fbpx

Osa on varmasti jo nähnytkin muualta somestani, että olimme kuvaamassa Taffer :in kanssa minusta treenivideota.

Meidän on pitänyt kuvata jo pitkään yhdessä, mutta viime vuonna aikataulut menivät koko ajan ristiin. Nyt kuitenkin saimme viimein pari viikkoa sitten sovittua yhteisen ajan ja Taffer :in Otto tuli kuvaamaan selkätreeniäni tänne Helsinkiin. Minä treenasin normaalisti oman kaavani mukaan ja Otto kuvasi sekä kyseli välissä ajatuksiani treenaamisesta. Tämä on itseasiassa ensimmäinen video, jossa näkyy kokonainen treenini ja jossa kerron kuinka treenaan tällä hetkellä! Video löytyy Taffer :in Youtubesta ja laitan sen myös tähän postauksen alle.

Minulle Taffer on ollut yrityksenä ja heidän tuotteidensa kautta tuttu jo ainakin vuoden 2015 alusta. Käytin kuntosaliurani alkuaikoina käsien suojana ja grippiä parantamassa ensin salihanskoja ja sen jälkeen perinteisiä remmejä, jotka jäivät aivan varjoon saadessani ensimmäiset Taffer -vetoremmit käyttööni. Näiden käytöstä kerroin jo itseasiassa  ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2015 (postauksessa Kotimaista treeniapua).

MIKSI KÄYTÄN ITSE VETOREMMEJÄ?

Moni ehkä miettii, että miksi käytän vetoremmejä? Osa myös ajattelee, että eikö olisi hyvä vahvistaa puristusvoimaa eikä käyttää tällaisia apuna?

Kuten videollakin mainitsen, niin nämä ovat nimenomaan apuväline siinä, että saadaan puristettua treeneissä ne viimeisetkin toistot. Siinä missä puristusvoima jo loppuisi, niin muut lihakset jaksaisivat enemmän! Kuntosalilla treenaavien lisäksi esimerkiksi voima- ja painonnostajat käyttävät vetoremmejä treeneissään.

Itselläni vetoremmit ovat olleet aivan välttämättömät varsinkin selkätreeneissä ja raskaampien painojen kanssa, sillä käsilläseisominen kuluttaa aika hyvin käsiä ja ilman remmejä käsivarren lihakset olisivat aivan jumissa. Jos remmit on jääneet kotiin, tuntuu selkätreeneissä treeni enemmän forkuissa kuin selkälihaksissa. 😀 Näillä saa myös paremman otteen tangosta hikisistä käsistä huolimatta ja se lisää turvallisuutta isompien painojen kanssa. Harjoitan tietenkin myös puristusvoimaa esimerkiksi lämmittelyssä, kevyemmillä painoilla ja joskus myös raskaammilla painoilla. Roikun myös tangossa / vedän leukoja / teen vatsoja (varpaat tankoon) ilman remmejä, jotta puristusvoimakin saa joka tapauksessa ärsykettä.

MIKÄ ON TAFFER?

Olen pitänyt Taffer :iin tutustumisen alusta saakka siitä, että yritys on kotimainen ja arvostan isosti myös sitä, että tuotteet tehdään käsin Suomessa laadukkaista materiaaleista. Laadukkaat nämä remmit ovat olleetkin, ne olivat aktiivisessa käytössäni ainakin 1,5 vuotta, kunnes katosivat yhdellä treenireissulla. Onneksi sain uudet, koska näillä on tosiaankin treeneissä käyttöä!

Taffer :in ovat perustaneet ihana jyväskyläläinen pariskunta Otto ja Ira ja yrityksen idea lähti yhteisestä kuntosaliharrastuksesta, jossa kaivattiin parempia varusteita. Taffer :in tuotteiden teko on alkanut kerrostalokaksion keittiönpöydällä – aivan omin kätösin. Heillä oli selkeä visio ja halu tehdä treenivarusteita paremmin ja vahvemmin ja siitä tulee myös nimi ”tougher” eli näin suomalaisittain Taffer. He haluavat olla esillä omilla naamoillaan, joka myös takaa laadun pysymistä korkealla ja kaiken tekemisen läpinäkyvyyttä! Kaikki tuotteet tehdään käsityönä Suomessa, myös vaatteet ja niiden materiaalit ovat myös kotimaista alkuperää. Tuotteita ei ole paljon ja ne suunnitellaan sekä testataan kauan ennen myyntiin laittamista. Tarkoitus ei ole olla mukana hetken trendeissä vaan panostaa laatuun ja kestävyyteen! Tällä hetkellä Taffer on vetoremmeistä ja muista varusteistaan eniten tuttu, mutta he tekevät myös mm. vaatteita pikkuhiljaa enemmän.

Itselleni tulee tällaisestä tekemisestä mieleen vain, että ARVOSTAN!

Ei ole varmasti helpoin valinta kustannusten kannalta pysyä suomalaisuudessa kaiken suhteen, mutta ihan mieletöntä, että tällaisiä yrittäjiä on olemassa! Vielä tämän pariskunnan tavanneena en voi muuta kuin itsekin tukea tätä hienoa yrittäjyyttä – esimerkiksi juurikin tällä postauksella ja ihan koko sydämestä, sillä esimerkiksi nuo vetoremmit ovat olleet omassa käytössä todellakin sitä mitä luvataan!

Jos sinulla on siis tällaisille treenivarusteille tarvetta, niin iso suositus Taffer :in tuotteisiin. Ja tuotteet ovat tietenkin mahtava joululahjaidea! Kuulin myös huhua, että vetoremmit on aina myyty loppuun ennen joulua, joten kannattaa olla nopea jos haluaa omansa. 🙂

Taffer -verkkokauppaan pääset tutustumaan tästä. 

Iso kiitos Otolle ja Iralle Helsingissä vierailusta ja tästä hienosti tehdystä viedosta! Olenkin saanut videosta paljon hyvää palautetta jo nyt ja sieltä voit napata itsellesi myös esimerkiksi treenivinkkejä. Käy ihmeessä kurkkaamassa ja pistä myös Taffer :in kanavat seurantaan! Ig: @taffer.official , Youtube: TafferTV, FB: Taffer

 

Treeni-intoa viikon alkuun!
Eevsku

//

Edellinen teksti: HUOMENNA SE ALKAA – STRONG WOMAN

//

Seuraa myös:

Instagram & Snapchat @eevsku

Facebook

//

STRONG WOMAN -nettivalmennus

Total
77
Shares

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*