fbpx

You can find my leg training -video now on my youtube!

Dubaissa tuli kuvattua muutamia omia treenejä ja kuvasin myös pitkään multa toivotun jalkatreenin! Teen tosi paljon erilaisia treenejä, varioin melkein joka kerta, mutta tässä treenissä on nyt viimeaikoina paljon käyttämiäni liikkeitä. Olen itse erityisesti keskittynyt takareisien ja pakaroiden aktivointiin, sillä etureidet ovat olleet itselläni aika dominoivat.

En treenaa kovin isoilla painoilla vaikka välillä tekisi mieli – tykkään isoista painoista! Vältän niitä kuitenkin siksi, että selkäni on tosiaan ollut hieman rikki ja toisekseen lajini kannalta minulla ei ole enää tarvetta isommille lihaksille. Ja hyvällä fokuksella (mind-muscle connection) sekä tekniikalla saa treenin menemään paremmin perille. Tällainen ”pienemmillä painoilla treenaaminen” on minulle jopa rankempaa kuin isoilla! 😀

Pohja on itselläni rakennettu ihan perusliikkeillä ja isohkoilla painoilla, mutta viime vuosina niihin ei enää olla keskitytty. Parempia tuloksia saa keskittymällä siihen lihasryhmään mitä treenaa. Ja varsinkin tässä lajissa, kun lihasten koko ei ratkaise vaan kokonaisuus ja laatu!

Jos oot treeniohjelmaa vailla, niin tsekkaa mun ensi viikolla alkavat nettivalmennukset.

 

Videolla siis yksi Dubain treeneistäni, lämmittelyä tein vähän enemmän kuin mitä videolla näkyy. Sarjoja n.3-4 ja toistoja 10-20 väliltä. Pistä treeni testiin ja kerro mitä tykkäsit!
Eevsku

 

 

 

Edellinen teksti: Geenitestin tulokset
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku
Nettivalmennukset
Total
22
Shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*