fbpx

 1. A lot of love. We started dating on 2016 but this year we moved together, really got to know each other and fell deeper in love – we are so happy and lucky together ♥
 2. We travelled together in Montenegro, Dubai and Lapland and had a great Christmas 
 3. We also had some sorrow and worry in my family but luckily also a lot good things!
 4. I also started to focus on my next years competitions after getting my body and back working finally good

__

Siinä lyhyesti mun instagramin yhdeksästä vuoden suosituimmasta kuvasta. Paljon rakkautta, iloa, urheilua ja matkustamista, mutta myös huolta ja surua. Sitä elämä kuitenkin on – tärkeintä on mihin keskittyy ja mitä haluaa elämäänsä saada lisää!

Ajattelin ensin kirjoittaa pientä koostetta vuodesta 2017, mutta.. Tein instagram -storyyn sellaista ja nyt tuntuu, että ei jaksa enää miettiä viime vuoden juttuja, vaan jo tulevaa. Viime vuosi oli aika vuoristorataa oman terveyden ja perheemme sisällä olevien ikävien juttujen vuoksi, mutta siinä oli myös todella paljon hyvää, kuten jo sanoin. Rakkautta, matkustelua, hyviä onnistuneita työ -juttuja ja eteenpäin menemistä yrittäjänä (nettivalmennukset, youtube -kanavan aktivointi), uusi isompi koti, oma toimisto -huone, selän paraneminen ja aineenvaihdunnan/ palautumisen normalisoituminen.. List goes on.

Sen sijaan, että kirjoittaisin ja palaisin nyt itse enää viime vuoden juttuihin, päätin koota joitain tekstejä / videoita, joista saat vinkkejä heti tähän vuoden alkuun liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen!

Näitä minulta on toivottu lisää ja etenkin youtubeen – videoita onkin varmasti tulossa tänä vuonna vähintäänkin samaan tahtiin. Treeni-/ ravintojuttujen kirjoittaminen blogin puolella ei ole enää tuntunut pitkiin aikoihin kovin innostavalta vaan rakastan kirjoittaa enemmänkin vähän syvällisempää tekstiä. Ajatuksia, oppeja, epäonnistumisia, pelkoja, uusia mahdollisuuksia.. Kirjoitin juuri myös pitkän tekstin vuoden ensimmäiseen instagram -kuvaani siitä, kuinka täytyy ottaa 100% vastuu omasta elämästään, kaikesta siinä. Kun sen tekee, tulee saamaan parempia ihmissuhteita, työn, kodin, terveyden.. Koko elämän. Step by step.

Näitä ajatuksia ja ”mindset” -juttuja tulen varmasti myös videoimaan tulevaisuudessa. Aina kun olen suuni avannut snäpissä, on niitä toivottu johonkin, mistä juttujani voisi kuunnella uudelleen aina kun siltä tuntuu. Jos sinulla tulee mieleen jotain spesifiä toivetta, niin kirjoita kommenttiboksiin tai laita minulle sähköpostia!

 

VUODEN 2017 TREENIJUTUT

TAFFER THAN (mun selkätreeni -videolla)

PYÖREÄT PAKARAT ULKOTREENILLÄ

VAIKUTTAAKO KUUKAUTISET URHEILUUN

KUNTOSALITREENI

PARITREENI KAVERIN KANSSA

KAHVAKUULATREENI

NILKKAPAINOTREENI

MUN JALKATREENI

MUN KAIKKI TREENIVIDEOT TUBESSA TÄÄLTÄ

VUODEN 2017 RAVINTOJUTUT

SOPIIKO LEIPÄ TERVEELLISEEN RUOKAVALIOON?

MITÄ SYÖN ENNEN TREENIÄ

PROTEIINIPITOINEN LEMPIHERKKUNI

MITÄ SYÖN PÄIVÄSSÄ

Q&A -VIDEO

VUODEN 2017 MINDSET -JUTUT

REHELLISYYDESTÄ JA TOISTEN HAUKKUMISESTA

KUINKA JATKAA EPÄONNISTUMISEN JÄLKEEN

VIRHEIDEN MYÖNTÄMINEN

MITÄ ON ONNELLISUUS

SE MIHIN KESKITYT LISÄÄNTYY

MITÄ SANOISIN 21-VUOTIAALLE EVELIINALLE

KUN OMA HYVINVOINTI EI OLE SIJALLA YKSI

INNOSTUS AJAA ETEENPÄIN

MITÄ TEHDÄ KUN MOTIVAATIO KATOAA?

TREENIKUULUMISIA

MUN LOPPUVUOSI

KUN ET JAKSA HYMYILLÄ

KUINKA SAADA ENERGIA TAKAISIN

 

 

KIITOS KUN OLET MUKANA!

EEVSKU

 

Kiitos kuvista Anne Barck, Vilma P., Siiri Saarela, Iida Kujanpää, Annette Evokari

____

NETTIVALMENNUSTEN STARTTI SUNNUNTAINA!

LUE LISÄÄ

____

Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku
Total
33
Shares

3 kommenttia

 1. Vaikeudet ja niistä ylipääseminen antaa kyllä sellaista voimaa ihmiselle, että silloin on helppo jakaa sitä tsemppihenkeä eteenpäin :). Kiitos että teet niin. Itse olen parisuhteeni kanssa sellaisessa tilanteessa, että tuntuu koko ajan hankalalta ja ahdistaa koska todella tajuan sen että vain minä voin vaikuttaa siihen miten tilanne kehittyy. Ja se hirvittää. On todellakin helppoa vaan olla ja kuvitella että toinen/toiset tekisi ne vaikeat ja järisyttävät ratkaisut sun puolesta, mutta ei sen ahdistuksen kanssa eläminen pitkän päälle ole sitten helppoa..

  Sulla on ollut kuvien perusteella kyllä ihana vuosi <3. Surujen käsittelykin on helpompaa kun sulla on tukiverkosto kunnossa :).

  1. Ihana kommentti, kiitos siitä Laura! ❤

   Joo niin se on, että itse täytyy suu avata ja tehdä päätökset sekä toimia. Sen on itse kyllä tajunnut! Ja kun tietää mitä haluaa sekä antaa myös ulospäin yhtä paljon, niin löytää mielettömiä ihmisiä ja juttuja. Vaikeistakin asioista pitää uskaltaa puhua, se on avain siihen, että asiat menee eteenpäin.

   Tsemppiä sulle tilanteeseen ja ihanaa vuoden alkua!❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*