fbpx

  • Yhteistyö Herotreeni

Olemme vinkkailleet Nannan kanssa, että vielä on kesäksi jotain kivaa tulossa treenien osalta ja nyt vihdoin on aika julkaista mistä on kyse! Ajattelimme, että olisi kiva järjestää jotain treeniä myös kesän ajaksi, eikä pelkästään ennen kesää ja syksyllä, koska miksi kesällä pitäisi lopettaa treenaaminen? Toki saa nauttia auringosta, lomasta ja ihanasta Suomen kesästä, mutta syksyllä olisi varmasti parempi olo jos ei koko kesää vain makaa rannalla. Pikkuisen liikettä kehiin ja pysyt kunnossa myös kesän ajan, saat lisää energiaa ja voit syksyllä jatkaa treeniä paremmalla mielellä!

Olemme suunnitelleet teille 2 treeniohjelmaa, joista molempien kesto on 4 viikkoa – yhteensä siis 8 viikon treeniohjeet ja lisäksi vinkit miten syödä kevyemmin kesällä. Nämä treenit voi tehdä missä ja milloin vain – ilman välineitä tai saleja! Mökillä, rannalla, reissussa, kotona.. Missä tahansa!

Ja nyt on aivan ainutlaatuinen mahdollisuus päästä myös treenaamaan meidän kanssamme 8 viikon ajan keskiviikkona 14.6 alkaen aamuisin 7.30-8.30 Helsingin Mustikkamaalla.

Ilmottaudu heti mukaan – tänään keskiviikkona 24.5 ilmottautuneiden kesken arvotaan 5 paikkaa ensi viikolla 1.6 järjestettävään eksklusiiviseen HERO aamutreenitapahtumaan Allas Sea Poolille, josta saa itselleen FOODIN -aamiaisen, Röhnisch -treenipaidan, HERO -juomapullon ja mielettömän energiabuustin kesäkuun aloitukseen!

 

HERO OUTDOOR

(8 viikon treeniohjelmat + ruokaohjeet + pääsy HERO FB -ryhmään)  tästä.

TREENIT MUSTIKKAMAALLA

15e /krt , ensimmäinen kerta 14.6 ILMAINEN

<3

Eevsku 

& Nanna

Total
97
Shares

2 kommenttia

  1. Moi! Onks noi Mustikkamaalla keskiviikkoisin olevat aamutreenit siis ihan ilmaisia ja ilman ilmottautumista?

Kommentointi on suljettu.