fbpx

Terveisiä Leviltä!

Kun marraskuun aurinkoloma vaihtui pro MM -kilpailuihin, päätin, että joulukuulle ei otetakaan aurinkolomaa vaan suunnataan Lappiin rauhoittumaan. Nyt olen erittäin iloinen tästä valinnasta! Täällä on ollut ihanaa vaikka olisikin tehnyt mieli vähän enemmän jo hiihtää tai lasketella, mutta on ollut pakko antaa aikaa palautumiselle. Tehdä vain vähän tai ei mitään. Ja se on ollut todella tarpeen! Tämä on ollut myös ennakkojoululahja meille.

Halusin jakaa myös teille muutamia joululahjavinkkejä – aineettomia tai todellisia hyvän mielen / hyvinvoinnin lahjoja. ♥ Itseäni on hieman ahdistanut viime vuosina koko joululahja -kulttuuri, koska sen ei pitäisi missään nimessä olla turhan krääsän ostamista tai ostamista vain siksi, että ”pitää antaa lahja”. Hyvä idea on myös päättää yhdessä lahjojen saajien kesken, ettei lahjoja hankita tai päätetään jokaiselle ”Secret Santa”, eli porukan kesken arvotaan kuka ostaa kenellekin lahjan ja näin voi ostaa yhden laadukkaan lahjan monen pienen sijaan. Me tehdään niin, että ostetaan lahjat pääosin porukassa aina yhdelle, niin tuo sama idea toteutuu.

Toivottavasti tykkäätte näistä ideoista ja kertokaa ihmeessä kommenteissa jos tulee jotain muita hyviä vinkattavia mieleen! Ainakin itse olen noista jokaisesta erittäin iloinen.

 

Mikä olisikaan parempi lahja kuin sellainen, joka edistää lahjan saajan hyvinvointia ja ilahduttaa pitkään?

Halusin myös nostaa tässä muutamia yhteistyökumppaneitani, käyttämiäni palveluita sekä suomalaista yrittäjyyttä – yrittäjänä itsekin tiedän, kuinka tarpeen kaikki apu on! Tässä muutamia ideoita lahjoihin:

 1. Tietysti yrittäjänä on mainittava omat nettivalmennukseni! ♥ Paikat tammikuun startteihin on myynnissä ja niihin voi ostaa paikan suoraan itselleen tai lahjakortin lahjaksi. Jos ostat lahjakortin, niin lahjan saaja saa minulta sähköpostia joulun jälkeen valmennuslinkin kera! Nettikaupassani on myös minikuminauhasettejä, joista saa koodilla JOULU -15%. Tilaa viimeistään 16.12., niin ne ehtivät jouluksi!
 2. Lahjakortti ihanaan kahvilaan tai ravintolaan – voi myös kirjoittaa siihen, että se on käytettävissä yhteistä aikaa varten! 😉 Esimerkiksi Helsingistä voisin suositella omia lemppareitani, kuten Roots Helsinki, Voima -kahvila, Väinö Kallio, Pauligin Kulma, Sandro, Jungle Juice Bar..
 3. Treenaajalle treenivarusteita Taffer -kaupasta! Mm. nuo vetoremmit ovat ihan parhaat ja kestävät käytössä. Suomalaista käsityötä ja se näkyy! Olen käyttänyt noita remmejä itse jo useamman vuoden ja ne ovat ihan must salitreeneissä ettei kyynärvarren lihakset mene ihan jumiin. Varsinkin, kun itselläni ne menee muutenkin herkästi jumiin käsilläseisomisen vuoksi!
 4. Lahjakortti hierontaan tai muuhun ihanaan hoitoon! Tähän voin suositella Helsingistä esim. Emili Kumpuniemen hieronnat, kauneushoitoihin Salon Milagro, kampaaja/meikkauspalveluihin Minna Puustinen… Fitness- tai esim. tanssikilpailuihin menevälle lahjakortti ompelijalle – Sahara Beauty & Design Sanna.
 5. Treenivaatteet, jos sellaiset uupuu! Hyvät ja kivat treenivaatteet antavat lisäenergiaa treeneihin 🙂 Omia lemppareita tietysti esim. Adidaksen vaatteet ja kengät. Moni kyselee aina mun treenivaatteista instagramista ja ne kaikki aina pitäisi löytyä adidas.fi -sivustolta. Toki osa myös esim. Intersporteista, Stockalta..
 6. Jos oman terveydentilan mittaus kiinnostaa, niin suosittelen kurkkaamaan Puhti -palvelua ja tilaamaan sieltä mittauksen vaikka itsellekin lahjaksi. Sain teille tähän pienen edun, eli joulupuhti koodilla saa lahjakortista -10%
 7. Ulkoilusta pitävälle hyvät ulkoiluvarusteet. Merinovillavaatteet – kerrasto, villapaita, sukat.. Nämä ovat olleet ihan parhaat täällä Lapissa! Olen käytännössä näissä merinovillavaatteissa koko ajan. 😀 Tähän päälle vain hyvä kuoriasu päälle (mulla Haglöfs). Merinovilla vaatteita suosittelen kurkkaamaan suomalaiselta North Outdoorilta ja samaisella yrityksellä on myös loistavia talvikenkiä – Icebugin kitkakengät ovat olleet loistavat.
 8. No ihania herkkuja tietysti! Raakaherkkuja esim. Foodinilta ♥ Tai värisuora Barebells -patukoita treenaavalle. Näitä saa myös helposti kaupoista/ ärrältä, ilman tilausta jos ensi viikolla lähdet lahjoja hankkimaan!
 9. Jos tiedät, että lahjan saajalta puuttuu tälle talvea vielä vaikka D-vitamiini tai hyvä ihoöljy, niin tilaa se hänelle Puhdas+ -kaupasta. (koodilla Eevsku25 -25% alea)
 10. Hyvä kirja on aina loistava lahja tai lahjakortti esim. Storytel :iin, niin ei tarvitse arvuutella, että onko hankittu kirja mieluinen. Sieltä kun saa valita ihan itse!
 11. Vielä yksi ekstra! Jos ei halua ostaa mitään näistä, on aina hyvä vaihtoehto ostaa joululahja esimerkiksi Punaisen Ristin kaupasta ja auttaa samalla muita ♥ Auttaa voi onneksi monella eri tapaa!

Ja vielä ekstrana vinkkaan Oura -sormuksen; josta kirjoitinkin vasta tässä postauksessa.

Näiden 10 idean lisäksi / sijaan on tietenkin parasta antaa lahjaksi yhteistä aikaa. Meille tämä Levin reissu oli myös meidän yhteinen joululahja. Eikä sen tarvitse olla pitkä reissu tai edes mitään erikoista, mutta itse ainakin nykyään arvostan niin paljon enemmän yhteistä aikaa ja rakkaiden seuraa kuin yhtään lahjaa ♥

Vaikka en voi väittää ettenkö ollenkaan tykkäisi lahjoista ja yllätyksistä. Silti ajatus on tärkein ja yhteinen aika parasta. Joululta odotan eniten koko perheen yhteistä aikaa ja kiireettömyyttä! Vaikka onneksi sitä olen jo saanut tankata ennakkoon täällä ja pikkusisaruksetkin tulevat tänne vielä muutamaksi päiväksi.

Melkein viikko vielä jäljellä – paljon lumentäyteisiä terveisiä täältä pohjoisesta ja rauhallista viikonloppua! Ei stressailla joululahjoista vaan nautitaan joulun ajasta ♥

Eevsku

 


 

Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast
Snapchat: eevsku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*