fbpx

Tällä viikolla pakkaan laukut ja suuntaan Leville, jossa pidän perjantaina Levi Wellness Clubilla kaksi workshoppia kehonhallinnasta, käsilläseisonnasta ja liikkuvuudesta. Sekä tietenkin luvassa on energistä ja hauskaa meininkiä! Nämä workshopit sopivat aivan kaikille riippuen iästä tai kuntotasosta ja liikkeissä on aina helpompi sekä haastavampi versio. Muutama paikka olisi vielä vapaana, joten jos olet vielä arponut mukaan tulemista niin nyt vain rohkeasti ilmottautumaan mukaan! Ilmottautumaan pääset suoraan tai 0400232641.

Workshopin kesto on n. 2h, ensimmäinen alkaa klo 12 ja toinen klo 15.30.

Sisältö:

  • Lämmittelyliikkeitä oman kehonpainolla
  • Dynaamisia liikkuvuusharjoitteita
  • Kehonhallintaharjoitteita
  • Progressiot käsilläseisontaan (niskaseisonta, elefanttikäsilläseisonta, päälläseisonta ja käsilläseisonta) – näissä jokainen tekee omalla tasollaan ja kaikki harjoitteet tehdään turvallisessa ohjauksessa
  • Lavan hallinta ja lantion oikean asennon löytäminen
  • Ranteiden vahvistaminen ja huoltaminen
  • Ideoita ja motivaatiota omaan harjoitteluun!

Kehonhallinta ja esimerkiksi käsilläseisonnan progressioiden harjoitteleminen auttaa aivan kaikkeen liikkumiseen, ei pelkästään ”hienojen temppujen” harjoitteluun. Liikkuvuuden ja kehonhallinnan lisääminen auttaa yhtä hyvin voimaharjoittelua kuin juoksemista ajatellen, se ehkäisee vammojen syntymistä, pitää kehon terveenä, vahvana ja elastisena. Käsilläseisonta harjoitteena vaatii paljon hallintaa, liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa (sekä uskallusta) ja näiden kaikkien ominaisuuksien harjoittaminen tuo etuja myös muuhun harjoitteluun. Näissä workshopeissa keskitytään juurikin siihen, miten rakennetaan vahva ja toimiva keho, jonka avulla voit harjoitella turvallisemmin – oli tavoitteesi mikä tahansa!

Olet erittäin tervetullut mukaan oppimaan ja pitämään hauskaa! Täältä saat varmasti paljon motivaatiota omaan harjoitteluusi sekä ideoita siihen, mitä kannattaisi lähteä seuraavaksi kehittämään omassa treenaamisessa.

Nähdään perjantaina Levi Wellness Clubilla! Muista ilmottautua heti, jotta saat paikkasi 🙂 Eli:  tai 0400232641. Lisätietoja myös Facebook -tapahtumassa.

<3

Eevsku

Kuvat: Tomi Salakari