fbpx

innervoice-eevsku

Huollan kroppaani paljon ja säännöllisesti. Mitä enemmän treenaa, sitä paremmin on pidettävä kehostaan huolta! Onneksi vapaaohjelma -treenini pitävät kropan liikkuvana ja teen paljon huoltavia harjoitteita myös itse salitreeneissä, mutta varsinkin näillä treenimäärillä omatoiminen kehonhuolto ei vain millään riitä. Olen käyttänyt tässä vuosien varrella apuna omatoimisessa huollossa putkirullaa, mobility-palloja, kuminauhoja, mutta ulkoistanut myös lihashuoltoa paljon.

Valmistautuessani ensimmäisiin kilpailuihini fitnessin parissa 2012 hyödynsin paljon LPG -hoitoja palautumisessa ja koin niistä suurta hyötyä. Hoidot palauttivat parhaiten jalkojani, jotka ovat kovassa rasituksessa sekä kuntosalitreeneissä, että ominaisuusharjoittelussa. Lisäksi parasta hoidoissa on kuitenkin se, että mahdollisuus on vaikka heti sen jälkeen lähteä tarvittaessa treenaamaan ilman loukkaantumisriskejä! Toki kuitenkin pyrin ajoittamaan hoidot niin, että sen jälkeen keho saa levätä ja ottaa parhaan hyödyn hoidoista irti. Tästä ei kuitenkaan tosiaan tule liian veltto olo ja päivän jatkaminen on paljon helpompaa, kuin vaikkapa hieronnan jäljiltä.

Kun muutin Helsinkiin, LPG hoidot jäivät ja koitin etsiä jotain mikä ne korvaisi. Jossain vaiheessa luovutin hetkeksi, kun en löytänyt kotini läheisyydestä LPG -hoitoja, mutta onneksi vihdoin tänä keväänä siinä onnistuin. Ja onnistuin vielä löytämään paikan, jossa näihin hoitoihin on ensisijaisesti erikoistuttu! Päätin laittaa viestiä ja kertoa tilanteestani sekä siitä, että minulla olisi lähes huutava tarve näille hoidoille. Ennen kaikkea palautumiseen, mutta myös vanhojen vammojeni hoitoon sekä aineenvaihdunnan lisäämiseen. Näihin kaikkiin ja kymmeniin muihin vaivoihin saadaankin LPG:llä vaikutettua.

Vakuutuin ennen kaikkea tavatessani Fysio Pro:n Annan, joka todella tietää asiansa ja hänen asiantuntijuutensa vuoksi itselläni pysyy myös tarvittava motivaatio käydä hoidoissa säännöllisesti. Tämä pätee mielestäni kaikessa, että on oltava oikeasti tietoa, taitoa ja mielenkiintoa aidosti auttaa asiakasta juuri hänen tarvitsemissaan vaivoissa. Niihin paneudutaan ja tehdään hoitoja juuri sillä tavalla ja se määrä, millä saadaan tuloksia aikaiseksi! Tästä tykkään.

fysiopro_eevsku3fysiopro_eevskufysiopro_eevsku1fysiopro_eevsku2

LPG -laite on kehitetty alunperin arpikudosten hoitoon, mutta nykyään laitetta hyödynnetään myös paljon erilaisten vammojen, aineenvaihdunnan tilojen, palautumisongelmien, kiputilojen ja lihasjumien kanssa. LPG:llä on mahdollista myös esimerkiksi valmistaa urheilija harjoitusta varten, joten käyttötarkoituksia on todella laajasti.

Lisäksi Fysio Pro hyödyntää perinteisen LPG -laitteen lisäksi LPG:n yhteyteen kehitettyä Huber -laitetta, joka oli itselleni täysin uusi, mutta erittäin mieluinen tuttavuus! 15 minuutin harjoitusohjelmat yhdistettynä LPG -hoitoihin tuottavat pitkäaikaisia ja nopeitakin tuloksia. Laitteen avulla voidaan kehittää esimerkiksi liikkuvuuksia, lihastasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota. Huberista voit lukea lisää täältä ja LPG -hoidoista tästä.

lpg_fysioprofysiopro_eevsku4eevsku_fitness

Niin kiitollinen, että löysin tämän paikan ja Annan minua hoitamaan! Aion ehdottomasti jatkaa tätä kilpailukauden loppuun ja myös sen jälkeen. Hoitojen avulla takareisivammani, polvikivut ja jalkojen huono palautuminen ovat kaikki menneet eteenpäin ja tulevat varmasti vielä menemään hoitoja jatkaessamme lisää.

Vahva suositus!

<3

Eevsku

fysiopro

Logoa klikkaamalla suoraan Fysio Pro:n ajanvaraukseen, tiedustelut hoidoista myös p. 040 1822 882 /

Total
67
Shares