fbpx

Kaupallinen yhteistyö Puhdas+ 

 

Pitkäaikainen yhteistyökumppanini Puhdas+ on lähtenyt mukaan tukemaan Suomen metsiä & tämä tapahtuu tukemalla Suomen luonnonsuojeluliiton toimintaa. Olimme syksyn alussa Nuuksiossa ihanassa Green Window -kodassa kuulemassa tästä yhteistyöstä sekä metsiemme tilasta. Osa faktoista oli sellaisia, joita itsekin hämmästelin ja ei ole edes tullut ajatelleeksi. Meillä on yllättävän vähän jäljellä ”vanhaa metsää”, koska niitä on kaadettu ja kaadetaan paljon ja tilalle kasvatetaan metsiä, joissa ei ole läheskään samanlainen luonnon monimuotoisuus ja näin myös katoaa monia kasvi- ja eläinlajeja.

Mitä me voimme tehdä?

Ensimmäinen ajatus itselläni tähän kaikkeen oli, että ”en minä pysty tuohon vaikuttamaan vaikka haluaisinkin”. Onneksi on kuitenkin tahoja, jotka tähän pystyvät vaikuttamaan ja tekevät päivittäin töitä sen eteen, että meidän oma luontomme säilyisi monimuotoisena. Yksi mahdollisuus on liittyä SLL:n jäseneksi (35e) tai lahjoittaa suoraan haluaamansa luonnonsuojelu kohteeseen.

Lisäksi tietenkin jokaisen oma panos on tärkeää, lähtien siitä, että kunnioittaa metsiä ja luontoa ja noudattaa jokamiehenoikeuksia sekä pyrkii valitsemaan niin, että se olisi parempi vaihtoehto meidän ympäristöllemme.

Minulle luonto ja metsät ovat ainakin todella tärkeä juttu ja uskon, että ne ovat sitä aika monelle suomalaiselle. Me olemme tottuneet luonnon läheisyyteen, metsiin, ulkoiluun ja jokamiehenoikeuksiin. Tuntuisikin aika pahalta, jos näitä mahdollisuuksia ei enää pian olisikaan samalla tavalla!

Kuvat: Anne Barck

#METSÄTREENI

Puhdas+ & Suomen luonnonsuojeluliitto haluavat myös haastaa meitä kaikkia liikkumaan enemmän luonnossa ja 15.11. saakka onkin mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa palkintona on Puhdas+ -verkkokaupan lahjakortti (200e). Osallistut kilpailuun postaamalla luontoliikuntakuvasi instagramiin ja tägäämällä siihen #metsätreeni & @luonnonsuojeluliitto.

Tämä on hyvä motivaattori myös mennä ulkoilemaan ja treenaamaan ulos viileydestä huolimatta. Lupaan, että siitä tulee hyvä fiilis! 🙂

Lisätietoja yhteistyöstä täältä.

Postailkaahan kivoja kuvia, niin käyn niitä kurkkailemassa! Kivaa viikonloppua!

Eevsku

 

Edellinen teksti:
Kahvakuulatreeni ja I love me

//

Seuraa myös:
Instagram & Snapchat @eevsku
Facebook –  uusi video!
Youtube – uusi video
Total
100
Shares

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*