fbpx

  • Kaupallinen yhteistyö Dove


Kuinka usein kehut ihmisiä ympärilläsi ja miltä kehuminen tai kehujen saanti sinusta tuntuu? Itse muistan olleeni joskus aika huono vastaanottamaan kehuja ja ehkä myös huonompi niitä antamaan kuin nykyään. Käännekohta tämän osalta omassa ajattelussani tapahtui lukioikäisenä, kun silloinen hyvä ystäväni näytti esimerkillään, kuinka toisen vilpitön kehuminen sujuu. Hän kehui lähes aina nähdessämme, joko ulkonäköön tai tekemiseen liittyvää. Se tuntui hyvältä, mutta muistan myös kuinka vaikeaa oli välillä ottaa niitä kehuja vastaan. Vähättelin usein kehuja saadessani ja huomaan kyllä välillä tekeväni sitä edelleenkin, kuitenkin olen tässä jo paljon parempi. Sitä on ihan pitänyt opetella, että jos joku kehuu, niin osaa ensinnäkin ottaa sen tosissaan, iloita siitä ja kiittää. Ja kun on alkanut kehumaan itse myös paljon muita, niin sitä hyvää saa aina takaisinpäin. Aina. Ja kaikessa. Uskon siihen, että saat mitä itse ulospäin annat ja tämä pätee myös kehumisen suhteen. Mitä siis jos ottaisikin itse täysin vastuun siitä, mitä haluaa enemmän omaan elämään?

Dove lanseeraa pian uuden suihkutuotesarjan, jonka yhtenä teemana on meidän kaikkien erilaisuuden juhlistaminen sekä toisten kehuminen. Nyt tavoitteena on levittää kehumista ympärille ja toivottavasti tästä lähteekin hyvä kehumisenergia liikkeelle! Doven tuotteiden takana on muutenkin Real Beauty -filosofia ja he haluavat tuoda esille meidän erilaisuutemme ja erinäköisyytemme hienoutta. Haluan tämän tekstin myötä haastaa myös teidät kaikki kehumaan ympärillänne olevia ihmisiä; töissä, koulussa, kotona ja vaikkapa kaupan kassalla! Voisin kehua heti niin monia ihmisiä, jotka ovat elämässäni ja myös monia ketä en vielä tunne, mutta tänään kehun tässä tekstissä yhtä ihanaa naista, kuka on hyvä ystäväni ja kollegani.

Kuvat: Katarina Kirvesmäki

Olemme itseasiassa tunteneet vasta muutaman vuoden, mutta hän on yksi läheisimmistä ihmisistä elämässäni monestakin syystä. Hän on mielettömän inspiroiva nainen, kenen kanssa tuntuu aina siltä, että kaikki on mahdollista. Kun me olemme samassa tilassa, hyvä energia vähintään tuplaantuu ja ajantaju katoaa. Olemme viettäneet yhdessä aikaa useaan otteeseen päiviä putkeen ja tuntuu aina siltä, kuin aika loppuisi kesken. Tämän naisen kanssa olen voinut olla matkalla niin, että hän on raskaana ja minä valmistaudun kilpailuihin ja vaikka elämäntilanne ja focus asioissa oli erilainen, niin siinä ei todellakaan ollut eikä ole edelleenkään mitään ongelmaa! Meidän kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia tai haluta täysin samoja asioita ja silti voimme olla toistemme parhaita ystäviä, työkavereita ja kumppaneita.

Hän on rohkea, iloinen, positiivinen, ystävällinen ja aivan mielettömän ahkera. Vahva, päättäväinen ja itsenäinen nainen oikeilla arvoilla, joka osaa olla tarvittaessa myös rento ja huoleton. Perhe, terveys ja hyvinvointi on hänelle tärkeää ja se todella näkyy sekä kuuluu. Tuntuu, että tämä nainen pystyy ihan mihin vain hän ikinä ryhtyykin! Ja näinhän se onkin, kuten meidän jokaisen kohdalla kun löydämme oman juttumme. Hän on menestynyt yrittäjä, bloggaaja, valmentaja, mutta ennen kaikkea ihana ja kaunis ihminen sekä sisältä, että ulkoa. Äiti, vaimo, sisko, ystävä. Arvostan ihmisissä aitoutta, rehellisyyttä ja luotettavuutta ylitse muiden ja hänestä nämä löytyvät.

Olen hänen myötään saanut paljon itselleni inspiraatiota, uskoa, tukea ja energiaa. Monesti niinä hetkinä kun se on ollut erittäin tarpeen, mutta myös niissä hetkissä, missä onnistuu ja siitä saa iloita. Se, että pystyy aidosti iloitsemaan muiden puolesta on aivan mielettömän upea ominaisuus ihmisessä! Olen myös nähnyt, kuinka perhe-elämä yhdistyy yrittäjän ja urheilijan elämään jos näin haluaa – kyse on priorisoinnista ja asioiden tekemisestä eikä vain niiden puhumisesta. Mikään ei tule helpolla ja sen tämä nainen tietää myös. Hän pitää itsestään huolta, jotta pystyy antamaan ympärilleen paljon. Yksi asia jonka olen hänen ja hänen perheensä kanssa konkreettisesti huomannut on se, että kun keskittyy hyvään energiaan ja lähettää sitä ympärilleen, se on myös se mitä saa takaisin.

Meitä yhdistää hänen kanssaan todella moni asia vaikka olemme myös monessa asiassa erilaisia. Me kaikki olemme ja se on rikkaus. Meidän ei tarvitse olla samanlaisia vaikka toki usein hakeudumme ainakin samankaltaisten ihmisten luo. Mutta halusit ympäristöltäsi tai elämältäsi sitten mitä tahansa, niin muutos ja asioiden tekeminen lähtee aina ensin sinusta itsestäsi.

Ja jos et vielä arvannut kenestä upeasta naisesta tekstissäni oli kyse, niin hän on tässä seuraavassa kuvassa.

Nanna, olet mielettömän upea ja inspiraationi monessakin asiassa! Me tullaan tekemään yksin ja yhdessä upeita juttuja, kiitos kun olet! ♡

(kuva Nannan blogista)

Ketä sinä voisit kehua tänään? Olisi ihanaa, jos täyttäisitte kommenttiboksia kehuilla ja hyvällä fiiliksellä – voit päättää aivan vapaasti ketä kehut!

Aurinkoista perjantaita teille kaikille ja suuri kiitos myös teille jokaiselle blogini seuraajalle!

Eevsku

2 kommenttia

  1. Hei Eveliina!
    Minä kehun sinua! Olet fiksu, kaunis, positiivinen nainen ja olet todella hyvä bloggaaja! Olet inspiroiva bloggaaja. Tykkään seurata blogiasi. Jos haluat, tässä on mun blogi:

    http://www.ilonadblog.wordpress.com

    Kirjoitan blogissani myös liikunnasta ja itse elämästä. En oo mikää ammattilainen liikunnan suhteen. Yritän vielä etsiä sitä balanssia.

    Kaikkea hyvää sinulle Eveliina!

Kommentointi on suljettu.