fbpx

Kuvailin omaa päivää tiistaina ja videolta näkee vähän mitä syön päivän aikana sekä paloja illan salitreenistä. Tällä hetkellä syön pääosin neljä kertaa päivässä, mikä on vähiten moniin vuosiin. Viime vuonna tuli syötyä kilpailuihin valmistautuessa kuusi kertaa päivän aikana. En siis tietenkään syö nyt vähempää vaan päinvastoin ateriat ovat suurempia ja kaloripitoisempia.

Tämä on nyt tuntunut toimivalta ja on oikeastaan paljon helpompaa, kun ei tarvitse miettiä ruokailuja niin montaa kertaa päivän aikana. Syön siis aamiaisen, lounaan, välipalan ennen treeniä ja treenin jälkeen päivällisen. Jos päivä on ollut pitkä ja kuluttava, saatan syödä ekstravälipalaa tai iltapalan.

Mutta käy kurkkaamassa videolta, miltä mun tiistai näytti ja ota myös treeniliikkeistä vinkkejä viikonlopun treeneihin! Tervetuloa muuten ensi keskiviikkona Mustikkamaalle klo 7.30-8.30 mun ja Nannan ohjaamiin ilmaisiin aamutreeneihin. Lisätietoa täältä.

Ihanaa viikonloppua <3

Eevsku

https://www.youtube.com/watch?v=i6E1vbEzgso

Total
61
Shares