fbpx

Terveisiä Milanosta!

Mainitsinkin jo pariin otteeseen eri kanavissani, että Italian reissu olisi tiedossa ja eilen muuton ohessa tulikin pakattua tavarat myös tänne mukaan. Voin muuten kertoa, että oli tämä tyttö vähän väsynyt eilen reilun 12h muuttamisen jälkeen, kun ei muutenkaan viime viikot ole olleet mitään rauhallisuuden perikuvia :’D

Hieman väsynyt vaikkakin erittäin kiva on ollut tämäkin päivä, sillä viime yö oli kyllä ehkä elämäni yksi huonoimmista. Ei vain nukkumatti meinannut löytää millään meidän uuteen osoitteeseen! Varmaan sen verran vauhtia oli tuossa eilisessä päivässä, että kierrosten laskuun menikin hieman enemmän aikaa. Normaalisti olisin voinut nukkua aamulla pidempään, mutta tänään olikin kello soimassa 5.15 ja nokka kohti lentokenttää. No mutta yksi yö ei mitään kaada ja hyvällä asenteella pääsee aina pitkälle (sekä hyvällä seuralla on paljon vaikutusta).

Miksi Milanossa?

Tultiin ihanan Vilma P.:n kanssa Adidaksen vieraiksi Wanderlust Festareille, jotka järjestetään täällä Milanossa huomenna sunnuntaina. Tiedossa on ainakin juoksua, joogaa ja meditaatiota sekä toivottavasti hyvää ruokaa! En sen enempää huomisesta tiedä itsekään, joten kerron teille lisää tapahtuman jälkeen. Sormet ristiin, että vettä ei sataisi hirveästi vaikka sellaista on vähän lupaillut. Onneksi on kuitenkin n. 20 astetta lämmintä!

Varmasti mieletön sunnuntai tiedossa joka tapauksessa ja fiiliksiä on varmasti luvassa sekä minun, että Vilman kanavissa! Tältä päivältäkin löytyy jo ainakin meidän insta storeissa Milanosta välähdyksiä. Milano on itselleni täysin uusi tuttavuus ja pääsin tänään ihastelemaan jo Duomon katedraalia, joka näissä kuvissakin näkyy. Hyvää ruokaakin ollaan löydetty ja onneksi Italia -päiviä on Milanonkin jälkeen tiedossa – siitäkin lisää myöhemmin!

Instagram: @eevsku & @vilmape

Kuvat: Vilma P.

Vaatteet: Adidas

Nyt hyvää yötä!
Eevsku
Seuraa myös:

Facebook

Snapchat: eevsku

Total
39
Shares

1 kommentti

Kommentointi on suljettu.