fbpx

Istun meidän partsilla relaamassa ja teki mieli kirjoittaa – pitkästä aikaa tänne blogiin. Kirjoiteltua tulee paljonkin, mutta lähinnä viime aikoina olen kirjoittanut omiin muistiinpanoihin sekä tietenkin instagramiin. Nyt ajattelin koota tänne vähän tämän hetken kuulumisia, mitä viime aikoina olen puuhannut sekä mitä tässä kesällä on tiedossa!

TREENIT – uusi fysiikkavalmentaja, vapaaohjelman kasaamista & pyöräilyinnostusta

Vihdoin treenaaminen on ollut taas kunnolla nousujohteista ja parin kuukauden ajan olen päässyt nauttimaan kovenevista treeneistä sekä treenimääristä. Tosiaan muuten kevät meni aika on-offina treenaamisen kanssa. Treenasin kyllä, mutta treenimäärät piti laskea paljon alemmas ja lepopäiviä ylöspäin. Se tekee kyllä tosi hyvää välillä kaikinpuolin vaikka henkisesti sen hyväksyminen vie aina hetken!

Löysin itselleni myös fysiikkavalmentajan vihdoin – olen halunnut löytää Helsingistä tyypin valmentajani Teemun rinnalle vetämään mulle treenejä täällä PK -seudulla. Teemu asuu Kouvolassa, eikä sinne saakka ole mitään järkeä matkustaa usein. Nyt vihdoin sopiva tyyppi löytyi ”puolivahingossa”, kun menin vain alunperin katsomaan Levin perustamaan uutta salia Vantaalle. Treenaan siis nyt pari kertaa viikossa ohjatusti PHI Centerillä pääosin Levi Earlin valmennuksessa ja olen tästä tosi innoissani! Nyt tuli kolmas viikko treenejä ja kaksi viikkoa meidän ekaa sykliä, jossa pistetään kroppaa kunnolla käyntiin ja nostetaan intensiteettiä. En muista milloin viimeksi olisin näin kovia treenejä vetänyt.. Lisäksi keskitytään treeneissä mun heikkouksien vahvistamiseen ja etenkin loukkaantumisten jäljiltä alaselkä ja olkapää on erityishuomiossa.

Fysiikkatreenien lisäksi teen tietenkin vapaaohjelmatreenejä, jotka ovat olleet perusvoimistelua, tanssia, uusien temppujen opettelua sekä nyt pari kuukautta uuden koreografian hiomista. Uutta koreografiaa teen tällä kertaa Oona Kivelän kanssa, jonka kanssa puhuttiin tämän toteuttamisesta jo viime vuonna. Oona on ihan huipputyyppi, upea urheilija sekä taiteilija ja on ollut ilo saada sekä tutustua häneen, että tehdä tätä koreografiaa hänen kanssaan. Nyt tosin Oona on tässä kesällä paljon poissa ja saan työstää vapaaohjelmaa aika paljon itsekseni, mutta se on tuttua puuhaa! :’D Enemmän olen tottunut tekemään yksin kuin jonkun kanssa vaikkakin olen nyt löytänyt ihan uudenlaista intoa ja motivaatiota yhdessä tekemisestä. Jotain tanssituntivirityksiä pitäisi tähän kesällä vielä keksiä.. Kun mun lemppari tanssiopet (Mirka, Kati..) asuu muualla kuin Helsingissä.

Olen myös innostunut pyöräilemään, joka onkin ihan täydellistä palauttavaa harjoittelua! Olen toki tykännyt pyöräilystä jo aina ennenkin ja kesäkaudet pyöräilenkin Helsingissä aikalailla joka paikkaan, mutta nyt olen sen lisäksi innostunut tekemään ihan erillisiä pyörälenkkejäkin. Pyöräillessä maisemat vaihtuu ja pääsee olemaan luonnossa sekä mennä sen verran rauhallista tahtia, että tekeminen pysyy palauttavana. Juokseminen kun ei oikein mun selälle tee hyvää ja käveleminen on välillä liian rauhallista.. Niin pyöräily motivoi tällä hetkellä! Saatoin hankkia myös maantiepyörän, kun siitä olen jo pari vuotta haaveillut.. Sen tuloa odotellessa. 😍

Treenit sujuu siis ja olen tosi motivoitunut! Intoa monipuoliseen kehittymiseen löytyy edelleen ja parasta on nyt ollut se, että on saanut rakennettua uutta luottamusta kehon jaksamiseen sekä löytänyt lisää tyyppejä kenen kanssa tätä saa tehdä ja jakaa asioita. Ihan kuin olisin löytänyt ihan uudella tavalla koko homman!

 

TYÖT – valmennuksia, uusia tuotteita, kuvauksia ja podcasteja

Yksi iso syy sille, että treenit sujuu ja energiaa tuntuu riittävän enemmän kuin pitkiin aikoihin on se, että olen nyt muutaman vuoden ajan rakentanut itselleni parempaa aikataulutusta ja kokonaiskuormitusta. Ennen kaikkea siihen on vaikuttanut työt ja niissä priorisointi sekä ulkoistaminen. Olen myös halunnut päästä eroon sanasta ”kiire”, koska se on täysin itse rakennettua. Ainakin jo vuoden ajan jollei vähän pidempäänkin voin todella sanoa, että minulla ei ole kiire. Ja ai että miten hyvältä se tuntuu!! Kiireen saa aina aikaiseksi jos haluaa ja tottakai on hetkiä, kun on ”kiire”. Mutta kun ei tarvitse olla! Elämästä saa niin paljon enemmän irti ja nauttii siitä mitä tekee, kun on aikaa sille nauttimiselle sekä vaan olemiselle. Ja ajattelulle! Tuntuu, että usein se itse luotu kiire on myös siksi, että ei joutuisi ajattelemaan/läpikäymään jotain inhottavia asioita, jotka odottavat. Itse pysähdyn nykyään joka päivä edes hetkeksi tutkiskelemaan omia ajatuksia ja vain olemaan, jotta turhaa kuormaa ei kertyisi liikaa ja osaisi elää hetkessä.

