fbpx

*Urheilijayhteistyössä Puhdas+

Olen tällä hetkellä Dubaissa ja tuntuu hieman hassulta laittaa ulos kuvia, joissa on villasukat ja täysi joulufiilis. 🙂 Vaikka kyllä täälläkin joulu näkyy – mikä on mielestäni kiva! Dubai onkin kuin ”minijenkkilä” (vaikka en koskaan ole vielä jenkeissä päässyt käymään – sen aion korjata ensi vuonna) ja täällä tehdään kaikki isosti ja näyttävästi. Onhan täällä mm. maailman korkein rakennus, isoin kauppakeskus ja suihkulähde. Mutta tässä postauksessa ei puhuta enempää Dubaista – kirjoitan täältä kuulumisia lisää viimeistään reissun jälkeen. Videokin on tulossa!

Kuitenkin postauksessa olevat lisäravinteet liittyvät tähän matkaan sillä tavalla, että ne löytyvät täältäkin mukana. Tosin D-vitamiini on mukana suihkemuodossa (helpompi erottaa matkalla, kun ei ole montaa samannäköistä vitamiinia minigripeissä) ja entsyymit pääsivät loppumaan ennen tänne lähtöä. Mutta nämä tuotteet ovat tällä hetkellä päivittäisessä käytössäni ja pidän tiettyjä tuotteita mukana juurikin myös matkoillani. Postauksen lopusta löydät myös muita aiemmin kirjoittamiani postauksia tuotteista – mm. flunssan torjuntaan sekä kilpailun joulunajan kunniaksi!

Olen käyttänyt suomalaisen Puhdas+ -yrityksen tuotteita nyt parisen vuotta, oikeastaan heti kun tuotteita oli saatavilla. Pidän käyttämissäni tuotteissa siitä, että ne ovat mahdollisimman puhtaita ja tietenkin myös luotettavia. Puhdas+ valikoima on lisä-,väri- ja säilöntäaineeton – kaikki turha on riisuttu ja lisäksi materiaalit pakkauksissa ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Puhdas+ toimii myös yhteistyössä esimerkiksi Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Puhdas+ :lta on tippunut tasaiseen tahtiin uutuuksia, mutta varsinkin nyt viime aikojen uutuudet ovat olleet erityisen iloisia yllätyksiä! Maitohappobakteerista löytyy nyt ekstra vahva -versio (jota käytän enemmän kuuriluontoisesti tai matkoja ennen/ niiden aikana), magnesiumia kapselimuodossa (helpompi ottaa matkoille mukaan) ja kuvista puuttuvaa uutta omega-3 :a odotan saavani käyttööni heti kun palaan kotiin. On varmasti markkinoiden parhaimmistoa omega-3 -tarjonnassa, sillä tätä tuotetta on etsitty kivien ja kantojen alta useampi vuosi!

Omega -3 terveysvaikutuksista kiistellään jonkin verran, mutta yhtä mieltä ollaan siitä, että niitä tarvitaan – elimistömme ei tuota itseä omega -3 rasvahappoja ja niitä tarvitaan. Toki jos syö todella monipuolisesti (kalaa, öljyjä, pähkinöitä, siemeniä jne.) voi olla, että saa ravinnosta kaiken tarpeellisen, mutta en ainakaan itse niin monipuolisesti omega-3 lähteitä käytä etteikö lisästä olisi enemmän hyötyä kuin haittaa. Omega- 3 hyödyistä selkeimpiä ovat tutkimusten (lue lisää mm. täällä) mukaan positiivinen vaikutus veriarvoihin, kolesteroliin ja elimistön matala-asteiseen tulehdukseen sekä myös esimerkiksi ihoon ja aivoihin.

Maitohappobakteeria käytän itse enemmän tai vähemmän ympäri vuoden herkän vatsani vuoksi ja olen huomannut sillä hyviä vaikutuksia suoliston toiminnan suhteen. Varsinkin kilpailuihin valmistautuessa (enemmän stressiä -> suolistoon vaikutus) ja matkustaessa olen käyttänyt vahvaa maitohappobakteeria, kun taas muuten miedompia vaihtoehtoja. Toki näidenkin kanssa pidän välillä taukoa ettei keho totu niiden päivittäiseen saantiin. Uskon näiden auttaneen monet kerrat ulkomailla ollessa sekä yleisesti ottaen ympäri vuoden pitämään suoliston ja näin ollen myös vastustuskykyni korkealla. Toki maitohappobakteerien käyttö ei ole tähän yksiselitteinen vastaus, koska syön myös muuten terveellisesti, liikun, nukun hyvin ja pyrin pitämään stressiä alhaalla. Yksiselitteistä ei ole tietenkään minkään muunkaan lisäravinteen, vitamiinin tai kosmetiikan käyttö vaan eniten vaikuttaa kokonaisuus ja päivittäiset valinnat ja teot. Niinkuin kaikissa terveyteemme liittyvissä asioissa!

