fbpx

Sain kutsun feattaamaan suositun tubettajan Pernilla Böckermanin kanavalle ja kuvattiin samantien kolmiosainen Q&A -sarja, jossa aiheena ravinto ja treeni. Ensimmäisessä jaksossa puhuttiin ravitsemuksesta ja sain vastailla Pernillan kysymyksiin aiheeseen liittyen sekä keskusteltiin myös omista ruokavalioistamme. Kuten videollakin sanon, niin itselleni ruoka ei ole ”pelkkää polttoainetta” vaan haluan myös nauttia siitä mitä syön. Terveellisestä ruoasta alkaa nauttimaan, kun valitsee itselleen mieluisia ruoka-aineita ja totuttelee hiljalleen uusiin makuihin.

Meillä on paljon samoja kiinnostuksen kohteita, sillä Pernilla on aiemmin harrastanut rytmistä voimistelua ja nyt kiinnostunut fitness -urheilusta ja itselläni telinevoimistelu tausta ja nyt jo 6 vuotta fitness -urheilua sekä 10 skabat lajissa takana. Oli siis erittäin kiva päästä juttelemaan nuoren urheilijan kanssa ja aina on mahtava juttu, jos pystyy omien kokemusten kautta auttamaan muita ja mahdollisesti myös auttaa välttämään suurimmat virheet. Vaikka tosin itse olen ainakin sellainen, että opin nuorempana asioita parhaiten kantapään kautta :’D

Mutta käy katsomassa video ja pistä ihmeessä Pernilla seurantaan – siinä vasta iloinen urheilija ja tubettaja! Pernilla myös instagramissa ja snapchatissa pernillabockerman.

Kivaa tiistaita

<3

Eevsku

SEURAA MYÖS:

INSTAGRAM: EEVSKU

SNAPCHAT: EEVSKU

FACEBOOK

YOUTUBE

Total
41
Shares