fbpx

Pahin työkiire on hieman hellittänyt, mutta kyllä tässä on saanut silti aika paljon tehdä töitä, nimittäin viikon päästä tähän aikaan olemme lentokoneessa kohti KALIFORNIAAAA ja meidän ihanaa kesäreissua, jolloin en tee perus toimistotöitä ollenkaan. Tätä reissua on odotettu! ♥

Kisojen jäljiltä kropan ja mielen palautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen saanut jo kovia treeniviikkojakin alle. Kehitystä haluaisin saada vapaaohjelmaani ja muuten tavoitteena on ylläpitää fysiikkaa, parantaa kehon toimintaa entisestään ja nauttia tekemisestä. Olen nauttinut voimistelu-/akrobatiatreeneistä nyt kun alaselkäni vihdoin alkaa kestämään paremmin! Sinne tuli tosiaan välilevyn repeämä 2016 vuoden lopuilla ja on vaivannut jonkin verran sen jälkeen. Nyt pitkäjänteinen kuntoutus alkaa onneksi tuomaan tuloksia ja uskon pystyväni olemaan entistä parempi maltillisella treenaamisella.

Nyt on menossa palautumis- ja peruskuntokausi hieman ristikkäin – kehoa ja mieltä kuulostellen. Tällä viikolla kroppa alkoi antaa merkkejä, että nyt olisi taas aika hieman keventää, joten kevennän. Treenien väliin jättäminen on hieman haastavaa, kun tykkää siitä niin paljon, mutta olen oppinut luottamaan kehoni antamiin merkkeihin. Nyt varsinkin, kun töitä on ollut enemmän, niin mitään kaikkein kovinta treenijaksoa on ollut tähän turha laskea. Eikä sillä tosin olisi ollut tarvettakaan!

Tapasin juuri tänään myös valmentajani kahvittelujen merkeissä ja teimme pientä viilausta suuntaviivoihin, että mitä tehdään ja missä mennään. Kilpailukalenterikin on ollut meille jo selvä, mutta kertoilen siitä sitten luultavasti lisää myöhemmin.

Kun on niin mieleistä tekemistä, on haastavaa löytää niitä omia rajoja mikä on tarpeeksi ja mikä liikaa. Olen oppinut sen, että on tehtävä oma prioriteettilista ja sen mukaan valittava niitä juttuja, missä haluaa olla mukana. Tänä vuonna olen sanonut enemmän EI asioille kuin koskaan aikaisemmin ja vaikka se sillä hetkellä vähän kirpaisee, on se ollut joka kerta oikea ratkaisu. Mieluummin tekee vähän asioita laadukkaasti kuin kaikkea ja vähän sinnepäin. Tai vaikka tekisikin ne kaikki kunnolla, niin ei siitä ehdi samalla tavalla nauttimaan. Asioista nauttii kunnolla silloin, kun on myös välissä aikaa hengittämiselle ja niiden asioiden ajattelulle/ sisäistämiselle. Jos koko ajan tapahtuu liikaa kerralla, niin kovalevy on ihan täysi ja ei edes huomaa kokevansa ja saavuttavansa paljon asioita.

Siksi on hyvä levätä, pysähtyä, miettiä, hengittää. Jo ennen kuin se pysähtyminen tulee jonkun pakon kautta, kuten sairastuminen tai loukkaantuminen. Nämäkin olen itse kokenut ja vaikka ne ovat olleet haastavia aikoja, niin niiden kautta on oppinut omat rajansa ja nyt huomaaminen on helpompaa. Ei edelleenkään helppoa, koska aina kamppailee sen kanssa, että teenkö tarpeeksi. Nyt olen opetellut luottamaan siihen, että kyllä teen ja tämä riittää. Asioita voi tehdä aina paremmin, mutta se ei tarkoita, että niitä pitäisi tehdä enempää. Joskus vähemmän on parempi, kuten omalla kohdalla olen huomannut.

