fbpx

Tuntuu, että alan pikkuhiljaa palautumaan Barcelonan kisareissusta ja NFE -viikonlopusta. Tänään on ollut rehellisesti sanottuna ensimmäinen pirteä päivä moneen viikkoon. Välillä vain on hieman stressaavampia kausia ja siihen on monta syytä. Toki kilpaurheilu vaikuttaa tähän paljon, mutta syitä on myös muita. Tuntuu, että omalla kohdalla väsymys on johtunut eniten tietynlaisesta epätietoisuudesta oman elämän ja tulevaisuuden suhteen. Lisäksi on vain yksinkertaisesti ollut liikaa juttuja kerralla.. En edes koe, että kuormaa tekemisessäni olisi ollut mitenkään liikaa, mutta ehkä epätietoisuus yhdistettynä liian moneen palaseen on ollut se, joka on aiheuttanut stressiä ja henkistä kuormaa liikaa. On helpompi pitää pakkaa kasassa, jos on muutama iso juttu kuin se, että se rakentuu miljoonasta pienestä jutusta. Ehkä tiedät mitä tarkoitan ? Pikkuhiljaa asiat alkavat kuitenkin selviämään ja olen tällä viikolla miettinyt paljon sitä, miten tulevaisuuttani rakennan tästä eteenpäin. Tulen palaamaan näihin ajatuksiin pian lisää, mutta kerrotaan tähän väliin hieman viime viikonlopun Nordic Fitness Expo :sta!

Oma messuviikonloppu alkoi lauantaina vierasesiintymisellä ennen bikini fitness sm -palkintojen jakoa ja teitä oli ihanan iso porukka myös paikanpäällä katsomassa! Ja osa kurkki esitystä Yle Areenasta, josta sen muuten vielä löytää loppukuun ajan (mun vapaaohjelma alkaa n. 1h50min jälkeen) sekä tietenkin kaikki muutkin viikonlopun sm -kilpailut voi sieltä katsoa. Itse en tosiaan kilpaillut vaan olin vain esiintymässä, koska siirryin viikkoa aikaisemmin lajini ammattilaissarjaan ja jatkossa kilpailen vain meidän ammattilaiskilpailuissa. NFE :ssä oli myös Pro -kilpailu, mutta ainakaan tänä vuonna meidän vapaaohjelma fitness -lajia siellä ei ollut mukana. Mutta suomalaisedustuksella meni siellä upeasti, mm. Melina bikinissä 2., Tiina body fitnessissä 5. ja tietysti Sihvosen Mika overall voittajana miesten kehonrakennuksessa. Huikeaa, onnea!

Itse en kilpailuja päässyt seuraamaan kuin puhelimen ja tv:n välityksellä, sillä olin messuilla esitykseni jälkeen lauantaina ja sunnuntaina sponsoreideni ständeillä viihdyttämässä. Lauantaina Nutri Worksin pisteellä ja sunnuntaina Barebells. Ja vitsi oli niin mahtava tavata teitä kaikkia ja monia muita tuttuja ♥ Kiitos ihan suuuuuper paljon kaikista keskusteluista, sanoista, haleista, kuvista… Tuli niin hyvä mieli ja edelleenkin herkistyn viikonlopun kaikista tapaamisista ja keskusteluista. Sitä alkoi itsekin tajuta kuinka pitkälle on omalla uralla tässä 6 kilpailuvuoden aikana päässyt. Tuli pohdittua monien kanssa, ketkä ovat uraani alusta asti seuranneet, että mitä kaikkea tässä matkan varrella on tapahtunut. Ja onhan tässä tapahtunut, huhhuh. Minun täytyy edelleen hieman sulatella tätä kaikkea, ammattilaisuutta, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Kuten jo sanoin alussa, niin palataan näihin asioihin myöhemmin.. Minun on pitänyt ottaa hieman happea ja aikaa itselleni sekä miettiä ihan oikeasti, mitä elämältäni nyt haluan. Vaikka samaan aikaan tuntuu, että olen motivoituneempi ja varmempi kuin aikoihin siitä mitä haluan. Mutta palataan siihen silti myöhemmin. 😉

