fbpx
kuva Jossu Rontu / ig: @jossurontu

 

Olen tehnyt paljon töitä – like I mean A LOT – itseni kanssa. Mentaalisesti ja myös fyysisesti. Vedettyäni itseni aivan piippuun 2014 johtuen monestakin eri syystä (tästä alipalautumisestani löydät erillisen tekstin ja podcastinkin) alkoi aikamoinen asioiden purkaminen. Ensin ne mitkä olivat pinnalla, sitten pinnan alla. Työ on jatkunut senkin jälkeen, kun sain edes jollain tasolla ”resetoitua” tilannetta. Ja parasta onkin ollut ymmärtää se, että prosessi jatkuu aina. Me ei koskaan tulla valmiiksi. Eikä se ole elämän tarkoituskaan!

Olin viikonloppuna Sveitsissä 4 päivän tanssi/kehoterapia/movement intensiivi -kursilla (@cuchira pitämä) & se oli tavallaan juuri sitä mitä odotinkin, mutta myös enemmän. Se pisti todella liikkeelle lisää ja vapautti myös stressiä sekä energiaa. Kehoni on hyvin herkkä, ollut etenkin burn outista lähtien ja sen kanssa on saanut välillä taiteilla ettei se vedä uutta tilttiä. Kilpaurheilu ei koskaan ole toki mitään balanssia tai palautumisen optimointia, mutta olisi silti hyvä pystyä palautumaan jollain tasolla sekä ennen kaikkea pystyä nauttimaan tekemisestä ja olla terve.

Mulla on nyt niin hyvä fiilis! Paljon tapahtui ja prosessi lähti vasta käyntiin. Paljon tulee tapahtumaan seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Kuten tietenkin aina. Etenkin jos on avoin muutokselle ja ei vastustele sitä. Silloin siitä voi nauttia ja päästä elämässä eteenpäin!

Nauhotin uuden podcast -jakson, jossa sain purettua ensimmäisiä fiiliksiä viikonlopun jäljiltä. Puhuin mm. elämän loputtomasta prosessista, miellyttämisen tarpeesta sekä ”kehoterapiasta”, joka on auttanut itseäni parin viimeisen vuoden ajan.

Podcastin löydät sekä Soundcloudista, että Spotifysta: Eevsku Podcast! Pistä kuunteluun ja kerro mitä ajatuksia herää 🙂

Kurkkaa myös meidän uudet valmennusstartitmiesten kuntosalivalmennus CHALLENGE sekä muiden valmennusten startit ensi viikolla! Tervetuloa niihin mukaan!

Eevsku


 

Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast
Snapchat: eevsku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*