fbpx

*Kaupallinen yhteistyö Huawei

Lähestulkoon mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, jos elektroniikka tökkii.. Onko muita ketä se ärsyttää suunnattomasti? 😀 Tietokone ja puhelin etenkin, koska ne ovat niin tärkeässä roolissa omassa työssäni. Vaikka hetkittäin onkin hyvä täysin irtaantua kaikista laitteista, niin kyllä nykyaikana hyvä toimiva tietokone ja puhelin mahdollistavat työnteon missä ja milloin tahansa.

Hankin ensimmäisen kunnon koneen muistaakseni aloittaessani opinnot AMK:ssa (2011) ja olihan se ero ihan mieletön vanhaan vanhaan koneeseeni. Olin päättänyt, että en enää jaksa hidastelevaa ja tökkivää konetta vaan hankin kerralla hyvän! Nyt ei enää halua vaihtaa koneeseen, jossa pitäisi odotella kauan käynnistymistä, lataamista ja pelätä toimivuutta. Joskus jotain pientä ongelmaa tulee silti, mutta kyllä näissä vaan on paljon eroa. Toki kokemukseni rajoittuu viime vuosina macbookeihin ja nyt sitten tähän Huawein Matebook X Pro :hon, mutta en uskaltaisi edelleenkään lähteä nyt vaihtamaan mihinkään muuhun vaikkakin varmasti myös yleisesti ottaen läppäreiden toimivuus ja laatu ovat parantuneet. Kertokaa te jos teillä on joku muu käytössä?

Enkä olisi varmasti uskaltanut vaihtaa tähän Huaweihinkaan, jos en olisi tätä päässyt testaamaan ja toteamaan sen oikeasti todella hyväksi koneeksi! Pakko myöntää, että vaikka ekassa postauksessani lupailin kertoa jos jotain vikoja siitä löydän, niin en kyllä ole toistaiseksi löytänyt.. No pienenä miinuksena ehkä se, että macbookissa on parempi videonkäsittelyohjelma ja podcastien nauhoitus mahdollisuus valmiina. Mutta kun kuitenkin eri sovelluksia / ominaisuuksia tulee ladattua, niin eipä noiden hankkiminen mikään iso juttu ole. Ja olen kyllä tuosta macin omasta videonkäsittelyohjelmasta siirtynyt jo aiemmin Adopen versioon, jos nyt ylipäänsä itse videoita muokkailen, heh. Oma aika ei itseasiassa oikein siihen meinaa riittääkään ja olen keskittynyt vain ”pakollisiin” kuvamuokkauksiin ja videoeditointeihin sekä ulkoistanut videot ja ammattimaiset kuvat niihin enemmän aikaa käyttäville.

Vaikka puhelimellakin voisi periaatteessa tehdä monet työasiat (sähköpostit, blogi, muu some jne.), olen selkeyden ja nopeudenkin vuoksi päätynyt tekemään nuo pääosin koneella. Joskus reissussa tai päivänä jolloin olen paljon menossa saatan kurkata sähköpostit puhelimella, mutta olen nyt koittanut pitää koko sähköposti -appia poissa ja hoitaa niitä vain tietokoneella. Näin myös työ- ja vapaa-aika erottuu paremmin ja ei ole koko ajan sellainen olo, että tekee vähän töitä. Myös keskittyminen ja teho on parempaa, kun ottaa erillisen ajan koneella, milloin tekee töitä. Ja onhan kirjoittaminen niin paljon nopeampaa koneella! Onneksi eksyin puolivahingossa yläasteella 10 sormijärjestelmä kurssille ja tuli opeteltua tämä taito, joka jeesaa todella paljon koneella nopeasti kirjoittamisessa. Sen opettelua voin muuten suositella kaikille!

Yhteenvetona siis voin edelleenkin suositella tätä konetta, jos tarvitset uutta tai kaipaat koneen upgreidausta ja haluat panostaa hyvään, toimivaan koneeseen, joka on kuitenkin hieman esim. macia edullisempi! Plussaa tulee toimivuudesta, simppelistä käyttöjärjestelmästä vaikka en ollutkaan siihen tottunut, erittäin hyvistä väreistä ja kauniista näytöstä, kosketusnäyttö -ominaisuudesta, nopeudesta ja näppäintuntumasta. Myös tuo näppäimistöön upotettu kamera on hyvin keksitty ominaisuus! Lisäksi aktiivisessa käytössä on ollut erittäin näppärä screenshare -toiminto, joka on yhteensopiva meidän telkkarin kanssa. Olen mm. tehnyt iltajoogaa niin, että pistän koneen selaimesta sen näkyviin tv:n näytölle. Tuossa on ollut erittäin nopea ja toimiva yhteys!

Lue lisää koneen ominaisuuksista ensimmäisestä postauksestani aiheesta, tästä.

 

 

Jos tähän koneeseen päädyt, niin tuu ihmeessä kertomaan mitä itse tykkäsit! 🙂 Lisätietoja löydät tietysti myös Huawein -sivuilta. Toivottavasti näistä postauksista oli apua!

Ihanaa viikon alkua

Eevsku

 

 

_______________________________________________________________

Edellinen teksti: 10 luetuinta postausta

Seuraa myös:

Instagram

Facebook

Youtube

Podcast

Snapchat: eevsku

 

Total
144
Shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*