sun arkeen?
  Tuntuu, että sulla on niin paljon voimavaroja ja ihailen sitä. Olet paljon esillä ja se tuo puolestaan positiivisuutta ja negatiivisiä asioita mukanaan.

Kommentointi on suljettu.