fbpx

Muutto ei ole suinkaan syksyn ainoa tapahtuma ja itseasiassa kalenteri on yhtäkkiä täyttynytkin aikalailla aina marraskuun puoliväliin saakka. Vauhdikas, mutta toooodella kiva syksy tiedossa! Alkuvuoden otin paljon iisimmin ja kesälläkään kalenteri ei ollut kovin täynnä, joten nyt jaksaa hyvin pienen puristuksen kiireisempää aikaa. Ja kuten mainitsinkin jo aiemmin, niin tarkoitus olisi tehdä vähän enemmän töitä nyt, jotta keväällä voisi keskittyä taas enemmän kilpailukauteen. Katsotaan miten onnistun, yritys on ainakin kova.

Minusta tulee usein tehokkaampi pienen kiireen ja paineen keskellä ja kun vain nukkuu tarpeeksi, syö hyvin ja ottaa väliin myös muuta kuin treeniä tai työtä, niin kaikki rullaa hyvin! Olen opetellut myös sanomaan ei ja itseasiassa olen nyt joutunut perumaan pari mahtavaa ulkomaan työkeikkaakin, jotka olisivat ajoittuneet marras-maaliskuulle. Harmittaa vähän, mutta toisaalta olen ylpeä, että olen oppinut paremmin omat rajani, osaan tehdä parempia valintoja sekä ajattelemaan, että mahdollisuuksia tulee varmasti myöhemminkin! Yksi tärkeimmistä oivalluksista onkin ollut viime vuosien aikana se, että kannattaa keskittyä aina kerrallaan pieneen määrään asioita ja tavoitteita jos haluaa oikeasti pärjätä jossain tietyssä asiassa.

Mitä kaikkea syksyyn sitten kuuluu?

Alkuviikosta oltiin Nurmen Antin kanssa Joensuussa vetämässä Spartan Bodyweight training -ohjaajakoulutusta. Tämä viikko on muutenkin kotimaan matkustamisen puolesta vauhdikkaampi, sillä huomenna saan mennä Lahteen käymään ja viikonlopuksi menemme Itä-Suomeen isoisäni 80 -vuotispäiville. Ensi viikolla on tiedossa meidän muutto, joka pitäisi saada pakettiin mahdollisimman hyvin ennen kuin starttaan superin työreissun lauantaiaamuna kohti – Milanoa! Olen käynyt Italiassa voimisteluleirillä muutama vuosi sitten, mutta muuten Italiaa ei ole tullut juurikaan nähtyä. Tästä reissusta kuulette kuitenkin lisää ensi viikolla! Sain tämän matkan tietooni vasta eilen, joten se vaatii hieman ekstrajärjestelyjä, jotka tosin teen mielelläni.

Ensi viikolla on myös Training Forum -tapahtuma Helsingissä – sinne kannattaa tulla jos on mahdollisuus!

Lokakuu

Palaan Italiasta lokakuun alussa ja sen jälkeen onkin Nordic Fitness Expot Lahdessa. Olen paikalla ainakin lauantaina 7.10. klo 12-15 sponsorini Nutriworksin ständillä. Tulkaa sinne moikkailemaan! En luultavasti pysty jäämään sunnuntaiksi, mutta toivottavasti moni on tulossa messuilemaan jo lauantaina. Jos et tiedä mikä tämä tapahtuma on, niin lyhyesti se on Pohjoismaiden suurin Fitness -tapahtuma, jossa järjestetään myös IFBB SM -kilpailut sekä kansainväliset Ben Weider -kilpailut. Messualue on valtava ja kasvaa joka vuosi, joten vaikka et menisi kilpailuja katsomaan, niin pelkät messutkin ovat käymisen arvoiset. Kilpailujakin kannattaa toki mennä katsomaan, jos laji kiinnostaa! Lue tapahtumasta ja kilpailuista lisää tästä.

NFE:n jälkeen lähden Jyväskylään, jossa on tiedossa ensin kansainvälinen liikuntafysiologian symposium ja sitten alkaakin monta kuukautta odottamani psyykkisen valmentajan -koulutuskokonaisuus! Koulutuksen järjestää Trainer4You ja tulen tästä kirjoittamaan lisää syksyn mittaan.

Lokakuun lopulla onkin Helsingin parhaat messut ja paljon odottamani viikonloppu, nimittäin I Love Me -messut (20.-22.10.). Näistäkin tulen kirjoittelemaan lisää ja tulen myös arpomaan tapahtumaan lippuja seuraajieni kesken, pysy siis kuulolla jos ne kiinnostavat.

Kuun viimeisellä viikolla onkin The Blog Awards Finland, jossa olen ehdolla (kerroin siitä lisää tässä tekstissä) sekä mahdollisesti pari työreissua, jotka varmistuvat piakkoin.

Meinasin ensin kirjoittaa tähän tekstiin myös marras- ja joulukuusta, mutta lokakuu olikin sen verran täynnä kaikkea kivaa, että jätetään tämä tällä kertaa tähän ja palataan loppuvuoden kuvioihin myöhemmin! Huomenna blogiin ilmestyy vinkit flunssan nitistämiseen ja ehkäisyyn.

Kuvat: Saskia Petäjä

Nähdäänkö me jossain syksyn tapahtumista? Kivaa torstaita!

Eevsku

 

Seuraa myös:

Instagram & Snapchat @eevsku

Facebook

Total
29
Shares

3 kommenttia

  1. Huippua että oot i love me messuilla, ehkä vihdoin pääsen tapaamaan sua! 🙂 Odotan itsekin messuja innolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*