fbpx

img_0297

Niin pitkä odotus, fiilistely ja sitten se on ohi hetkessä. Tuntuuko teistäkin samalta? Juuri sen vuoksi joulun tunnelmointi on mielestäni ihana aloittaa hyvissä ajoin, koska itse joulupäivät menevät hujauksessa ja sen jälkeen haluaakin jo alkaa miettimään uutta vuotta. Joulussa on parasta mielestäni juurikin itse tunnelma; joululaulut, kynttilät ja yhdessä oleminen. Tosin joulut ovat nykyään aina hyvin erilaisia, sillä kun ikää tulee lisää itselle ja sisaruksille, alkaa jokaisella olla enemmän omia menoja ja aikatauluja. Onneksi kuitenkin pääasiassa saimme viettää melkein koko porukalla joulua! Jouluaattona olimme vain tässä kotona, joulupäivänä kävimme sisarusten kanssa isän perheen luona Hyvinkäällä ja huomenna suuntaamme vielä Itä-Suomeen moikkaamaan sukulaisia. Kiva pitkästä aikaa viettää aikaa perheen kanssa ilman kiirettä! Olenkin ottanut tästä kiireettömyydestä nyt kaiken irti, sillä muuten tässä kuussa on tuntunut stressilevelit paukkuvan yli. On ollut erittäin hyvä hetki rauhoittua.

img_0271

img_0293img_0280

Olen alkanut nauttimaan hyvin paljon sellaisesta ajasta, kun ei ole mitään aikatauluja. Omassa arjessani tapahtuu paljon ja välillä on hyvinkin hektistä, joten tämä aika vuodesta on ihana viettää täysin fiiliksen mukaan. Onneksi meidän perheessä annetaan tilaa jokaiselle viettää joulua omalla tavallaan vaikka joitakin perinteitä toki on ja tietenkin esimerkiksi ruokailuajat jouluna on sovittuja. Oma jouluni on ollut juuri sellainen kuin sen toivoinkin – rauhallinen, mutta silti treenit mukaan sovitettuina. Olen itseasiassa vasta nyt pikkuhiljaa päässyt kunnolla taas treeneihin kiinni kilpailujen jälkeen, sillä hermostoni on ollut todella väsynyt. Siihen väsymykseen ei auta muu kuin lepääminen. Malttia on vaadittu nyt enemmän kuin mihin luulin itsekään kykeneväni, sillä treenaaminen on ollut hyvin maltillista ja fiilispohjaista. Tehnyt kyllä varmasti oikein hyvää! Tänään kuitenkin treenaaminen maistui ekaa kertaa ainakin pariin kuukauteen sellaiselta, miltä urheilun kuuluu tuntua. Voisin sanoa olevani tästä aika onnellinen <3

img_0335img_0283

Olen ollut nyt loppuvuodesta todella väsynyt ja pystyn sen sanomaan ääneen aiemmista virheistä oppineena. Aina ei tarvitse jaksaa ja suorittaa täysillä, aivan jokainen tarvitsee välillä hieman aikaa hölläykseen. Nämä hetket ovat myös aina opettavaisimpia, sillä ne pistävät miettimään mitä tulevaisuudelta haluaa ja mitä täytyy tehdä toisin, että ei olisi näin väsynyt ?! Toisaalta luulen että  ihmiset, jotka vetävät itseään näin äärirajoille joutuvat yksinkertaisesti välillä myös keräilemään sitä energiaa hieman enemmän. Tällainen uravalinta on tasapainottelua ja se täytyy hyväksyä ja tiedostaa, jos sille tielle lähtee. Toki pyrkimys on löytää mahdollisimman hyvä balanssi kaiken suhteen, mutta välillä on vain mentävä sen mukavuusalueen ulkopuolelle ja joskus aika pitkällekin. Sekin on hyvä tiedostaa, jos haluaa lähteä kilpaurheilemaan tai saavuttaa missä tahansa asiassa huipun. Se ei koskaan tule helpolla ja voi vaatia asioita, jotka eivät aina ole optimaalisia joka suhteessa. Kuitenkin ne kaikki ovat handlattavissa, jos vain sen hyväksyy ja on pitkäjänteinen.

Kiitos joulu 2016 ja tervetuloa uuden vuoden fiilistely !! Huomenna tosiaan vielä Itä-Suomi rundille, jonka jälkeen toivon saavani pian uuden asuntoni avaimet ja pääseväni muuttohommiin. Te pääsette myös näkemään läheltä muuttoani, asuntoani ja varmasti sisustamistakin (en tosiaan omista tällä hetkellä juuri muuta kuin sängyn ja vaatteet..). Mikä onkaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi, en malta odottaa!

img_0341

<3

E

Total
46
Shares

4 kommenttia

  1. Saako kysyä, miksi muutat pois Eevin luota nyt jo? Etkö viihdy enää tyttöboksissa vai? 🙂

  2. Hei! Pakko kysyä… minkä merkkinen ja mistä hankittu oli joulunaikaan mystoryssäsi ollut pikkusiskosi keltainen pipo?

Kommentointi on suljettu.