fbpx

 

HEIPS!

 

Kuvasin mun perjantailta uutta tubevideoo, jossa näkyy vähän mun treeniä ja työpäivää. Olin puhumassa yhdessä avajaistilaisuudessa ja treenasin mun vapaaohjelmaa. Videolla höpöttelen myös ajatuksia liikunnan vaikutuksista mielen hyvinvointiin!

Kurkkaa video tästä alta:

 

Lisäksi tänään starttasi mun kaksi valmennusta, Strong Woman ja Bodycontrol Super. Nyt siis saa heti seuraavan 2 viikon treeniohjelmat, ruokavaliot, reseptejä jne. Nämä starttaavat seuraavan kerran vasta luultavasti syksyllä, eli jos nyt keväälle haluaa ohjelmia, niin kannattaa hypätä mukaan! 🙂

 

STRONG WOMAN – NETTIVALMENNUS

BODYCONTROL SUPER – NETTIVALMENNUS

 

 

Ihanaa sunnuntaita!

Kuvat: Rosa-Lia Ekroos

_____

Edellinen teksti: MITÄ VARTEN ME ELÄMME?
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Snapchat: eevsku

Total
23
Shares

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*