fbpx

Kaupallinen yhteistyö Foodin

Super uutuustuote – kollageeniproteiinipatukka

Pitkäaikainen yhteistyökumppanini Foodin on juuri lanseerannut Suomen ensimmäisen kollageeniproteiinipatukan! Proteiinipatukka on ollut heiltä paljon kysytty tuote ja nyt vihdoin he saivat omia arvojaan miellyttävän kokonaisuuden ulos, jossa yhdistyvät laatu, ravinteikkuus ja hyvä maku.

Näitä uusia proteiinipatukoita löytyy kolmessa eri maussa; Almond Sea Salt, Caramel Cinnamon ja Ginger Lime. Kaikki kolme patukkaa ovat granolamaisia ja sisältävät myös hyviä rasvoja pähkinöistä sekä siemenistä. Patukoiden sisältämä kollageeni on erittäin laadukasta saksalaista grass-fed kollageeniproteiinia. Yhdestä patukasta saa kollageenia jopa 6,5-7,5g, joka on päivittäinen suositeltu kollageenin saantimäärä! Patukoissa on myös maitohappobakteeria, joten ne ovat todella vatsaystävällisiä.

Patukat ovat gluteenittomia, maidottomia ja lisä-, säilöntä- ja makeutusaineettomia. Makeutus tulee kookossokerista. Yhdessä patukassa (50g) on noin 200 kcal ja 12g proteiinia.

 

Mitä mieltä olen näistä Foodinin uusista proteiinipatukoista?

Tietenkin odotinkin Foodinilta hyvää tuotetta, koska olen pitänyt heidän muista tuotteistaan jo vuosia ja heidän granola -välipalapatukatkin ovat todella hyviä. Suklaista yms. puhumattakaan! Mutta täytyy sanoa, että yllätyin silti erittäin positiivisesti, sillä nämä ovat todella onnistuneita niin maun kuin koostumuksenkin suhteen vaikka kyseessä ei ole niin ”suklaapatukkamainen” -koostumus (joka on myös mielestäni suuperhyvää).

Näistä kolmesta lemppariksi nousi ehdottomasti Almond Sea Salt, jossa on ihanaa tummaasuklaata granolapatukan ympärillä – nams! Mutta myös kaksi muuta makua on kyllä ihan herkkua, maut kuitenkin luonnollisia ja raikkaita. Tykkään itse granolasta, joten tuo granolamainen koostumus ja ”sattumat” ovat erittäin tervetulleita.

Sopiiko proteiinipatukka välipalaksi?

No sitten se kysymys, että sopiiko proteiinipatukka välipalaksi ja millaisiin tilanteisiin?

Itse näen asian niin, että aina kunnon ruokaa/ ateria kannattaa ensisijaisesti syödä, koska se täyttää paremmin ja esim. tällaisiä patukoita tulisi helposti syötyä ”liikaa” omaan energiantarpeeseen nähden. Mutta ehdottomasti proteiinipatukka on hyvä valinta kiireisiin päiviin, matkalle, paremmaksi valinnaksi makeanhimoon tai treenin jälkeen palauttavaksi välipalaksi! Toki sopii myös ennen treeniä antamaan lisäenergiaa. Foodinin tuotteita voi antaa myös lapsille, koska ne ovat luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista.

Proteiinipatukka on siis hyvä vaihtoehto välipala kiireisiin päiviin ja sellainen kannattaa pitää vaikka laukun pohjalla jos tietää, että on pitkä päivä, paljon kulutusta tai matkustamista tiedossa eikä aina kunnon ruokaa saatavilla. Kannattaa kokeilla myös kahvin kanssa pullan tms tilalla! 😉 Patukan sisältämät pähkinät ja siemenet sekä proteiini tasaavat verensokeria makeudesta huolimatta eikä niin suurta verensokerin nousua pääse tapahtumaan. Näin myös proteiinipatukka pitää paremmin nälkää kuin vaikka pelkkää hiilihydraattia sisältävä välipala(patukka).

Erilaisia proteiinipatukoita on tällä hetkellä paljon markkinoilla, mutta suosittelen ehdottomasti testaamaan näitä! Ja etenkin jos muut ovat aiheuttaneet jotain vatsaoireita, sillä nämä ovat vatsalle hellävaraisia ja myös maidottomia sekä gluteenittomia, joka yleensä myös voi auttaa. Ja nämä ovat oikeasti todella hyviä! 

Kokeile ja kerro mitä tykkäät! Näitä löydät S- ja K-ryhmän päivittäistavarakaupoista, Ruohonjuurista sekä hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista.

Foodinin verkkokaupasta voit näitä tietenkin tilata myös ja koodilla Eevsku20 saat -20% alennusta tilauksestasi! Foodinin verkkokauppaan tästä.

Kannattaa myös käydä osallistumassa instagramissani olevaan kilpailuun, jossa voit voittaa laatikolliset näitä patukoita itsellesi ja ystävälle (kilpailu pe 7.6-su 9.6.)! Instagram ->@eevsku 

 

Ihanaa aurinkoista viikonloppua!
Eevsku

 


Kuvat: Oskari Ranta

Kesävalmennukset avoinna nyt!
Lue lisää valmennuksista
 Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*