fbpx

Some pictures from my trip to Dubai! It was my third time there and I really enjoyed even though got a little flu in the end of the trip. I’ll later post also some tips from our trip – hotel, training, restaurants, what to see etc..

KUN ASIAT EI MENE SUUNNITELMIEN MUKAAN

Dubai takana ja back in business. Tai no en nyt aivan, sillä harmikseni hieman sairastuin matkamme viimeisiksi päiviksi ja edelleen kurkku on kipeä ja olo puolikuntoinen. ”Harmittaa” on ehkä tässä kohtaa hieman liian lempeä ilmaisu omille fiiliksille, sillä tarkoitus oli tosiaan päästä pitkästä aikaa nauttimaan täydestä fokuksesta urheiluun sekä nauttia muuten aikatauluttomasta ajasta. Oma ’treenileirini’ päättyi päivään neljä – onneksi saatiin kyllä hyvät tuplatreenipäivät alle. Viides reissupäivä yllätti kurkkukivulla ja puolikuntoisella ololla vaikka alla oli hyvin vietetty lepopäivä. No – ei näille mitään mahda, mutta myönnän olevan hieman vaikeaa myöntää itselleni olevani kipeä. Tiedossa toki on, että kombo univaje+lento+vieras bakteerikanta+voimakas ilmastointi saattaa olla immuniteetille haaste, mutta omani harvoin pettää tällä tavalla. En tiedä oliko syksyn stressikuorma töiden vuoksi sittenkin niin iso, että sen purkautuessa auringon paisteessa kävi näin. Syitä on monia ja eipä sillä muuten niin väliä, mutta haluan oppia tästäkin, että näiltä jatkossa vältyttäisiin. Suurin haaste oli varmasti univaje, joka johtui yölennosta – viime yönä sama homma takaisin päin ja olo on kyllä hieman sumuinen.

Olisi ollut ihana aloittaa reissukuulumiset kertomalla, kuinka treenit menivät nappiin, oli aivan ihanaa ja nyt on akut ladattuina sekä ihana odottaa joulua. Aina asiat eivät kuitenkaan mene nappiin ja sekin on vain elämää – eiköhän tämä olo ja fiilikset tästä parane! Muuten meillä kyllä olikin aivan ihana reissu, sitä ei voi vähätellä yhtään. Parasta seuraa ja ihanaa yhteistä laatuaikaa. Meillä on poikaystäväni kanssa yhdessä vaan niin mielettömän helppoa ja kivaa, kun tykätään hyvin pitkälti samoista asioista ja myös samanlaisista lomista. Kummallakaan ei ollut mitään pitkää to-do listaa reissulle vaan pitkälti mentiin fiiliksen mukaan treenien ulkopuolella. Tämä tarkoitti meidän kohdalla lähinnä altaalla makoilua, kirjan lukemista ja syömistä. :’D Ekana päivänä kävimme Marina Beachillä katsomassa ympärille sekä Dubain (tai käsittääkseni maailman) suurimmassa ostoskeskuksessa, jossa itse olen jo käynyt aiemmilla kerroilla. Vähän shoppailua, ruokaa ja muutamat ”pakolliset” nähtävyydet (Burj Khalifa ja vesishow). Näissä paikoissa kävimme uudelleen vielä, jolloin kävimme katsomassa ostoskeskuksen akvaarion ja rannalla vietimme uudelleen aikaa viimeisenä iltana. Hotellimme sijaitsi aika lähellä Marinan Jumeirah Beach :ia ja pääsimme sinne ihan kävellen. Aikaisemmillakin kerroilla olen ollut Marinassa ja pidän siitä alueesta, kun siellä pääsee kävellen paikasta toiseen ja löytyy kaikki palvelut läheltä.

Tokana päivänä starttasi meidän treenit ja ehdittiin vetää treeni-aamiainen-altaalla makoilu-lounas-treeni-chill -kiertoa kolme päivää, jonka jälkeen oli lepo ja tarkoitus oli vetää vielä tuo sama viimeiset kaksi päivää. Ne menikin sitten levätessä, mutta jos jokin on erittäin positiivista niin se etten ollut niin kipeä, että olisin joutunut vain sisällä makaamaan! Pieni rusketuskin siis tarttui mukaan vaikka se nyt ei enää nykyään ole ykkösenä listalla. Pidän kyllä auringosta ja siellä makoilusta (lukemisesta jne.), mutta haluan pitää myös ihostani hyvää huolta.

Ajatuksissa oli myös käydä katsomassa palmusaaria ja uutta miracle gardenia, mutta ne nyt jäivät seuraaville kerroille! Ne nyt ei sinänsä harmitakaan vaan ainoastaan se, kun jäi treenit tekemättä. Eikä nekään siksi, että se ”mitään haittaisi” kautta ajatellen, mutta olin vain odottanut niin paljon tuota reissua ja sitä aikaa, kun saan keskittyä treeneihin ja lepoon. Mutta onneksi uusia reissuja tulee ja varsinkin treenipäiviä. Aion viettää tässä loppuvuottakin vielä aika rennoissa merkeissä töiden osalta ja toivottavasti olisin pian terve niin pääsisi treeneihin taas kiinni.

Olen ehkä aiemminkin maininnut jo siitä, että tämä vuosi on ollut jotenkin monella tapaa outo. Paljon erilaisia, uusia haasteita ja välillä ollut pitkiäkin aikoja, kun tuntuu ettei mikään mene putkeen. Ehkä tämä on ollut minulle opettelun aikaa juurikin siinä, että oppisin paremmin hyväksymään asiat sellaisina kuin ne ovat niitä enempää murehtimatta. Ja olemaan kärsivällinen ja luottavainen siinä, että kyllä kaikki asiat aina lopulta selviävät. Ei ehkä niinkuin itse haluaa, mutta selviää kuitenkin. Toisaalta taas tähän vuoteen on mahtunut enemmän rakkautta ja parempia ihmissuhteita kuin ehkä yhteenkään aikaisempaan ja olen myös ottanut yrittäjänä askeleita eteenpäin. Tulen kirjoittamaan tästä vuodesta vielä jonkinlaista koostetta, joten puran näitä ajatuksia siinä sitten enemmän!

Vaatteet: Adidas , kevään 2018 mallistoa

Moni kyseli instagramin välityksellä (jossa paljon kuvia reissulta) meidän Dubain hotellista, ruokapaikoista jne., joten teen niistä vielä erillistä postausta. Lisäksi kuvasin reissulta videota, jonka laitan ulos kunhan saan editoitua!

Summasummarum, reissu oli ihana vastoinkäymisistä huolimatta! Kunhan saa yhdet kunnon yöunet nyt alle matkustamisen jäljiltä ja tämän pikku pöpön tästä nitistän, niin varmasti fiilis on taas normaali, eli erittäin hyvä. 🙂 Onhan myös jouluviikko, johon täytyy kyllä vähän uudelleen virittäytyä auringon, palmujen ja altaalla loikoilun jäljiltä.

Nyt jatkan hetken nettivalmennusteni parissa, jonne ilmottautumisia onkin tullut jo kivasti. Mukaan pääsee vaikka heti ja startti on 8.1. (ohjelmat saa jo 7.1.) & näitä pystyy hankkimaan myös lahjana jollekin! Strong Woman kannattaa etenkin hankkia vielä tämän vuoden puolella, sillä sen saa vielä vanhaan hintaan 99e. (norm. 129e.). Lue lisää valmennuksista täältä.

Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille ja palaamme vielä blogin puolella ennen joulua!
Eevsku

 

//
Edellinen teksti: Puhdas+ lempparit
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku
Nettivalmennukset

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*