Kuvat: Saskia Petäjä

Luottotuotteitani valikoimasta ovat näiden lisäksi kuvissakin näkyvät D-vitamiini, sinkki, entsyymit, marjauutteet (mustikka, puolukka) ja mm. tämä Puhdas+ Beauty Oil on yksi parhaista kuivan ihon kosteuttajista – itselläni vuoden ympäri. Toimii hyvin talvella, mutta myös kesällä ja täällä auringon paahteessakin tykkään käyttää öljyä kosteutukseen. Puhdas+ :lta löytyy myös hyvät kollageenia sisältävät aurinkosuojat, joita olen käyttänyt niin täällä Dubain, Euroopan maiden kuin Thaimaankin auringon alla. Itselleni riittää pääosin hyvin jopa tuo 12spf, mutta varsinkin kasvoille ja dekolteelle käytän myös vahvempia suojia. Pidän toki myös huolen siitä, että iho on kosteutettu muutenkin, juon paljon vettä, enkä ylipäänsä vietä auringossa kerralla liikaa aikaa tai varsinkaan polta itseäni. Vaikka pidänkin auringosta ja lämmöstä (sekä rusketuksesta), niin ikä on tuonut myös viisautta sen suhteen, että liika auringon paahde iholle ei tee hyvää.

Järjestän joulukuun aikana yhteistyökumppaneitteni kanssa kilpailuja ja laitetaan nyt seuraavaksi 3 x 69e arvoiset tuotepaketit jakoon! Yksi tänne blogiin kommentoineille, yksi instagramiin ja yksi facebookiin. 🙂 Kilpailun voittajille ilmoitetaan henk.koht. 21.12.

EDIT: ONNEA KAROLIINA NIEMINEN! ♥

Osallistut siis kommentoimalla alle – ovatko Puhdas+ tuotteet sinulle jo tuttuja ja jos niin mitkä? Tai jos ei, niin mitkä tuotteet sinua kiinnostaisivat?

Puhdas+ tuotteet ovat myös hyvä joululahjaidea – hyvinvoinnista kiinnostuneet varmasti arvostaisivat paketista löytyvää vitamiini / luonnonmukainen kosmetiikka -pakettia. 🙂 Ja esimerkiksi D-vitamiini, omega-3 ja maitohappobakteeri voisivat löytyä hyvin jokaisen perusvalikoimista – ainakin kuuriluontoisesti jos ei koko ajan!

Koodilla Eevsku20 saat Puhdas+ -verkkokaupasta -20% alennusta.

Näihin jouluisiin kuviin ja aurinkoisiin terveisiin, ihanaa loppuviikkoa!
Eevsku

 

 

MUITA PUHDAS+ -POSTAUKSIA
FLUNSSASTA EROON
#METSÄTREENI -HAASTE
SYKSYN PUHDAS+ TIIMIPÄIVÄ
PUHDAS+ URHEILIJATIIMIPÄIVÄ
KÄYTTÄMÄNI RAVINTOLISÄT – PUHDAS+
//
Edellinen teksti: Miten yhdistää opiskelu, urheilu, työ ja vapaa-aika?
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku
Nettivalmennukset
Total
173
Shares

77 kommenttia

 1. Puhdas+ tuotteet eivät ole minulle tuttuja. Olisin kiinnostunut d-vitamiinista, maitohappobakteereista, sinkistä, magneesiumista ainakin, muut eivät myös ole pois suljettuja

 2. Ravitsemusterapeutti suositteli omega-3-lisää vaikka syönkin kuten sinä kalaa ja pähkinöitä/siemeniä ja koska omat ovat nyt olleet hetken loppu, niin kokeilisin mieluusit niitä 🙂

 3. Puhdas + merkiltä käytössä on ollut vasta maitohappobakteeri, joka on ihan päivittäisessä käytössä sen lisäksi kiinnostavat ruuansulatusentsyymi ja premium omega !

