fbpx

IMG_1089

 • Kaupallinen yhteistyö Lumo

Olen maininnutkin muutostani vuoden vaihteessa, mutta sen tarkemmin en siitä ole vielä kirjoittanut. Muutto tuli aika yllättäen ja moni ihmetteli, miksi taas muutin, sillä edellisestä muutosta oli vasta muutama kuukausi. Minulle tuo nyt ei ollut mikään kovin ihmeellinen asia, sillä olen tottunut muuttamaan ja olen nopeiden ratkaisujen ihminen, mutta oli siihen ihan omat selkeät syynsäkin. Asuin kesällä Etu-Töölössä 25 neliöisessä yksiössä ja vaikka asunto olikin aivan ihana, minua hieman ahdisti sen koko ja sijainti. Kaipasin enemmän luontoa ja tilaa. Minulle koti on tärkeä paikka sekä urheilijana että yrittäjänä, sillä teen paljon töitä kotoa käsin ja lisäksi rauhotun, lepään, palaudun ja teen myös jotain kotitreenejä. Kesällä eteeni ei kuitenkaan tullut sopivaa uutta asuntoa ja minulla ei oikeastaan ollut aikaa eikä energiaakaan uuden kilpailukauden aikana sitä etsiä muutosta puhumattakaan. Kuitenkin eteeni tarjoutui mahdollisuus muuttaa hetkeksi kahden ystävän kanssa asuntoon, jossa oli tilaa ja luontoa lähellä, joten siksi asuin syksyllä muutaman kuukauden heidän kanssaan.

Ajatus omasta asunnosta oli kuitenkin loppuvuotta kohti taas mielessäni ja kun palasin marraskuun lopun reissulta kotiin, sain erittäin mielekkään puhelun, jossa kysyttiin halua tehdä yhteistyötä Lumo -kotien kanssa. Ehdotus lähteä tekemään yhteistyötä oli tietenkin enemmän kuin sopivaan aikaan, sillä olin juuri ajatellutkin uuden asunnon etsimistä. Asiat tapahtuivat hyvin pikaisesti, sillä löysin melkein samantien minua miellyttävän asunnon Lumo -kotien verkkokaupasta, joka vapautuisi heti vuoden alusta. Tämä asunto oli itseasiassa juuri sellainen, minkä olisin jo viime kesänä halunnut ja en oikeastaan miettinyt päätöstä muutosta sen kauempaa! Pääsin katsomaan asuntoa vasta juuri joulukuun lopussa juhlapyhien sekoittaessa hieman aikatauluja, mutta asunnon katsomisen jälkeen sainkin heti seuraavana päivänä allekirjoittaa vuokrasopimuksen sähköisesti ja avaimet hain käteeni samana päivänä. En edes tiennyt, että asunnon vuokraaminen voi olla niin helppoa ja nopeaa. Tämä sopi omaan tyyliini aivan täydellisesti!

IMG_1148IMG_1127IMG_1137IMG_1135

Olen nyt asunut täällä vajaan kuukauden ja viihtynyt aivan äärettömän hyvin. Asunnon sisustamista olen tehnyt pikkuhiljaa ja vieläkin on hankintoja tekemättä (kuten sohva ja kirjahylly, valaisimia ja muuta sisustustavaraa), mutta olen silti tähän jo aivan rakastunut. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen on myös fiilis, että haluaa sisustaa ja vaikka melkein kaikesta irtaimistostani olin jo ehtinyt hankkiutua eroon sänkyä lukuunottamatta, niin nyt oli kiva saada hankkia kaikki sellaisena mistä oikeasti tykkää. Haluan asunnosta oman näköiseni, hyvää energiaa, harmoniaa ja valoa.

Olen kaivannut juuri tällaista oloa, että malttaisin ja haluaisin olla kotona enemmän rauhoittumassa. Viime vuosina olen ollut koko ajan menossa jossain ja vaikka rakastankin matkustamista enkä sitä aio todellakaan lopettaa, niin oma koti on kuitenkin erittäin tärkeä paikka ja sen täytyy olla mieluinen. Jaksaa paljon paremmin ollakin menossa, treenata kovaa, matkustaa ja tehdä erilaisia projekteja, kun palautuu kotona ja sinne on aina ihana palata.

Tänä keväänä tulen kertomaan teille lisää kodistani ja Lumo -brändistä sekä mitä kaikkea siihen sisältyy. Olen ollut nyt kuukauden Lumo -kodin asukas ja ainakin tähän saakka erittäin tyytyväinen kaikkeen. Asuntojuttuja on tiedossa sekä täällä blogin, instagramin, että snapchatinkin puolella! Kannattaa siis seurata myös muissa kanavissa, jos haluat tietää enemmän arjestani kotona sekä yleisesti lisää Lumo -kodeista.

IMG_1107IMG_1087

Näissä merkeissä kuulemme siis lisää! Snapchatistä voit vilkuilla jo tänään mystorya näissä samoissa tunnelmissa (eevsku) sekä instagramia kannattaa myös seurailla (@eevsku).

Aivan ihanaa loppuviikkoa jokaiselle!

<3

Eevsku

Total
63
Shares

11 kommenttia

 1. Heippa
  Missä päin uusi kotisi sijaitsee?
  Helsinki, Vantaa, Espoo?
  Kikka

 2. Toi vaikuttaa niin täydelliseltä kämpältä! Montako neliötä sulla on siellä? 🙂

 3. Ihana asunto ja mikä ruokapöytä! Itsellä kans etsinnässä, joten mistä löytyi ja minkä hintainen? 🙂

 4. Paljonko maksat vuokraa? Vai onko ilmanen kämppä koska yhteistyö?

 5. Näyttäis Itä-Helsingiltä. Mutta Helsinkiähän se on Itä-Helsinkikin!

Kommentointi on suljettu.