Töitä toki teen, mutta paljon vähemmän kuin ennen! Sanotaanko, että vaihdellen ja sopivasti. Pystyn vihdoin ottamaan ”oikeita” ammattiurheilijan päiviä, jolloin en tee muuta kuin keskityn itse urheiluun. On päiviä, kun ei tarvitse avata ollenkaan konetta. Ja se on yrittäjälle paljon se! Tämän mahdollistaa ihana tiimi mun ympärillä sekä tietenkin myös oma pitkäjänteinen työ tähän pisteeseen. Ja mindsetin muutos siinä, että ehdin kyllä grindaamaan töiden parissa joskus myöhemminkin jos sitä sitten haluan! Nyt haluan urheilla. Ja nauttia tästä elämänvaiheesta!

Ja kuitenkin samalla haluan silti myös tehdä vähän muutakin kuin urheilua, koska pidän siitä. Se tuntuu taas vuosien jälkeen ihanalta ”harrastukselta” eikä loputtomalta tekemiseltä ja aikatauluilta. Vaikka olen aina tykännyt siitä mitä teen, niin kun sitä oli liikaa, katosi välillä ilo ja tilalla oli liikaa stressiä. Mutta jokainen elämänvaihe on opettanut omalla tavallaan eikä urheilu tai yrittäjyys olisi tällä tavalla minulle mahdollista ilman väliaikaisia venymisiä.

Työni muodostuu tällä hetkellä siis nettivalmennusteni pyörittämisestä – lähinnä niiden myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta yhdessä tiimin kanssa, tuotteiden parantamisesta ja asiakkaille vastailuista jne. Lisäksi kehitän tässä kesän aikana yhtä uutta valmennusta, jota olen miettinyt jo yli vuoden ajan! Se tulee ulos sitten elokuussa 😉

Nettivalmennusten/ Eevsku Training  -brändin lisäksi toinen iso osa työtäni on tietenkin yhteistyökumppanuudet yritysten kanssa. Olen halunnut tehdä pääosin pitkäaikaisia kumppanuuksia ja se on tälle vuodelle onnistunut tosi hyvin. Joitain pienempiä/ lyhytaikaisiakin on mukana, mutta valitsen koko ajan yhteistyökumppanini tarkemmin. Nämä kumppanuudet sisältävät lähinnä sometyötä sekä joitain muita yhteistyöhön liittyviä projekteja.

Sitten omia muita harrastuksia/töitä on tällä hetkellä podcast ja pian taas alkaa pyörimään eevsku x fitness -sarjan uusia jaksoja youtubessa (eevsku). Niitä ollaan tässä siis parina viikkona kuvailtu ja lisäksi olen ollut muutamissa muissa projekteissa mukana!


Jos sulta muuten puuttuu vielä kesälle hyvä treenivalmennus, niin vielä viikko aikaa lähteä mukaan Summer Boost, Summer Power tai Handstand -valmennuksiin! Ja nyt juhannusviikonlopun ajan saa kaikkiin tilauksiin (valmennus & tuotetilaukset) kaupanpäälle Eevsku Training -phonesocketin. 🙂 KURKKAA TÄSTÄ!

 


KESÄN SUUNNITELMAT

Piti ihan kurkata kalenterista, että olikohan mulla mitään muita suunnitelmia treenien ja näiden omien pikkuprojektien lisäksi 😀 Ja ei, ei ole! Toki sinne aina jotain pieniä ekstrajuttuja ilmestyy, mutta pääosin ajattelin nauttia kesästä näin. Sopivasti tekemistä, urheilusta nauttimista ja luultavasti ihan Suomessa pysymistä! Yhdet häät meillä on heinäkuussa ja ainiin – ensi viikolla olis tietty semmonen pikkujuttu kuin muutto. 🙈Ollaan asuttu nyt reilu pari vuotta aivan ihanassa vuokrakämpässä, mutta nyt on aika muuttaa ensimmäiseen ihan ikiomaan asuntoon. Katsotaan jos kerron tästä lisää sitten, kun ollaan saatu muutto hoidettua! Jotain pikkusisustamista pitäisi tehdä, koska meille tulee vähän lisää neliöitä ja paljon isompi parveke. Mutta rauhassa saa sitäkin puuhaa tehdä!

Uusia podcast -vieraitakin saan tässä kesällä lisää, joten kannattaa pysyä niistä kuulolla! Ihan huippupalautetta on tullut tähän saakka jaksoista ja myös viimeisimmästä, jonka julkaisin tällä viikolla. Sen voit kuunnella tästä.

Kiitos kaikille kuuntelijoille sekä ajatuksia jakaneille ♥

 

Mitäs muuta?!
Eikai tässä muuta kuin nautitaan kesästä!
Kiitos kun luit ja kiitos kun seuraat mukana! Aivan ihanaa juhannusta, missä ikinä sitä vietätkin!
Eevsku

 

Kesävalmennukset avoinna nyt!
Lue lisää valmennuksista
 Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*