fbpx

img_0078

Vuosi lisää. Minulle, blogille, elämälle. Tuntuu, että moni asia aina tiivistyy tähän loppuvuoteen ja sen näkee myös ympärillään, kun kaikki halutaan saada jouluun mennessä tehtyä. Lyötyä lukkoon, hoidettua. Tällä viikolla on välillä tuntunut, että olisi tulossa maailmanloppu, kun kaikki on saatava tehtyä tämän viikon loppuun mennessä. Ei se maailma onneksi mihinkään lopu eikä katoa, mutta toki itsellekin joulun jälkeinen aika ja uusi vuosi on uuden alun aikaa. Tällä kertaa taas hyvinkin kirjaimellisesti ja odotan sitä kyllä erittäin paljon.

Joulunaika on ollut aina minulle tärkeää mm. siksi, että se on lapsesta saakka ollut suuren juhlan aikaa. Syntymäpäivät, nimipäivät, joulu, uusi vuosi. Tämän ikäisenä nämä juhlat ovat toki muuttaneet hyvin paljon tarkoitusta ja ajatusta, mutta edelleen tietyllä tapaa odotukset ovat aina korkealla. Haluan nauttia läheisten seurasta, rentoutua, nauraa ja olla vain ilman kiirettä. Saan olla erittäin kiitollinen perheestä ympärilläni ja siitä, että olen aina saanut olla juuri sellainen kuin olen ja minulla on aina turvaverkko mihin tarvittaessa nojata. Se on antanut itselleni rohkeutta toteuttaa elämässä asioita, jotka olisivat muuten saattaneet tuntua liian pelottavilta. Ei ole pelottanut esimerkiksi lähteä ulkomaille tai lähteä yrittäjäksi, koska on tiennyt, että täällä perhe odottaa ja tukee vaikka haluaisikin tulla maitojunalla kotiin. Ei ole tarvinnut onneksi tulla, mutta siihen on ollut mahdollisuus ja se on varmasti ollut yksi iso tekijä kuinka olen uskaltanut toteuttaa itseäni. Vaaditaan siihen toki paljon muutakin ja oma luonne ja asenne nyt sattuvat sopimaan tähän yhtälöön aika hyvin.

Olen elänyt taas enemmän ja vähemmän matkalaukuissa monta kuukautta ja pakko sanoa, että se on aika raskasta. Odotan tällä hetkellä erittäin paljon pääsyä uuteen kotiin, josta haluan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tehdä oikeasti viihtyisän. Kodin, jossa viihdyn ja ei ole tarve koko ajan olla menossa. Tekisi hyvää hieman malttaa olla aloillaan, sillä nyt on menty ja matkustettu pari vuotta erittäin paljon. Ei minua toki paikalleen täysin millään saa ja joulunajan levolla jaksaa varmasti alkuvuonna aivan uudella energialla.

Syntymäpäiväni kohokohta on ollut ystävän näkemisen ja The Rootsin ihanan lounaan lisäksi se, että pääsin vihdoin ja viimein kaikkien tavaroideni kanssa Lahteen perheeni luo. On ollut myös mieletöntä saada taas niin hurja määrä onnitteluja ja olin tietenkin superiloinen myös tästä uudesta ulkoasusta täällä blogissani! Mitä te olette mieltä?!

Joulu menee siis erittäin rauhallisissa merkeissä perheen kanssa. Aion levätä, liikkua fiiliksen mukaan, lukea kirjoja, syödä hyvin ja vain olla! Tarvitsen nyt sellaista aivotonta aikaa ilman suorittamista. Ihanaa olla Lahessa.

img_0081

Ihan mielettömästi vielä kiitos kaikista onnitteluista ja aivan ihanaa joulun aikaa kaikille! Kirjoitan ja jaan joulufiiliksiä täällä, instagramissa ja snapchatissä jos mieleni tekee, mutta en lupaa mitään.

Love,

E

Kuvat Annette Evokari

Takki ja kengät Adidas

Housut Bikbok

Laukku Marc Jacobs

Ja uuden tukan loihti eilen Minna Puustinen Gyylissä, kaikki varaukset hänelle alkuvuodelle -20% hiusten värjäyksistä ja leikkauksista

Total
83
Shares

1 kommentti

  1. Hei

    Ja Onnea!

    Olet positiivisuuden esikuva kaikille meille suomalaisille. Kiitos siitä.

    T
    Seppo

Kommentointi on suljettu.