Kiitos kuvista Joey Palmroos / Barebells ja Tommi Mankki (kuva vapaaohjelma -esityksestäni)

Tunnelma messuilla ja kilpailuissa sen mitä koin/näin oli kyllä todella hyvä! Vaikka messualue itsessään oli ehkä vähän pienempi kuin vaikka viime vuonna, minusta se oli paljon mukavammin tiiviimmässä paketissa ja ihmisiä ja pöhinää riitti koko ajan. Tuli tavattua uusia ja vanhoja tuttuja ja kuten jo sanoin, jokainen tapaaminen oli ihana. Välillä sitä yksin pääosin asioita tehdessä unohtaa kuinka paljon ympärillä on ihmisiä ja tukea. Kun treenaan pääosin yksin, teen töitä paljon yksin ja en oikein ehdi / voi käydä paljon missään, jotta saan levättyä, sitä luulee olevansa todella yksin. Mutta tämä viikonloppu, kohtaamiset, perheeni näkeminen ja viimeisen parin viikon viestit ovat antaneet todella paljon energiaa ja muistuttaneen minua siitä, mitä kaikkea olen jo tehnyt. Ja että saa olla itsestään ylpeä sekä nauttia tästä hetkestä vaikka haluaakin aina olla parempi ja mennä eteenpäin.

Ja tällä viikolla pieni instastory avautumisenikin oli ihan sitä varten muistuttamassa myös teitä siellä siitä, että myös täällä ruudun toisella puolella on ihan samanlainen ihminen kuin tekin (ja ehkä vähän jopa ”tavallista” herkempi välillä heh..), jolla on myös välillä väsymystä, haastavia vaiheita, vaikeuksia ja itkuisia päiviä kaikesta positiivisuudesta ja saavutuksista huolimatta. Oikeastihan asiat ovat elämässäni paremmin kuin hyvin, mutta jokainen meistä silti välillä väsyy ja tarvitsee hieman aikaa, tukea, ymmärrystä ja itsensä herättelyä sekä kasaamista.

Ja se minusta onkin hienoa elämässä – että on vaihtelua hyvän ja huonon välillä. Muuten mikään ei ehkä tuntuisi miltään ? Toki tiedostan, että aina ei tarvitsisi mennä niin rajua vuoristorataa, mutta tiedän myös sen, että huippu-urheilu ei ikinä tule olemaan sitä täydellistä balanssia. Tai ei sellaista ole olemassa muutenkaan, mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan.. Että jos haluaa jossain menestyä äärimmäisen hyvin, se vaatii uhrauksia jostain muista asioista ja osa-alueista. Ja vaikka se on se mitä haluan ja olen sen hyväksynyt, ei se siitä silti aina helppoa tee.

Mutta messut ja kilpailuviikonloppu oli kiva kokea ja seurata! Upeita kilpailijoita ja suorituksia, olen niin onnellinen kaikkien puolesta ♥ Ja inspiroitunut niin monista upeista tyypeistä ja urheilijoista ! Vaikka fitnessurheilu saattaa ulospäin näyttää hyvin pinnalliselta touhulta, löytyy sieltä paljon syvyyttä ja upeita ihmisiä. Ei kannata tuomita ketään ulkokuoren perusteella.

Hienoa työtä taas kerran KP, Aino-Maija ja kaikki muut tapahtuman järjestäneet sekä tuomarit, kilpailijat, näytteilleasettajat.. Kaikki.

 

Eevsku kiittää ja kuittaa ja palaa muihin kuulumisiin

Pus!


 

Ps. HANDSTAND BY EEVSKU on nyt auki ja mukaan pääsee 28.10. saakka !! Kannattaa siis nyt ehdottomasti napata itselleen supersuosittu valmennus, jossa tulet oppimaan kehonhallintaa ja käsilläseisonnan! Lue lisää tästä.


 

Seuraa myös:

Instagram

Facebook

Youtube

Podcast

Snapchat: eevsku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*