fbpx

Kuvasin tämän videon jo melkein kuukausi sitten (28.6 aamutreenien päätteeksi), mutta en ehtinyt sitä aiemmin editoimaan. Nyt tämä video on kuitenkin ulkona, sillä automatkalla Dubrovnikista Montenegron puolelle oli loistavaa aikaa editointiin! 😀 Puhun vähän samoja juttuja, kuin edellisessä tekstissäni (koulutustarjous voimassa vielä viikon), mutta vielä enemmän ylipäätään omasta työstä / urasta sekä valmentajana, että ajatuksia siitä miksi haluan tällä hetkellä panostaa omaan urheilu-uraani.

Käy ihmeessä katsomassa STORYTIME -video ja käsilläseisonnan opettelua luvassa syksyllä workshoppien muodossa! EDIT: Nanna vetää HERO- aamutreenit 26.7 & 2.8.

Terveisiä Montenegrosta! Täällä ollaan kolmatta päivää ja nautin ihan täysillä tästä kiireettömästä ja lämpimästä meiningistä. Tänään alkaa reissun treeniosuus, kun oma kevennysviikko päättyy. Täältä tulee myös videota ja blogipostausta teille jossain vaiheessa vinkkeineen, jos tännepäin haluaisi matkustaa. Päivittelen jonkun verran instagramia & snapchattia täältä, joten seuraa ihmeessä niitä kanavia (eevsku). Muista myös tilata mun youtube -kanava, niin teen lisää videoita! 🙂

Mahtavaa viikon alkua kaikille!

<3

Eevsku

https://www.youtube.com/watch?v=Tw_S-19977Y

 

Ps. BODYCONTROL -nettivalmennus alkaa taas syyskuussa, tervetuloa mukaan! 🙂 Ilmottautuminen alkaa elokuussa.