fbpx

tui_eevsku

Vihdoin lomalla! Saavuin Puolasta MM-kilpailuista kotiin todellakin vasta viime maanantaina iltapäivästä ja jo 24 tuntia siitä olin uudelleen lentokentällä valmiina Thaimaan lomalle. Onneksi kaksoissiskoni Eevi (no ei aivan oikeasti vaikka välillä siltä tuntuukin) oli valmistellut meille matkatavaroita jo sen verran hyvin, että tiistaina muutaman tunnin pakkaamiset (=lue paniikkipakkaus ja kiireellä kentälle hah) sujuivat erittäin hienosti. Olihan sitä pakko käydä tiistaina vielä treenaamassa ennen lähtöä, sillä matkustamista oli taas tiedossa reippaasti. Loppu hyvin kaikki hyvin ja tytöt ajoissa kentällä sekä noin suurinpiirtein kaikki tarvittava mukana! Onneksi ainakin tärkeimmät eli treenivarusteet ja bikinit ovat mukana – niillä pärjää jo pitkälle.

En todella ollut ehtinyt miettimään tätä reissua juuri hetkeäkään ennen tiistaina TUI Fly:n koneeseen astumista. Mielessäni on ollut taas viime kuukaudet vain ja ainoastaan kilpailuihin valmistautuminen. Sitä on edes vaikea välillä selittää muille, kuinka paljon se kaikki vie kapasiteettia. Se aika minkä käyttää itse treeneihin ei välttämättä ole niin valtava, mutta kun valmistautumiseen kuuluu niin paljon kaikkea muutakin. Kapasiteetti on tosiaankin ollut välillä aivan full booked ja vielä kun mennään miinuskaloreilla pitkän aikaa niin ei siinä hirveästi muuta päähän mahdu kuin urheiluun liittyvät asiat. No mutta joka tapauksessa tästä lomasta ei onneksi tarvinnut stressata hetkeäkään ennen lähtöä, koska kyseessähän on TUI:n valmis lomapaketti. Aikaisemmin olen useasti ollut sitä mieltä, että haluan itse varata lentoni, hotellini ja matkani kokonaan, mutta nyt sellainen ei edes olisi ollut millään tapaa mahdollista. Tämä oli paras vaihtoehto ja oikeastaan juuri täydellinen omaan elämäntilanteeseen, sillä lomalle halusi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Kaikki on hoidettu ja mietitty puolestasi etukäteen, mutta lomasta pystyy silti tekemään täysin oman näköisen. Itsehän olen myös työskennellyt yhden talven aktiviteettioppaana juuri TUI:n uniformussa (tai vielä silloin Finnmatkat), joten firma on tuttu ja tiedän, että palvelu pelaa.

tui_eevsku2

Olen ollut viimeksi varsinaisesti lomalla vuosi sitten, joten senkin puolesta tämä oli enemmän kuin kohdallaan. Matkustanut olen kyllä, mutta kaikki reissut ovat olleet työmatkoja tai olen vähintäänkin valmistautunut kilpailuihin – osalla reissusta molempia. En ole koskaan aiemmin myöskään päässyt suoraan kilpailujen jälkeen lomalle vaan yleensä aina kotona on odottanut vinopino töitä ja muuta to-do-listaa. Nyt päätin, että tällä kertaa otan oikeasti hieman vapaata, sillä olen sen kyllä ansainnut. Kotona sitä yrittäjänä ei osaa koskaan pitää vapaata oikeasti, koska aina kalenteri vaan yhtäkkiä onkin täysi. Täällä kalenteria ei voi täyttää vaikka haluaisi ja omista arjen ympyröistä irtaantuminen tekee muutenkin hyvää.

Tämä on jo viides kertani Thaimaassa, mutta ensimmäinen kerta Phuketissa. Pidän erittäin paljon Thaimaasta lomakohteena sen helppouden, lämmön ja hyvän ruoan vuoksi. Täältä löytää kaiken tarvittavan ja palvelu pelaa aina mahdollisista kielimuurista huolimatta! Muutama päivä takana ja taas kerran voi kyllä olla tyytyväinen kohdevalintaan. Ruoka on todellakin ollut hyvää, hotelli on hyvällä sijainnilla, treenimahdollisuuksia löytyy ja kaikki on toistaiseksi sujunut erittäin hyvin. Ihanaa olla täällä vielä 10 päivää! Aion kertoa teille vielä lisää Thaimaasta ja tästä matkasta – saa laittaa kysymyksiäkin tulemaan.

tui_eevsku3

Reissuamme kannattaa seurata snapchatin ja instagramin puolella, jonne päivitellään aika ahkerasti!

Kuullaan

<3

Eevsku

Kuvat Eevi

Instagram: eevsku

Snapchat: eevsku