fbpx

We visited the brand new vegetarian cafe in Stockholm (Sveavägen 22) – Greenstreet Stockholm! It is inside Happy Food Store (also a new place). In the cafe you can find super good and healthy take away products: salads, chia pudding, raw porridge, smoothies, juice, raw cakes and of course coffee! I highly recommend and in Finland you can find the similar place called Roots Helsinki. There is also more places to sit and even have a dinner! Check also my youtube video from our small trip to Stockholm.

__________________________________

Kuten ehkä moni jo muualta somestani huomasi (instagram ainakin), olin to-la pienellä työmatkalla Tukholmassa. Mm. Roots Helsingin (kirjoitin kahvilasta täällä) omistaja Johannes Laine halusi viedä meidät hyvinvointiskenessä olevan pienen porukan katsastamaan hänen vasta perustamansa kahvilan Tukholman keskustaan. Olen tuntenut Johanneksen jo muutaman vuoden ja on ollut ilo seurata kuinka hän tekee asioita suurella sydämellä! Ylipäänsä arvostan paljon kaikkia yrittäjiä, koska itse tiedän kuinka paljon se vaatii. Ulospäin voi usein näyttää ”hienolta ja helpolta”, mutta kyllä se perus yrittäjän arki on paljon muuta. Vaikka en siis todellakaan valita eikä kenenkään pitäisi, koska ihan itse tämän polun on valinnut! Ja en vaihtaisi, koska tässä pääsee niin hyvin toteuttamaan itseään ja vaikka välillä on paljon kiirettä ja painetta, niin yrittäjyys antaa myös vapautta.

Joka tapauksessa – lähdimme siis torstaina laivalla (Silja Line) Tukholmaan syötyämme lounaan Rootsissa. Kaikki matkalla mukana olleet olivat jo jollain tavalla entuudestaan tuttuja, mutta oli kyllä ihan superhauskaa yhdessä ja oli mahtava tutustua kaikkiin paremmin! Laivallakin oli ihan hauska käydä pitkästä aikaa, sillä olen viimeksi ollut Tukholman risteilyllä 2012 alkuvuonna Vierumäen luokkani kanssa. Tällä kertaa oli tosin hyvin erilainen risteily, sillä olin molempina iltoina unessa jo klo 22. 😀 Oli kuitenkin mukava huomata mm. se, että laivoilla on ruokatarjonta mennyt todella paljon eteenpäin ja nykytrendejäkin otetaan hyvin huomioon (mm. kasvipohjaiset tuotteet).

Perjantain vietimme siis Tukholmassa ja ohjelmassa oli ensimmäisenä tietysti uuden Greenstreet Stockholm -kahvilan visiitti. Kahvila on siis Happy Food Store:n yhteydessä (Ruohonjuuri lähti myös Tukholmaan) ja enemmänkin take away -tyyppinen, mutta kyllä siihen muutama mahtuu paikan päällekin istumaan ja nauttimaan vaikka raakakakkukahvit. Roots Helsingin tapaan Greenstreet Stockholm tarjoaa vegaanista ruokaa; mm. salaatteja, smoothieita, raakapuuroa, chiapuddingia, tuorepuristettuja mehuja, laadukasta kahvia ja aivan superhyviä raakakakkuja! Jos et ole vielä maistanut raakakakkua tai epäilet niiden makua, suosittelen kokeilemaan näitä (niitähän löytyy myös esim. K-ryhmän pakastehyllyiltä). BeNuts -kakku on oma lemppari!

Jos siis olet Tukholmassa, niin voin lämpimästi suositella tätä paikkaa lounas-, take-away- tai kahvittelupaikaksi. Varmasti laadukasta ja hyvän mielen ravintoa!

Kahvilavierailun lisäksi kävimme treenaamassa (Nexus Stockholm) ja lyhyellä ravintolakierroksella (Food Tour Stockholm). Tein reissulta myös tiiviin 8min videon, joten käy sieltä kurkkaamassa lisäfiiliksiä!

 

Greenstreet Stockholm Facebook

Roots Helsinki Facebook

 

Kiitos Johannes/ Greenstreet & koko huikea porukka tästä nauruntäyteisestä kahden päivän reissusta!

Eevsku

 

 

 

Edellinen teksti: SELKÄONGELMIA? KATSO NÄMÄ LIIKKEET
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku
Nettivalmennukset
Total
16
Shares

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*