 4. Olen käyttänyt sarjan magnesiumia, mutta erityisesti kiinnostaisi tuo maitohappobakteeri suoliston hyvinvointiin.

 5. Mulla on käytössä B12-valmiste nestemäisenä suihkemuodos ja se on tosi kätevä! On myös Kalsiumsitraatti-jauhe ja seki on osottautunu hyväks

 6. En ole kokeillut vielä Puhdas+ tuotteita, mutta kovasti haluaisin. Maitohappobakteereita ja Omenapektiiniä olisi hyvä kokeilla vatsan oireiluun avuksi ja lisäksi omega 3:sta tarvitsisin

 7. Minulla on ollut Puhdas+ tuote aiemmin käytössä mutta siitä on niin pitkä aika etten muista enää. Ehdottomasti voisin ottaa kokeiluun taas!

 8. Eivät ole tuttuja muuten paitsi nimeltään ja ulkoasultaan 🙂 Erityisesti tuo D-vitamiini valmisti kiinnostaa minua.

 9. Käytössä magnesium ja C-vitamiini Puhdas+:lta! Haluisin kokeilla ainakin maitohappobakteereita.

 10. En ole itse käyttänyt, mutta tutustunut olen. Edelliset vitamiinivarastoni alkavat loppua, joten ne luonnollisesti kiinnostavat eniten.

 11. Tuotteet eivät ole vielä minulle tuttuja, mutta olen erityisen kiinnostunut etenkin d-vitamineista, sinkistä ja magnesiumista. Tuotteissa houkuttelee niiden luonnonmukaisuus.

 12. Olen käyttänyt puhdas maitohsppobakteerit kauan. Nyt on myös kokeiltu magnesium jauhe. Omega3 kiinnostaa ja puhdas D vitamiini on kaapissa valmiina kun toinen merkki loppuuu

 13. Merkin kollageeni&biotiini on ollut käytössä muutama vuosi sitten ja se on itseasiassa nyt taas hankintalistalla. Kiinnostaisi kokeilla myös juuri tuota maitohappobakteeria:)

 14. Magnesium on ainoa, jota olen entuudestaan Puhdas+:lta testannut. Maitohappobakteerit kiinnostaa, vatsa kuntoon!

 15. Puhas + maitohappobakteerit on tuttuja, mutta kaikki muutkin tuotteet kiinnostaisi kovasti Ja ihanaa lomaa sinne Dubaihin!

 16. Käytössä ollut ainakin magnesium, d-vitamiini ja c-vitamiini. Tykkään ihan sikana! Kovasti haluaisin kokeilla muitakin, ainakin entsyymit ja maitohappobakteerit kiinnostaa

 17. Puhdas+ D-vitamiinia olen käyttänyt! Hyviä tuotteita, tarpeeseen tulisivat:)

 18. Puhdas+ tuotteita en ole käyttänyt, mutta kovasti miettinyt kokeilua. Tuotteista kovasti kiinnostaa Omega3, D-vitamiini ja magnesium.

 19. D-vitamiinisuihke käytössä! On kätevä, ja ei tarvi aina vaan ”popsii pillereitä” 🙂

 20. Tuttuja ovat ja etenkin magnesium jauhemaisessa muodossa on erittäin toimiva tuote!

 21. Puhdas+ tuotteet eivät ole vielä käytännössä tuttuja, mutta kiinnostavat kovasti!
  Erityisesti entsyymit ja marjauutteet 🙂

 22. Puhdas+ tuotteista itsellä on nyt käytössä kollageeni+biotiini-kapselit. Yksi purkki syöty ja toisen juuri aloitin.
  Testaisin kyllä mielelläni vaikka kaikki heidän tuotteet, jos olis mahdollista, mutta budjetti asettaa rajoitteita. Seuraavaksi haluaisin testata kyllä maitohappobakteerit (ellei ne sisällä inuliinia) ja ruoansulatusentsyymit, IBS-oireinen kun olen.

 23. En ole käyttänyt puhdas+ tuotteita, vaikka suunnitelmissa onkin ollut. Ehkä ensi kerralla, kun jokin tuote loppuu. Toi beautyoil kiinnostaa! Iho kaipaisi superkosteutta.

