fbpx

Huomenna aamulla lähdetään kohti Espanjaa. Heti ensimmäisenä on tiedossa kilpailurekisteröinti, sitten omalla kohdalla pari päivää odottelua, fiilistelyä, viimeisiä valmisteluja. Lauantaina on meidän sarjan (naisten fitness alle 163cm) alkukilpailu ja sunnuntaina olisi tiedossa finaali kuudelle parhaalle.

Paljon on kyselty, mikä fiilis ja ”varmaan todella onnellinen Fitness Classic -voitosta”. Hyvä fiilis ja olen kyllä, mutta samalla sitä ei ole oikeasti ihan hirveästi vielä ehtinyt fiilistelemään. Heti viikko sitten maanantaista oli pakko kääntää katse jo tulevaan, EM -kilpailuihin ja siihen, että olisin niissä kilpailuissa vielä parempi.

Sekä luonteeni, että tämä laji (ja varmaan moni muukin kilpaurheilu) ajaa siihen, että aina löydät itsestäsi lisää kehitettävää. Koskaan ei ole valmis, aina voisi parantaa. Ja näinhän se onkin. Toki jossain vaiheessa saavutetaan se piste, kun oma potentiaali on viritetty niin pitkälle kuin mahdollista. Palo tekemiseen ja tämän kaiken ”kestäminen” löytyy juuri siitä, että näkee edelleen pystyvänsä parempaan.

Jos se ajatus katoaa, luultavasti et enää ole tarpeeksi ”nälkäinen”. Et enää laita peliin 110%.

On kuitenkin eri asia olla tyytyväinen tähän hetkeen ja silti nähdä mahdollisuus olla vielä parempi. Koen, että olen tehnyt nyt kaiken niin hyvin kuin mahdollista tähän hetkeen, tähän kevääseen. Kun katson tätä matkaa, näitä vuosia mitä tässä on ollut ja mitä olen kokenut, en voi olla kuin tyytyväinen siihen missä olen nyt. Miten kaikki on loksahtanut kohdalleen, kuinka olen pystynyt nauttimaan tästä.

Ja silti haluan myös tuoda esille sen, että ei tämä ole helppoa, hyvinvointiliikuntaa tai aina pelkkää hymyä. Ei todellakaan. Äärirajoilla ollaan oltu jo pitkään, mutta se on tehty tiedostaen ja terveyttä kunnioittaen. Myönnän olevani jo väsynyt vaikka samalla myös todella innoissani ja kiitollinen. Energiat myös nousevat kilpailupäivää kohti mennessä, mutta tosiaan – tämä on rankkaa puuhaa. Sekä henkisesti, että fyysisesti. Rajoja koetellaan ja väsymystä sekä nälkää on kestettävä. Mutta korostan – tämä tehdään tiedostaen ja tiedostaen myös se, kuinka siitä lähdetään palautumaan kilpailujen jälkeen.

 

Kuvat: Rosa-Lia Ekroos, vaatteet: Adidas

 

Olen elämäni kunnossa. Rakastan vapaaohjelmaani, teemaa, asuja, musiikkia. Tätä koko matkaa. Sitä tunnetta, kuinka paljon on tehty töitä.
Mä olen valmis. En usko, että olen koskaan ollut valmiimpi.
Ja edelleen, ilon kautta.
Katsotaan, mihin se riittää.

 

Sunnuntaina tulee vielä video mun youtubeen (EEVSKU x FITNESS part 3) tästä matkasta kohti EM -kisaa ja samalla jo tietenkin selviää, kuinka mun käy! Ainiin – ja hyvää vappua! 🙂

 

Ps. Kuten jo viime viikolla kirjoitin kilpailujen seuraamisesta niin:

Ilmeisesti ifbb.com -sivuille on tulossa livestreamia ja Nordic Fitness Expo -FB sivuille päivitellään myös tuloksia ja kilpailumeininkiä. Sekä päivittelen tietenkin mun omia kanavia sen minkä ehdin/ on fiilistä! 🙂 Varmasti aktiivisin on instagram / instagram story ja jälkeenpäin on tulossa jonkinlaista video- ja kuvamateriaalia sekä ainakin jälkipuintia enemmänkin. 

 

______________

Edellinen teksti: ONNENKYYNELEET – FITNESS CLASSIC 2018

Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast
Snapchat: eevsku

Total
78
Shares

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*