fbpx

iloveme_eevsku

Tulevana viikonloppuna Helsingissä järjestetään I Love Me -messut ja jos itse valitsen yhden viikonlopun messutapahtuman Helsingissä mihin haluan vuoden aikana mennä, se on juuri tämä! Olen ollut mukana joka vuosi ja nyt toista vuotta VIP -bloggaajana, eli olen saanut jo ennakkoon tutustua mukana oleviin yrityksiin ja heidän tuotteisiinsa ja tulen kyllä käyttämään koko viikonlopun ajan aikaani messuilla kiertämiseen mahdollisimman paljon. Viime vuonna tuntui, että aika loppui kesken, kun oli niin paljon kivoja ständejä, tuotteita, luentoja, joogaa ja tietenkin ihania ihmisiä! Näillä messuilla törmää niin paljon sekä vanhoihin tuttuihin, että tutustuu uusiin. Energia ja fiilis Helsingin Messukeskuksessa tulee varmasti taas olemana kokemisen arvoinen!

Kasasin teille muutamat vinkit tiivistetysti, jotta saisitte messuista mahdollisimman paljon irti:

  • Varaa kunnolla aikaa ja tutustu hieman etukäteen ohjelmistoon sekä aikatauluihin, niin et jää mistään haluamastasi paitsi – täältä löydät sähköisen messuoppaan
  • Tee itsellesi etukäteen aikataulu, jos et halua missata luentoja tai esimerkiksi joogatunteja – voit suunnitella messusi myös esimerkiksi I Love Me -messujen nettisivuilla merkkaamalla sydän -symboleilla omat suosikkisi yhdelle sivulle
  • Lataa Messukeskus -app puhelimeesi, joka auttaa sinua pysymään kartalla viikonlopun aikatauluista, näytteilleasettajista ja sieltä löydät myös messujen kartan (tämä on loistava!!)
  • I Love Me -messut koostuvat siis seuraavista alueista: Kauneus, Terveys, Muoti, Luonnollisesti, Koru&Kello sekä Kosmetologipäivät
  • Näillä messuilla löydät varmasti paikan päältä syötävää ja juotavaa (raakaherkkuja ja kaikenmaailman uutuuksia löytyy varmasti joka lähtöön!!)

iloveme_eevsku3 iloveme-eevsku2 img_0118-eevsku

Olen itse paikalla huomenna perjantaina ainakin aamupäivällä, lauantaina n. klo 12-16 välillä (tule kuuntelemaan Areena lavalle klo 15 Liikunta: lisäkuormitus vai energian lähde arjessa? – paneelikeskustelua, jossa olen mukana) ja sunnuntaina tulen luultavasti vielä klo 11-13 välillä kiertelemään minkä lepopäivältäni jaksan ja maltan. Saa tulla moikkaamaan ja juttelemaan! Vaikka MM -kisapreppi on tiukasti päällä ja lauantaina saattaakin jo viikon treenit painaa hieman päälle, niin eiköhän Messukeskuksen meininki saa energian pysymään yllä 😉

Ensimmäiset kohteeni ovat ainakin Terveys ja Luonnollisesti -puolet messuilta ja eniten kiinnostaa superfoodit, urheilutarvikkeet, lisäravinteet, terveyteen, kauneudenhoitoon ja kehonhuoltoon liittyvät uutuustuotteet. Ensisijaisesti listallani ovat ainakin Foodin, Hieros Oy, Delight, Shock Absorber, Salon Milagro, Tempur.. Näistä tulen löytämään ainakin tuttuja ja haluan nähdä mitä kivaa he ovat keksineet messuille! Lisäksi täytyy aina käydä hankkimassa muutama uusi Viisas Elämä -sarjan kirja ja odotan juurikin mitä uutuuksia sekä uusia kontakteja vastaan tulee!

Nähdään siis viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa! Jos et pääse mukaan, niin seuraa messutunnelmia instagramini ja snapchatini kautta: eevsku.

iloveme_eevsku4

Puss

<3

Eevsku

takki ja kengät Adidas

housut ja pipo BikBok

Total
30
Shares

1 kommentti

  1. Oli kyllä ihanat messut! Samanhenkistä porukkaa ja ihania tuotteita esillä <3
    (jos joku oli samaa mieltä voi ehkä lukasta mun fiiliksiä asiasta mangossmile.blogspot.com)

Kommentointi on suljettu.