Töitä olen tehnyt pääosin oman nettivalmennusbrändini (Eevsku Training – löytyy muuten nykyään myös oma insta @eevskutraining) sekä pääyhteistyökumppanieni kanssa. Rakastan urheilun lisäksi työtäni erittäin paljon ja minulla olisi niin paljon ideoita, mitä kaikkea haluaisin tehdä ! Onneksi minulla on mahtava assari Rosa apuna ja lisäksi saan tiimiini uuden harkkarivahvistuksen Fannin. Me tullaan tekemään jatkossakin yhä entistä parempia valmennuksia ja jotain muutakin uutta tuotetta on suunnitteilla minikuminauhojen lisäksi. 🙂 Näiden kaikkien vastaanotto ja palaute on ollut ihan mahtavaa ja olen jokaisesta asiakkaasta erittäin kiitollinen! Missioni on tehdä Suomen parhaita ja laadukkaimpia nettivalmennuksia ja saada innostettua mahdollisimman monia liikkumaan ja terveellisimpiin elämäntapoihin. Sekä kannustaa ennen kaikkea tekemään elämässä sellaisia asioita, joista nauttii! Mutta uskon (ja tiedän), että liikunta ja ruokavalio auttavat kaikessa mitä elämässä tuleekin tekemään. Valmennuksissani panostetaan myös henkiseen hyvinvointiin ja ylipäänsä katsotaan valmennettavaa kokonaisuutena. Koska kokonaisuuksia me olemmekin jokainen! Hyvässä kunnossa on mahdollista olla niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, mutta töitä ja opettelua se vaatii sekä riippuu aina paljon lähtötasosta. Haluan myös korostaa sitä, että meillä kaikilla on erilaiset tavoitteet ja sen vuoksi ei pidä vertailla itseään muihin. On hyvä löytää tavoite ja inspiraatio jostain sellaisesta, joka on itselleen motivoiva ja sopivan korkea tavoite! On hyvä olla realistinen, mutta uskaltaa unelmoida ja tavoitella korkealle.

Kuvat: Rosa Ekroos, Vaatteet: Adidas, Kynnet: Salon Milagro/ Manna

Tälläistä ajatuksenjuoksua tähän perjantaihin. Kirjoittelin tämän tekstin istuessani kahvilassa Helsingin keskustassa. Tähän päivään on mahtunut haastattelu Ilkka Koppelomäen tulevaan Saa mitä haluat -kirjaan, valmentajan tapaaminen ja kropan- sekä mielenhuoltoa. Tästä lähden kohta kotiin pakkailemaan viikonlopun sukulointireissua varten ja pakkaamaan myös muutamat minikuminauhatilaukset, jotka ovat tulleet tänään! Toinen eräkin on jo myyty 3/4, eli kiirettä on pitänyt pakkailujen ja lähettämisen kanssa. 😀 En kyllä tosiaan valita, vaan ihan mielettömän siistiä ja ISO KIITOS kaikille tilaajille !! ♥

Viikonloppu tulee tekemään hyvää edellisen viikonlopun tavoin (oltiin mökillä, ah!), sillä pääsen roadtrippaamaan ja viettämään laatuaikaa pikkusiskon kanssa itä-suomeen ajellessa. Ja siellä on mökin tapaan myöskin todella rauhallista, joka tekee aina hyvää kaupunkielämän keskelle!

Sitten vielä ensi viikolla hieman töiden hoitamista täällä, jonka jälkeen pakataan kamat elämäni ekaan jenkkireissuun ja sieltä onkin tulossa paljon kuva- ja videomateriaalia vaikka varsinaisista toimistotöistä lomaa pidänkin. Reissuun lähdetään rakkaan puoliskoni kanssa. Reissulla on tarkoitus tietenkin myös kokea paljon uutta, nauttia vapaista aikatauluista, treenata, syödä hyvin ja ladata akut täyteen syksyä varten! Odotan niin paljon!

Mutta jos sulta vielä puuttuu kesälle treenit ja/tai minikuminauhat, niin käyppä nopeesti nappaamassa omasi! Valmennus on myynnissä enää pari viikkoa ja minikuminauhojen toinen erä myydään luultavasti loppuun viimeistään siihen mennessä. Syksylle tulee tietenkin enemmän valmennuksia ja jotain uuttakin! Heinäkuun aikana myyntiin tulee myös yksi uusi kurssi käsilläseisonnasta kiinnostuneille. 🙂

Ihanaa viikonloppua ja jos en vielä ole kiittänyt teitä kaikkia tarpeeksi siitä, että olette, niin KIITOS! Jotenkin fiilistelen tällä hetkellä todella paljon sitä, miten ihania seuraajia ja asiakkaita mulla on. Jokaikinen kommentti ja viesti aina piristää tosi paljon! Koitan ehtiä tekemään vielä podcastin ennen juhannusta/ reissuun lähtöä, mutta ainakin instagram laulaa aktiivisena.

 

Muistakaa tekin levätä tarpeeksi! Silloin jaksaa paremmin ja pystyy antamaan itselleen ja muille enemmän.

SUMMER BOOST -VALMENNUS AUKI NYT!

Edellinen teksti: UUSIN PODCAST
Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast
Snapchat: eevsku

 

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*