fbpx

Kuva: Mikko Pekkarinen

KEHOSTA JA MIELESTÄ VAHVA

Minulta on pyydetty pitkään kuntosalipohjaista nettivalmennusta ja nyt ensimmäinen startti tähän valmennukseen onkin vihdoin täällä! Suunnittelua tähän valmennukseen olen alitajunnassani tehnyt jo varmaan ainakin pari vuotta ja nyt tämän vuoden aikana kokonaisuus on konkretisoitunut ensimmäisten kehonpainotreeni -valmennusten jäljiltä. Vaikka itse sanonkin, niin kokonaisuudesta tuli kyllä todella hyvä!

Oma filosofiani ei pohjaudu siihen, että laittaisin ihmisiä kovaan treenirääkkiin ja pikadietille vaan haluan opettaa tapoja, jotka kestävät. Edellisistä valmennuksistani saamani palautteen perusteella se onnistuu yllättävän hyvin ja tärkeintä itselleni onkin opettaa näissä ihmisiä ajattelemaan itse! Niin treenin kuin ruokavalionkin suhteen. Annan toki suoria ohjeistuksia sekä videon, että tekstin muodossa, mutta haluan, että valmennuksen käyneet henkilöt olisivat tosiaankin oppineet asioita, jotka jäävät käytäntöön jatkossakin.

MITÄ STRONG WOMAN NETTIVALMENNUS SISÄLTÄÄ?

 • 10 viikon ajan ohjeita omien tunnusten takaa myös mobiilissa toimivalla alustalla
 • Tukea, vinkkejä ja tsemppejä minulta suljetun FB-ryhmän kautta
 • 2 x kuntosaliohjelmat, yhteensä 8 erilaista kuntosalitreeniä videoituna ja ohjeet myös PDF -muodossa
 • 2 x lämmittelyohjeet
 • 2 x kehonpainotreeniohjeet
 • Liikkuvuustreeni -vinkkejä
 • Ruokavalio-ohjeita sekä ekstra -ohjeistuksia 10 viikon aikana
 • Reseptejä omasta ruokavaliostani ja erikseen STRONG WOMAN -valmennukseen kehitettyjä reseptejä (smoothie, puuro, proteiiniletut, proteiinipatukat..)
 • Vinkkejä palautumiseen, motivaation ylläpitoon ja stressinhallintaan
 • Live -luennon suljetussa FB-ryhmässä
STRONG WOMAN ENSIMMÄINEN STARTTI ON SIIS HUOMENNA JA ENSIMMÄISET MATERIAALIT ULKONA JO TÄNÄÄN ILLALLA

Tämä on ensimmäinen tämän valmennuksen startti ja valmennus kestää aina tammikuun loppuun saakka! Lähde nyt mukaan ja selätetään yhdessä talviväsymystä. 🙂 Pikkujoulut, juhlapyhät ja uudet vuodet tässä välissä eivät ole haitaksi valmennuksen kulun kanssa, sillä tarkoituksena onkin opetella tapoja, joita voit noudattaa juhlista huolimatta!

YOU ARE A STRONG WOMAN. TUUKS MESSIIN?

 

Hyppää mukaan tästä!

 

TAI LUE LISÄÄ TÄSTÄ

TERVEISIÄ LEVIN LENTOKENTÄLTÄ, ELI KITTILÄSTÄ!
Eevsku

 

//

Edellinen teksti: KOTIKUULUMISIA

//

Seuraa myös:

Instagram & Snapchat @eevsku

Facebook

//

STRONG WOMAN -nettivalmennus

Total
27
Shares

3 kommenttia

 1. Moikka! Olisin halunnut kommentoida syyskuun ”6 liikkeen tehokas treeni arkeen” postausta, mutta jostain syystä en saanut auki kohtaa johon olisi voinut kommentoida.. Treeni vaikuttaa nopealta ja tehokkaalta, helposti kotona tehtävältä, eli juuri sellaiselta mitä etsin! Olen kuitenkin aloittelija kaikessa urheilussa ja ylipainoa on jonkun verran, joten yksi liikkeistä tuotti hiukan hankaluuksia, nimittäin ”mittarimato” Se ei vaan onnistu sitten millään 😀 onko jotain liikettä jolla tämän voisi korvata? Olen saanut paljon innostusta elämäntapa remonttiin seuraamalla sun eri some kanavia! Niistä saa muutenkin todella paljon positiivista energiaa päiviin, kiitos! Mukavaa talven ja joulun odotusta sulle! 🙂

  1. Moikka!

   Hyvä kun sanoit, tonne on näköjään mennyt asetus päälle, missä yli 1kk vanhoihin postauksiin ei pysty kommentoimaan. 🙂

   Mittarimadon voit vaikka korvata lankkupidolla, jossa on polvet maassa. Kiva, että treeni on mieluinen! Kiitos paljon kommentista ja paljon tsemppiä sun treeneihin ja sinne myös ihanaa joulun odotusta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*