fbpx

10 LUETUINTA POSTAUSTA 

Suurimmalta osalta menee varmasti paljon postauksia ohi tässä sometulvassa ja täytyy myöntää, etten itsekään muista kaikkea mitä olen aina kirjoitellut. Joten päätin jakaa tähän väliin 10 tähän saakka vuonna 2018 luetuinta postaustani! Ehkä niistä löytyy sinulle jotain kivaa viikonloppulukemista ja ajateltavaa. Osa teksteistä on vanhempia ja hauska huomatakin, että silti niitä luetaan. En alkanut muokkailemaan mitään, joten toivottavasti niissä olevat infot ovat suunnilleen ”ajassa mukana”. 😀  Ja postaukset ovat nyt satunnaisessa järjestyksessä, koska avasin ne tuonne välilehdille enkä enää muista oikeaa järjestystä. 🙂

  1. TARINA ALIPALAUTUMISESTA, BURNOUTISTA JA AINEENVAIHDUNNAN HÄIRIÖISTÄ
  2. VAIKUTTAAKO KUUKAUTISET URHEILUUN
  3. MUN JALKATREENI
  4. ONKO NETTIVALMENNUS HUUHAATA?
  5. SUPER SMOOTHIE BOWL RESEPTI
  6. FITNESS -KEVÄTKAUSI PAKETISSA – MITÄ SEURAAVAKSI?
  7. TOP 10 PARHAAT KAHVILAT / LOUNASPAIKAT HELSINGISSÄ
  8. SOKERIHIIRESTÄ FITNESSIIN
  9. TIEDÄN MILTÄ TUNTUU, KUN LIIKUNTA JA TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT JÄÄVÄT
  10. PINAATTI -PROTEIINILETUT

 

Selkeästi kiinnostavia aiheita ovat siis olleet yllätysyllätys – treeniin ja ruokavalioon liittyvät aiheet! On siellä myös pari pohdiskelevampaa tekstiä (1.,4.,6.,9.) sekä yksi podcast -jakson postaus (8.). Tuo kyseinen podcast taitaakin olla tällä hetkellä kuunneilluin podcast -jaksoni! Podcasteja olen nyt tehnyt 8 kappaletta ja lisää on ehdottomasti tulossa. Seuraavassa mitä luultavimmin aiheena ravitsemus / ruokavaliot ja kysymyksiä tuohon liittyen saa laittaa tulemaan. Ja toki muitakin postaustoiveita! 🙂

Olen miettinyt lähiaikoina paljon sitä mihin suuntaan haluan viedä eri kanaviani. Sisältö täällä on muuttunutkin paljon vuosien mittaan oman kasvun ja muutoksen mukana. Jatkossa tulen entistä enemmän keskittymään siihen, että tuon teille mahdollisimman avoimia, rehellisiä ja inspiroivia postauksia sekä aiheita. Itse tykkään seurata eniten ihmisiä, jotka uskaltavat olla avoimia ja sanoa suoraan mitä ajattelevat sekä tuoda vahvasti omaa persoonaa esille. Minusta kaikista kiehtovinta on herkkyys ja haavoittuvaisuus yhdistettynä vahvuuteen, jonka niistä voi saada. Mitään radikaaleja muutoksia ei (ehkä, never know :D) ole tiedossa, mutta kuten jo tässä vuosien varrella muutos on varmasti näkynyt, niin sitä se tulee olemaan tulevaisuudessakin. En halua pitää turhaan kiinni mistään sellaisesta, joka ei enää palvele itseäni ja sitä, millä tavoin haluan muita auttaa!

Nettivalmennuksistani sen verran, että ensi kuussa (lokakuu) aukeaa taas paikkoja handstand by eevsku -valmennukseeni ja marraskuun alussa kaikkiin muihin. Pysy siis kuulolla ja liity ihmeessä uutiskirjeeni tilaajaksi sivun alareunasta, jos haluat olla tietoinen näistä ensimmäisenä! 🙂 Ja minikuminauhoja on vielä jäljellä – nappaa omasi jos sulla ei vielä ole. ♥

Kiitos kun luette ja olette mukana! Merkitsee paljon.
Ihanaa viikonloppua
 ♥
Eevsku

 

___________________________________________________________________________

 

Edellinen teksti: HELPPO JA TERVEELLINEN PROTEIINIPUURO

Seuraa myös:

Instagram

Facebook

Youtube

Podcast

Snapchat: eevsku

 

Total
22
Shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*