 24. Puhdas+ tuotteet eivät ole vielä tuttuja. Kiinnostusta minulla on ollut maitohappobakteeria kohtaan. Varsinkin, kun piti syödä lyhyt antibioottikuuri hammasimplantin keinojuuren asennuksen yhteydessä. Mutta voisin kuvitella, että massu toimisi paremmin jos söisi hyviä pöpöjä useammin.
  Hyvää Dubai reissua ja joulua myöskin. 🙂

 25. Käytän d-vitamiinia, tuplasinkkiä ja kollageenia & biotiinia. Todella tyytyväinen olen ollut 🙂

 26. Eivät ole tuttuja tuotteita, minua kiinnostaisi ainakin omega-3 ja maitohappobakteerit!:)

 27. Monet ovat tuttuja jo pidemmältä aikaa. Esim. Suihkutettava D-vitamiini, sinkki, c-jauhe, maitohappobakteerit, boulardii…

 28. Puhdas+ tuotteista olen käyttänyt tuplasinkkiä ja c-vitamiinijauhetta. Molempiin olen ollut todella tyytyväinen! Kokeiluun olisi kiva saada myös esim. omega-3, magnesium ja d-vitamiini 🙂

 29. Itselläni käytössä ubkinonit, haluaisin kokeilla marjauutteita ja D-vitamiini suihketta 🙂 Parasta laatua ❤

 30. En ole aiemmin käyttänyt Puhdas+ tuotteita. Erityisesti kiinnostaisi kokeilla maitohappobakteereita.

 31. Puhdas+ -tuotteista olen kuullut paljon, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan! Eniten kiinnostaa D-vitamiini, magnesium ja maitohappobakteerit.
  Ihana arvonta! Hyvää joulua sulle <3

 32. Olen kuullut tuotteista mutten ole kokeillut. Kiinnostaa eniten juurikin ihan perus vitamiinit, maitohappobakteerit ja sinkki 🙂

 33. Minulla on käytössä puhdas+ kollageeni-ja biotiinilisää.Olisin erityisen kiinostunut d-vitamiinilisästä.

 34. Olen jo pitkään känyt haaveilemassa Puhdas+ tuotteita, en vain ole saanut tilattua. Kollageenia haluaisin kokeilla ja tietenkin myös D-vitamiinia, magnesiumia ja omega3.

 35. Maitohappo, D ja sinkki jokapäiväisessä käytössä! Koiralle annan samoja vitamiineja

 36. Aurinkosuojat kiinnostaa ehdottomasti, pitää ottaa kokeiluun! Hyviä aurinkotuotteita omituiselle ihotyypilleni on vaikea löytää.

 37. Puhdas + magnesium käytössä! erityisesti maitohappobakteerit kiinnostaisi, miksei muutkin!

 38. Maitohappo, d vitamiini ja magnesium kiinnostavat erityisesti. En ole vielä päässyt kokeilemaan merkin tuotteita

 39. Saccharomyces boulardii ja B12-vitamiini on olleet käytössä Puhdas+ -tuotteista. Uutta omega3:a odotan minäkin.

 40. Tuttu merkki kaupan hyllylrä, mutten ole itse aiemmin Puhdas+ tuotteita käyttänyt. Erityisesti kiinnostaa magnesium ja maitohappobakteeri! 🙂

 41. Eivät ole tuttuja, mutta haluaisin kokeilla ainakin maitohappoja sekä magnesiumia 🙂

 42. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta etenkin tuo Beauty Oil kiinnostaisi!

 43. Puhdas+ tuotteet ovat todella laadukkaita. Itsellä käytössä heidän l-glutamiini joka on markkinoiden paras!

 44. En ole vielä päässyt kokeilemaan Puhdas+ tuotteita, mutta d-vitamiinista ja biotiinista olisin ainakin kiinnostunut.

 45. En ole aikaisemmim kokeillut mutta olisi mukava kokeilla. Käytän muun merkin lisäravinteit, mutta tämä kyllä herätti kiinnostuksen 🙂 varmaan juuri mainitsemasi d-vitamiini, omega ja maitohappo olisi hyvä kokeilupaketti.

 46. Löytyy tuttuja mm. magnesium (suihke sekä jauhe)
  Kiinnostaisi kokeilla vitamiineja

 47. B- vitamiinisuihke on ennestään tutu, magnesium ja uusi omega3 kiinnostaisi! 🙂

 48. On tuttuja ennestään. Käytän vahvaa maitohappobakteeria, d-vitamiinia ja magnesiumia. Tuota omegaa olisi mukava myös testata..

