fbpx

Kisoista on palattu Suomeen ja kisahuumasta pikkuhiljaa arkeen, mutta tämän viikon otan kuitenkin hieman rennommin ja aion tehdä asioita fiiliksen mukaan sekä nauttia aurinkoisista keleistä! Voin kertoa, että on aika kaikkensa antanut ja samalla helpottunut olo, kun niin pitkä kausi on takana. Hetki menee, että tajuaa mitä kaikkea tässä on tapahtunut ja sitten pystyn paremmin jäsentämään ajatuksiani myös tänne blogin puolelle (sekä podcasteja varmasti tulossa pian lisää 🙂 ). Sitä ennen voit kuitenkin käydä katsomassa videon EM -kilpailuihin valmistautumisesta sekä EM -kisojen vapaaohjelmani tubesta. Sunnuntaina klo 12 tulee myös EEVSKU x FITNESS sarjan 4 osa, eli EM -kisat.

 

Palaamme pian, nyt lähden treenaamaan!

 

 

2 kommenttia

 1. Hei!

  Oot aivan äärettömän inspiroiva ja ihana persoona. Seuraan menestystäsi aivan innoissani ja saan sinusta niin paljon motivaatiota urheiluun ja koko elämään. Kiitos, kun teet tätä. Kiitos, kun olet niin mielettömän upea roolimalli niin nuorille tytöille kuin aikuisille naisillekin. Olen itsekin kotoisin Savonrannalta ja asunut siellä koko ikäni, kunnes lukion vuoksi täytyi muuttaa kaupunkiin. Merkitsee paljon nähdä joku, joka on ponnistanut samoilta juurilta ja menestynyt näin suurella mittakaavalla.

  Aidosti oikeasti – kiitos Eveliina.

  1. Olipa ihana kommentti, kiitos Roosa siitä todella paljon!

   Kaikkialta on mahdollisuus edetä, se on aina itsestä kiinni vaikka tottakai ympäristö vaikuttaa. Olen itse kuitenkin tosi kiitollinen omista juurista Itä Suomessa ja se pitää hyvällä tavalla jalat aina tiukasti maan pinnalla.

   Kaikkea hyvää sulle ja omia tavoitteita kohti vaan pitkäjänteisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*