fbpx

Muutama päivä vierähti todella nopeasti pienellä työreissulla Leville. Vedin eilen perjantaina kaksi workshoppia Levi Wellness Clubilla, joiden pääaiheena oli progressiot käsilläseisontaan. Teimme paljon kehonhallinta ja liikkuvuus harjoitteita ja jokainen pääsi opettelemaan niksit käsilläseisonnan oppimiseksi. Tein videon reissustani, joten en tällä kertaa kirjoittele enempää. Toivottavasti tykkäät ja muista myös tilata kanava! Ensi viikolla saan uuden kameran kuvaamista varten, joten saan vähän parannettua myös videon laatua.

https://www.youtube.com/watch?v=P96dt4MaC8s

Seuraavan kerran koulutan Helsingissä 3.-4.6, jonne on vielä tilaa. Laita mulle viestiä jos haluat sinne mukaan, .

Kiitos paljon kaikille workshoppiin tulleille ja kiitos myös paljon Levi Wellness Club ja ihana Laura Peippo (@ptpeippo)!

<3

Eevsku

SEURAA MYÖS

INSTAGRAM: EEVSKU

SNAPCHAT: EEVSKU

FACEBOOK

Edellinen teksti: Mikä on kolmen huippu-urheilijan menestyksen takana?