fbpx

Seuraajien toiveesta tein uuden podcast -jakson aiheesta ”mitä minä syön”. Tästä täytyy tehdä kyllä vielä part 2, koska asia jäi ihan kesken! 😀 Ravitsemuksesta ja ajatuksistani siihen voisin puhua todella kauan.. Olen käynyt pitkän polun omassa ravitsemusajattelussa ja toki matka jatkuu edelleen, mutta kuvailisin omaa ”ruokavaliotani” rennoksi, tavoitteideni mukaiseksi ja mahdollisimman ravintorikkaaksi. Syön _paljon_ kasviksia, marjoja ja hedelmiä, jokaisella aterialla jotain hyvää proteiinin lähdettä sekä kulutuksen mukaan hiilihydraatteja. Jos syön vähemmän hiilihydraatteja, lisään rasvoja ja toistepäin. En koe olevani millään ruokavaliolla vaikka ehkä se siltä ”vaikuttaakin”. Olen tottunut syömään näin ja syön tavalla, joka tukee urheiluani ja jaksamistani. Silti valitsen kaikki mitä haluan syödä itse enkä seuraa mitään tarkkaa ohjelmaa – näin ruokavalio on sekä monipuolinen, että salliva. Yleisesti ottaen tämä myös vähentää turhia mielitekoja vaikka herkuttelukin kuuluu elämään. Olen puhunut myös paljon siitä, kuinka herkuttelun määritelmä on muuttunut itselläni aivan täysin. ”Sokerihiirestä fitnessiin” -jaksossa kerroinkin siitä, kuinka joskus 10 vuotta sitten käytännössä elin sokerilla ja sen lopettaminen ei ollut mikään kerrasta poikki. Toki kilpailudieetit ovat opettaneet paljon, mutta toisaalta ne myös haastavat intuitiivista syömistä, kehonkuuntelua ja painonhallintaa. Sama homma on muidenkin, varsinkin liian pitkien tai tiukkojen dieettin kohdalla ja siksi en suosittele niitä kenellekään, jollei sitä tehdä ammattilaisen kanssa ja suhtautuminen ruokavalion noudattamiseen on kunnossa.

Mutta käy kuuntelemassa jakso (tai jaksot!) – podcastini löytyy nyt myös Spotifysta: Eevsku Podcast , jee!

Jos sinulla heräsi jaksosta tai aiheesta ylipäänsä kysymyksiä/ aihetoiveita, niin laita tulemaan! Koitan tehdä vielä tuohon ”mitä minä syön” -jaksoon part 2 piakkoin.

 

KEVÄÄN TAPAHTUMAT

 

Puhuin viime postauksessani kevään tulevista tapahtumista ja nyt niistä olisi tämä julkaistuna:

  • Lyhyt VOIMA SANA -aamuinspirointi olisi tiedossa VOIMA -kahvilassa ystävänpäivän aamulla kl 8.30-9

Facebook -tapahtumaan ja lisätietoihin tästä

 

Tervetuloa mukaan tapahtumaan ja lisää infoa vielä muutamasta muustakin tulossa! Ehkä nähdään VOIMA -kahvilassa jo ensi viikolla 🙂
Eevsku

 


PS. RECOVERY & ACCESSORY (sekä HANDSTAND) -valmennukset tulevat myyntiin SUNNUNTAINA! Tuu mukaan!


 

Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast
Snapchat: eevsku

Total
19
Shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*