fbpx

Multa on toivottu paljon videota, jossa kuvaan mun kaikki päivän ateriat, joten tässä olisi nyt sellainen! Syön tällä hetkellä pääosin neljä kertaa päivässä ja se on tuntunut sopivalta. Syön aika samalla peruskaavalla koko ajan, kuitenkin vaihdellen ruoka-aineita ja sallin itselleni myös rennosti ottamista, joka on kuitenkin omalla kohdalla aika terveellistä. Toki kesällä pitää jädeä syödä, nyt lemppareita ovat ehdottomasti lohilot, kolmen kaverin jädet ja jymy. Mites teidän jädelempparit?

Käy katsomassa video ja kommentoi mitä tykkäsit, muista myös tilata mun Youtube -kanava, jos haluat nähdä videoita lisää 🙂

Mitä te aiotte tehdä juhannuksena? Mä aion vaan treenata, syödä hyvin ja levätä. Loppukevät oli aika kiireinen töiden osalta ja nyt alkaa vähän hellittää, joten aion ottaa vähän rennommin töiden suhteen. Mun eka nettivalmennus on enää viimeistä viikkoa menossa ja kesätreenit kulkee omalla painollaan. Syksylle sitten kehittelen tohon bodycontrol -perusvalmennukseen myös advanced -version ja ne starttaa sit syyskuussa.

Olen varmasti aktiivinen instagramin ja snapchatin puolella (eevsku) kesänkin sekä ajattelin näitä videoita kuvailla, kun on nyt vähän päässyt niihin kiinni. Paljon on vielä kuitenkin opettelemista! Se on onneksi kivaa ja motivoivaa.

Juhannuksen jälkeen kirjoittelen teille koulutuksista, joissa olen mukana syksyllä. Ensi viikon keskiviikkona klo 7.30-8.30 Helsingin Mustikkamaalla olis mun vetämät aamutreenit käsilläseisonta ja kehonhallinta pääaiheena. Facebook -tapahtumaan tästä! 🙂

Palataan siis ensi viikolla ja nautitaan juhannuksesta hieman vaihtelevasta kelistä huolimatta!

<3

Eevsku

Total
74
Shares

9 kommenttia

 1. Aivan mahtava postaus! Todella hyvä idea tehdä videopostaus päivän ruoista
  ☺️ Kiitos kovasti!

 2. Hei mitä oot tykännyt tosta Kitchenaidin blenderistä? Mikä malli muuten olikaan? Itellä on blenderin osto edessä ja oon vähän kartoittanu tällaisia tehokkaampia ja kestävämpiä vaihtoehtoja.. Oiskin kiva kuulla sun kokemuksia KA:sta.. 🙂

  1. Moikka Elina!

   On toiminut hyvin kyllä, tehoiltaan aika samanlainen kuin Vitamix (mulla oli tätä ennen se käytössä). Muista vastaavista blendereistä en osaa sanoa esim Rawmix, mutta tämä KA ja Vitamix ainakin blendaavat kaiken mahdollisen 🙂

 3. Mahtavaa, kiitos! Vitamix ja Rawmix ovatkin olleet mielessä. KA:n ulkonäkö kuitenkin miellyttää huomattavasti enemmän. Onko sulla siis käytössä Artisan Power Blend? ☺

   1. Sepä just! Veronpalautuksia tulossa sen verran, että sijoitan ne jo kauan haaveilemaani kunnon blenderin. Kun sitä kuitenkin käyttää vähintään kerran päivässä, monesti useamminkin.. Eikä ollenkaan huono joululahja itselle

    Millainen takuu siinä on (en löytänyt tietoa..)?

    1. Joo varmasti oikein hyvä sijoitus! 🙂 Nyt en valitettavasti osaa tuosta takuusta sanoa, sitä kannattaa kysellä myymälästä 🙂

Kommentointi on suljettu.