 49. En ole kokeillut ennen, paljon olen mainoksia kyseistä brändistä kylläkin nähnyt. Olisi mielenkiintoista päästä testailemaan, mitä vain 🙂

 50. Olen seurannut merkkiä ja sen kehitystä jo pidemmän aikaa. Tuotteista olen testannut D-vitamiinikapselit, jotka ovatkin päivittäisessä käytössä sekä Magnesium jauheen, jota käytän kovempien treenien/treenijaksojen yhteydessä. Näin opiskelija kalan syönti jää hinnan takia aivan liian vähälle, joten omega-3 kapselit olisi varmasti hyvä lisä. Tämän lisäksi haluaisin testata hauraisiin kynsiin ja hiuksiin Biotiinia. 🙂

 51. Olen käyttänyt satunnaisesti yksittäisiä tuotteita, on kyllä luotettavan ja turvallisen oloinen sarja! ☺ Tällä hetkellä alkaa vitamiini- ja lisäravinnekaappi olla tyhjillään, joten kaikki tulisi tarpeeseen

 52. Olen käyttänyt D- ja C-vitamiineja, L-teaniinia ja joitain muitakin Puhdas+ tuotteita 🙂 halusin kokeilla myös ainakin kollageenia ja omega3:a

 53. On tuttuja! C- ja D-vitskuja oon käyttänyt, mutta muutkin kiinnostaa Erityisesti tuota uutta omega3 pitäis heti testaa!

 54. On tuttuja ja hyviksi havaittuja käytän kasviperäistä D vitamiinia, sinkkitabletteja sekä magnesium sitraattia! Seuraavaan reissuun jo ostettuna myös vahva maitohappobakteerit…Vielä olisi paljon muita kiinnostavia juttuja, mitä en ole päässyt koittamaan…

 55. Magnesium jauheena ja D-vitamiinit heiltä käytössä 🙂 Muitakin hyväksi havaittuja tuotteita tultu heiltä kokeiltua. Ihan huippu brändi!

 56. Vain risiiniöljy on tuttu Puhdas+ tuotteista. Olisi kiva päästä testaamaan vitamiineja ja muita lisäravinteita.

 57. Aivan loistava tuoteperhe! Mulla käytössä tuplasinkki, magnesium, C jaD vitamiinit ja maitoihapot! Ja ihan luottotuote mineraali dödö! 5-vee tytölläni vauvasta asti käytössä iho öljy, aivan loistava ja ihana tuoksu!

 58. Olen monesti kuullut hyvää Puhdas-tuotteista, mutta vielä en ole kerennyt testaamaan! Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 59. Käytössä ei ole vielä yhtään Puhdas+ tuotetta, mutta somessa on seurannassa kyllä moni sponssiurheilija. Eniten kiinnostaisi ehkä maitohappobakteeri, monilta muilta merkeiltä kokeillut ovat nimittäin olleet vain huonoja kokemuksia ja olisi kiva löytää hyvä.

 60. Puhdas+ tuotteet eivät ole tuttuja. Monia haluaisin niistä kokeilla esim. Magnesium tuotteita ja gollageeniä.

 61. Olen käyttänyt kyseisiä tuotteita ja lemppareita on ainakin maitohappobakteerit, tuplasinkki ja magnesium!

 62. Maitohappobakteeri ja c-vitamiinijauhe on ollut käytössä. Nyt kiinnostaisi ehdottomasti tämä uusi premium omega-3. Kollageenia ja magnesiumia olisi myös kiva kokeilla ja tuplasinkkiä. Sinkki&echina&c-vitamiinisuihketta olen myös joskus jo hypistellyt, mutta vielä en ole ostanut. Tämä tuotepaketti olisi kyllä mukava ja piristäisin sillä omaa äitiäni näin Joulun alla 🙂

 63. Eivät ole minulle vielä tuttuja, mutta haluaisin ilomielin testata! Olen kuullut niistä pelkkää positiivista 🙂

 64. Hyödynsin black fridayn tarjouksia ja tilasin Puhdas+ maitohappoja sekä vitamiineja. Omegat jäi tilaamatta vielä silloin kun ei ollut valikoimissa, mutta nythän niitäkin saisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*