fbpx

Kuva: Anne Barck, Vaatteet: Adidas

WHAAT! Mun ensimmäinen podcast on vihdoin täällä! 🙂

 

Oon pitkään halunnut tehdä podcasteja (ja näitä on toivottu), mutta hetken on kestänyt, että sain kaikki tarvittavat välineet (halusin kunnon mikin) ja sitten mietin tälle nimen jne.. Mutta nyt vihdoin tuumasta toimeen ja ihan ekalla purkkiin – mietitään sit jatkossa enemmän mitä puhutaan! 😀 Intro -jakso on siis ulkona, jossa kerron vähän taustaa omalle urheilu- ja yrittäjyysuralle. Jatkossa podcasteja on tulossa laidasta laitaan aiheista: liikunta, hyvinvointi, ravitsemus, palautuminen, mindset, yrittäjyys.. Aion myös pyytää podcasteihin vieraita! Aihe- ja vierasehdotuksia otan mielelläni vastaan.

 

Kuuntele jakso TÄSTÄ (Soundcloud).

 

Käy kuuntelemassa eka jakso, pistä seurantaan ja kommentoi!

 

_____

Edellinen teksti: SPORTTISEN LEIPÄVALINTA
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku

7 kommenttia

  1. Moi! Kiva että niin moni alan ammattilainen jaksaa pistää pystyyn podcastin! Toivottavasti löydät uusia näkökulmia juttuhin, ammattikunta Suomessa on kuitenkin aika pieni joten monia asioita varmaan on käsitelty jo monellakin tapaa. Mielenkiinnolla odotan tulevaa 🙂 Yrittäjyydestä ja valmentamisesta ammattina voisit jututtaa Antti Akonniemee, tai pienemmän mittakaavan bisnesmiestä mutta alansa vahvaa ammattilaista Jukka Mäennenää.

  2. Ja hei jos naisnäkökulmaa vielä kaipaisit, niin Oona Kivelällähän on kans monipuolista osaamista ja kokemusta!

  3. Hei Eveliina! Tosi kiva toi eka podcast jakso, jatka samaan malliin. Jään innolla odottelee seuraavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*