fbpx

Osa ehkä ajattelee, että olen aina syönyt superterveellisesti ja ollut ”fitnessihminen”, mutta näin ei kuitenkaan ole. 🙂 Toki olen paljon urheillut ja liikkunut sekä perusterveellisesti elänyt, mutta minullakin on ollut erilaisia jaksoja elämässä. Tämä podcast -jakso avaa hieman omaa muutosta sekä sitä miten päädyin fitnessin pariin ja miksi olen niin kiinnostunut ylipäätään  myös ravitsemuksesta!

Kuuntele jakso täältä & muista painaa sydäntä sekä jäädä seuraamaan jos tykkäsit. 🙂 Kerro myös ihmeessä sun ajatuksia tästä täällä tai soundcloudissa, instagramissa, snapchatissa..

Tämä jakso tuli nyt viikon myöhässä, joten blogiteksti mistä puhun löytyy täältä ja Strong Woman PRO myynti ehti jo loppua, mutta tulee myyntiin huhtikuun 1. seuraavan kerran sekä muut uudistetut valmennukset jo reilun viikon päästä.

 

Vaikka podcastissa puhun myös säästyneeni paljon sairasteluilta, niin kaikilta flunssilta en minäkään säästy (kovan treenin vuoksi). Joten hieman flunssaisia terkkuja, mutta mieli kirkkaana! Toivottavasti sinä olet säästynyt flunssalta. 🙂 Muista vitamiinit, lepo ja käsien pesu!

 

Total
26
Shares

4 kommenttia

  1. Ihania nämä sinun ”äänipilvesi” ♥
    Sain yhdistää pakkaslenkin jälkeen rentouttavan villasukan neulonnan ja sinun puheesi kuuntelun. Sanoisinko, että aika kiva combo ♥
    Ihan kuin olisi ollut hyvän kaverin kanssa (joka puhuu yksinään…:) )
    Seuraavaksi voisit jutella yhden villasukan varren verran.
    Halauksia pakkasiin ja kevätauringon pilkkuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*