fbpx

Sisältää alekoodit.

Tässä yksi lemppari smoothie bowl -resepti! Itse pidän pääosin enemmän siitä, että smoothiet ovat paksuja ja lusikoitavassa muodossa, mutta näin kesällä tekee välillä mieli myös juotavia versioita. Senhän saa helposti vain lisäämällä vähän enemmän nestettä! Nämä lusikoitavat smoothie bowlit ovat kuitenkin hieman ruokaisamman oloisia ja tuntuvat vievän nälän paremmin, koska se tulee syötyä rauhallisemmin juotavassa muodossa olevaan smoothieen verrattuna.

Tämän kyseisen smoothiebowlin olen tehnyt jo jonkin aikaa sitten, mutta olen täysin unohtanut jakaa sen teille! Joten tässä olisi resepti, joka on aika täyttävä ja sopii hyvin vaikka lounaan tilalla näin kesällä. Ohje on proteiinipitoinen ja sisältää hyviä rasvoja (avokado) sekä hiilihydraattia (banaani) hedelmistä, mutta antaa myös lisäboostia kaakaosta ja viherjauheesta (tosin ilman näitäkin tämän voi hyvin tehdä!).

AVOKADO- BANAANI -SUKLAA SMOOTHIEBOWL

 • 1 banaani (jäinen aina paras, mutta tavallinenkin käy – kypsät sopii parhaiten)
 • 1/2- 1 avokado
 • 1 kauhallinen vanilja heraproteiinia (itse käytän Nutri Worksin)
 • 200g jäisiä marjoja (käytin itse suomalaista mustaherukkaa)
 • 1 rkl raaka kaakaojauhe (Foodin tms.)
 • 1 tl viherjauhe (Foodin tms.)
 • Nesteenä kookosmaito / kauramaito tai vesi – lisää vain sen verran, että blenderi jaksaa pyörittää ja ole kärsivällinen, niin saat siitä lusikoitavaa 🙂

Koristeena hyödynsin tällä kertaa banaania, kaakaonibsejä ja kookoshiutaletta!

Pistä ihmeessä kokeiluun ja kerro mitä tykkäsit! Julkaisen vielä tänään myöhemmin uuden salitreenivideon Youtubeen ja tänään tulee myös uusi uutiskirje sähköpostilistallani oleville, jossa kerron miten voit päästä mukaan uuteen Eevsku Training Community -FB ryhmään. Listalle pääset mukaan oikeasta reunasta (mobiilissa sivun alhaalla) jättämällä s-postiosoitteesi sekä hyväksymällä sen sähköpostiin tulevalla viestillä. En lähetä roskapostia ja tulet saamaan myös syksyllä ilmestyvän ilmaisen ravitsemukseen liittyvän e-kirjasen 🙂 Tervetuloa mukaan!

<3

Eevsku

Luotan itse mainitsemiini Nutriworksin ja Foodinin tuotteisiin, koska ne ovat kotimaisia firmoja ja tiedän tasan mitä tuotteet sisältävät sekä luotan niiden puhtauteen 🙂 Jos kiinnostuit, niin saat Nutriworksin tuotteista -10% Aminopörssin verkkokaupasta koodilla eevsku.

UUSI RAVINTOVALMENNUS MYYNNISSÄ NYT! ALKAA 28.8.

SEURAA MYÖS:

INSTAGRAM: EEVSKU

SNAPCHAT: EEVSKU

FACEBOOK

YOUTUBE

Total
53
Shares

7 kommenttia

 1. Oon tehnyt muuten samaa, mutta viherjauhetta en oo laittanut ja protskuna ollut maustamaton hera. Oli pitkään ehdoton suosikkismoothie ja just bowlina erityisesti. Entisenä rahkansyöjänä sitä kaipaa jotain tuhtia lusikoitavaa!

  Edelleen teen tätä toisinaan, mutta vaihtelun vuoksi oon kehittänyt muitakin hyviä ☺

  1. Joo maustamaton hera toimii kans jos on marjoja ja hedelmiä mukana! 🙂 Mä kans tykkään ”rahkamaisuudesta”, kun ei juurikaan maitotuotteita käytä!

 2. Vitsin pimpulat et tää oli hyvä smoothie! Hain googlesta hakusanalla: eevsku smoothie ja löyty tää Naaam! ❤ Ihanaa kevättä! Oot super ihana!

Kommentointi on suljettu.