fbpx

img_0220

Muutin eilen. Muutto tuli tavallaan yllättäen, mutta toisaalta olin harkinnut sitä jo kauan. Oikeastaan  jo ennen kuin muutin tyttöjen (Eevi ja Minna) kanssa hetkeksi. Sen muuton olikin tarkoitus olla väliaikaista ja sopi hyvin siihen hetkeen kesän jälkeen, kun minua ahdisti hieman oma pieni asuntoni Etu-Töölössä. Kaipasin enemmän tilaa, rauhaa ja luontoa. En kuitenkaan ollut ajatellut etsiväni uutta asuntoa siinä syksyn kilpailukauden lähestyessä, kunnes tuo muutto tyttöjen luo tuli myöskin hieman yllättäen. Olen kuitenkin nopeiden liikkeiden ihminen ja hyppäsin siihen mukaan erittäin lyhyellä varoitusajalla.

Nyt kuitenkin löysin kuin sattuman kautta juuri sellaisen asunnon, jota olen halunnut jo pitkään. Vähän isomman ja lähellä luontoa, mutta kuitenkin Helsingin keskustan tuntumassa. Täällä on nyt heti hyvä olla ja odotan innolla, että pääsen pian sisustamaan. Sitäkään kun en ole juurikaan tehnyt muutamaan vuoteen, kun en ole kokenut mitään asuntoa vielä sellaiseksi missä voisin olla pidempään. Tämä tuntuu nyt onneksi siltä. En edes keksi minne muualle voisin nyt haluta. Tulen esittelemään teille tämän asunnon ja pääsette varmasti mukaan näkemään sisustamisen ja tavaroiden hankinnan etenemistä. Muutin tänne nyt sänkyni ja muutaman muun tavaran kanssa, kaikki muut on hankittava nyt seuraavien viikkojen aikana. Toki vaatteita ja jotain perus keittiötavaraa löytyy, mutta olen hankkiutunut eroon kaikesta turhasta ja edellisiin asuntoihini ei edes mahtunut esimerkiksi sohvaa tai isoa ruokapöytää, mitkä nyt haluan. Paljon tehtävää edessä, mutta ihanaa kun pääsee hankkimaan juuri sellaista, mitä itse haluaa! Yksi asia kerrallaan.

img_0221img_0217

Aloitan kyllä tämän uuden vuoden nyt niin kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä, kun vain voi. Innoissani ja erittäin hyvällä fiiliksellä! Uusi vuosi vaihtuu rauhallisesti edellisvuoden tavoin, joka sopii minulle paremmin kuin hyvin.  Eilisen koko päivän muuttamisen jälkeen nautin siitä ettei minulla ole mitään aikatauluja. Viettäkää tekin jokainen juuri sellainen uusi vuosi, mikä tuntuu itselle parhaalta.

Suuri kiitos pikkuveljelle ja isälle muuttoavusta sekä kaikille muille, jotka sitä tarjosivat <3

Ihanaa vuoden viimeistä päivää,

<3

E

Pipo ja liivi Adidas

Huivi Bikbok

Total
86
Shares