fbpx

Nyt se löysi minut taas.. Matkakuume. Kaikokaipuu. 

Aurinkoon pitäisi päästä treenaamaan!

Eihän tästä ole kuin pari viikkoa, kun palasin Italiasta, mutta ei sitä ihan täysin voi verrata kunnon treenimatkaan auringon alla. Sellaiseen matkaan, jossa päätarkoituksena on treenata kovaa, syödä hyvin ja levätä paljon. Sekä tietenkin nauttia auringosta, mutta ei liikaa jottei treenit kärsi (:D). Ai että kun nautin sellaisista matkoista!

Tänä vuonna en ole sellaisella ollutkaan. Meidän heinäkuun matkalla Montenegroon käytiin kyllä treenaamassa, mutta ei se mitään treenien optimointia ollut vaan tarkoituksena oli myös tehdä normaalista poikkeavia asioita, kuten nähtävyyksien katselua ja rannalla makoilua.

Vuosina 2015-2016 tein tällaisia matkoja useamman – Dubai, Fuerteventura, Thaimaa x 4 & ehkä tuon Kuwaitin työreissunkin voisi laskea treenimatkaksi. Parhaat treenimatkani ovat ehdottomasti olleet Dubaissa js Fuerteventuralla sekä Thaimaassa. Thaimaan huono puoli on se, että sinne on niin pitkä matka ja tiukemman ruokavalion (kisapreppi) noudattaminen on vähän haastavampaa vaikkakin toteutettavissa kuten keväällä 2016 todistin.

Tällä hetkellä mietinnässä onkin Dubai, koska siellä on ainakin hyvät treeni- ja ruokamahdollisuudet näin urheilijan näkökulmasta, varma aurinko ja suht lyhyet lennot. Toisaalta houkuttelisi joku kunnon paratiisi, kuten Thaimaa tai jokin uusi tuttavuus kuten Sri Lanka. Tuo Fuerteventuran kaltainen treenihotellikaan ei olisi poissuljettu vaihtoehto, sillä siellä oli ainakin kaikki niin helppoa kuin mahdollista eikä tarvinnut poistua hotellialueelta ollenkaan. Diettisafkatkin löytyivät buffetista.

Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä treenimatkaa varten, niin otan mielelläni niitä vastaan! Hyvät treeni- ja ruokamahdollisuudet ovat siis nyt ensisijaisen tärkeät, sillä oma kilpailuvalmistautuminen starttaa pian. 🙂

Täältä voit kurkata omia matkapostauksia ja -vinkkejäni

Thaimaa – Treenaajan Thaimaa, Lomalle Thaimaahan – matkustus, kohteet, budjetti

Fuerteventura – täältä

Dubai – täältä

 

Mikä on sun lempikohde ja onko talvelle suunnitelmissa aurinkokylpyä?
Eevsku
Edellinen teksti:
Luonnollisempaa kohti pienillä valinnoilla

//

Seuraa myös:
Instagram & Snapchat @eevsku
Facebook

 

Total
56
Shares

7 kommenttia

 1. Moikka. Kommenttini ei suoranaisesti liity juuri tähä postaukseen, mutta haluisin kysyä muutaman jutun liittyen loppuunpalamiseen tai burn outiin…

  Vaikutat sellaiselta ”jokapaikanhöylä”-luonteelta, ja mietin, että miten tajusit muuttaa elämäntyyliäsi vähemmän kuluttavaan suuntaan (- vai muutitko)? Monesti sanotaan, että pitäisi levätä, mutta miten ihmeessä saada joku suorittaja kääntämään kelkkansa, jos hän ei sitä itse tajua/halua muuttaa? Onko sulla ollut vaikeuksia pitää kiinni riittävästä levosta? Kun tuntuu, että heti kun ihminen tajuaa levätä pari päivää, on se kohta jo taas töissä/treenaamassa/opiskelemassa… Osaatko sanoa, mitä kannattaisi tehdä? Ikävä katsoa vierestä kun toinen tekee tuhoa itselleen 🙁

 2. Moikka Heta! 🙂

  Tästä aiheesta olen kirjoittanut ainakin tämän vuoden alussa jonkin verran, kannattaa tsekata mun postauksia ainakin tammikuulta 2017!

  Olen nimenomaan aika jokapaikanhöylä ja tuota rauhoittamista on pitänyt opetella. Koen, että nyt olenkin löytänyt aika hyvän balanssin, mutta pitää olla tarkkana ettei mene yli. 🙂 Siihen auttaa nimenomaan se, että opettelee sanomaan ”ei” ja priorisoi oikeasti tärkeitä asioita, eikä tee juttuja liikaa muiden takia. Ja muistaa ettei kaikkea tarvitse tehdä ja saada kerralla!

  Toivottavasti ystäväsi/ läheisesi tajuaa rauhoittaa ennen kuin menee liian pitkälle – jos väsähtää kunnolla, niin siitä voi kestää kuukausia palautua 🙂 Mieluummin joka päivä ja viikko vähän enemmän lepoa, kuin sitten kuukausia putkeen.

  Ihanaa viikonloppua sinne!

 3. Johonkin pitäisi päästä talvella, mutta kun ei osata päättää mihin mentäis. Singapore houkuttelis tällä hetkellä eniten ☺️

 4. Varattiin just avopuolisoni kanssa 15pvän reissu Etelä-Afrikkaan! Kumpikaan ei ole koko Afrikan mantereella käynytkään ja sen takia päädyttiin ottamaan reissu Kilroyn matkatoimiston kautta. Aurinkoa,lepoa,safari,jonkin verran treeniä ja varmasti henkeä salpaavia maisemia sekä unohtumattomia kokemuksia luvassa! Enää pitää vaan malttaa odottaa,20viikkoa enää

  1. Ah, kuulostaa ihanalta! Oon kanssa miettinyt, että joskus tonne Afrikkaan tulee päästä katsomaan luontoa ja eläimiä. Odottelussakin on puolensa, kun tietää, että on jotain kivaa tulossa 🙂 Tsemppiä odotteluun! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*