fbpx

Kuten ehkä tiedätkin, niin mä tykkään seisoa käsilläni aika paljon! Taitoharjoittelu on ollut mulle ominaista lapsesta saakka ja olenkin telinevoimistellut pitkään jo ennen fitness -uraa, mutta käsilläseisonnasta innostuin oikeastaan vasta fitness vapaaohjelman myötä.

Käsilläseisonta on kiva liike, joka vahvistaa kroppaa monipuolisesti sekä kehittää mieltä! Taitoharjoittelu on hauskaa ja palkitsevaa sekä sitä voi tehdä aikalailla missä ja milloin vain, kunhan aloittaa harjoittelun pala palalta, jotta se on myös turvallista.

Uusimmalla tubevideolla kerron vähän taitoharjoittelun mindsetistä, näet mun vapaaohjelmatreeniä sekä lopuksi annan pari hyvää harjoitetta, joita voit tehdä vaikka heti kotona!

 

Kurkkaa video, pistä liikkeet testiin ja pistä videolle peukku sekä kanava tilaukseen myös tuben puolella jos tykkäsit! ♥

 

 

Ja mun suosittu käsilläseisonta -valmennus HANDSTAND by Eevsku on myös nyt myynnissä taas, joten jos kaipaat lisää vinkkejä ja suunnitellun treeniohjelman käsilläseisonnan oppimiseksi, niin tuu tähän valmennukseen mukaan!

 

HANDSTAND by Eevsku TÄSTÄ

 

Ihanaa uutta viikkoa!

Eevsku

 


 

 

Lue lisää valmennuksista
 Seuraa myös:
Instagram
Facebook
Youtube
Podcast

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*